• You are here:
  • Home »

Yritykselle laina – Löydä nyt netistä nopeasti edullinen yrityslaina (2020)

Yrityslainojen tarjonta on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, kun useat aiemmin vain yksityishenkilöille lainoja tarjonneet firmat ovat alkaneet keskittymään myös yrityksille myönnettäviin lainoihin. Monet noista uusista tulokkaista toimivat netin kautta, jonka ansiosta niiltä voi saada yrityslainaa nopeammin kuin ehkä arvaisikaan. Ja mikä loistavaa, niin niiltä voi myös olla mahdollista löytää varsin edullinen yrityslaina. Tällä sivulla esitelläänkin muutamia suositeltuja paikkoja etsiä/hakea yrityslainaa netistä.

Löydä kilpailuttamalla edullinen yrityslaina

Harva mediaa seuraava on tuskin välttynyt Rahalaitoksen mainoksilta. Ja noiden mainosten seurauksena monella voikin olla kuva, että Rahalaitos soveltuu ainoastaan yksityishenkilöille. Rahalaitos on kuitenkin hiljattain laajentanut sen palvelua kattamaan myös yrityslainat. Ja nyt Rahalaitoksen avulla voikin etsiä kätevästi kooltaan 1000€–250 000€ yrityslainaa.

Rahalaitoksen erityinen vahvuus on se, että koska se ei myönnä itse lainaa vaan kilpailuttaa lainahakemuksen usean eri palvelun suhteen, niin voi sen avulla olla korostuneen hyvät mahdollisuudet löytää edullinen yrityslaina. Tuosta huolimatta Rahalaitoksen käyttäminen itsessään on ilmaista eikä lainatarjousten etsiminen velvoita ottamaan yhtäkään mahdollisesti tarjottua lainaa.

Rahalaitoksen avulla voi nähdä lainatarjouksia yrityslainasta jopa heti, ja mahdollisesti nostetun yrityslainan voi olettaa olevan pankkitilillä viimeistään muutaman arkipäivän sisällä. Muun hyvän lisäksi Rahalaitos ei myöskään esimerkiksi vaadi vakuuksia. Kokeile nyt Rahalaitosta.

Viitteellinen lainaesimerkki: Mikäli hakisi 50 000 euron yrityslainaa 12 kuukauden laina-ajalla, niin voisi tavallinen kuukausierä olla 4596€. 12*4596€ = 55 152€

Yrityslaina jopa samana päivänä

BusinessCredit on yksi niistä lainapalveluista, joka panostaa tällä hetkellä ilmeisen voimakkaasti yrityslainamarkkinoilla kasvamiseen. Tuota taustaa vasten ei voi pitää kovin yllättävänä sitä, että BusinessCreditin tarjonta myös vaikuttaa varsin hyvältä. BusinessCreditiltä voi nimittäin hakea nopeata yrityslainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 100 000 euroa. BusinessCreditin tapauksessa nopea yrityslaina tarkoittaa käytännössä sitä, että lainan voi saada pankkitilille jopa samana päivänä.

Mikäli BusinessCreditiltä haluaa lainan saman päivän aikana, niin vaatii se sen, että lainasopimus on viimeistelty arkena ennen kello 16 ja sen, että laina nostetaan Nordean tilille. Tuo edellä kuvattu tieto on BusinessCreditin verkkosivustolta.

BusinessCredit Pro: Ylempänä tällä sivulla on tuotu esille, että BusinessCreditiltä voi hakea yrityslainaa 1000€–100 000€. Tarkasti ottaen BusinessCredit voi kuitenkin soveltua jopa 5 000 000 € yrityslainaa varten. Noin on siitä johtuen, että BusinessCreditillä on sen tavallisen lainatuotteen lisäksi myös ”BusinessCredit Pro” -niminen lainatuote, jonka muodossa yrityslainaa voi hakea 100 000€–5 000 000 €. BusinessCredit Pro ei valitettavasti vaikuta olevan yhtä nopea laina kuin BusinessCreditin ”tavallinen” yrityslaina.

BusinessCreditin tavalliselle yrityslainalle voi hakea laina-aikaa 3kk–18kk. BusinessCreditin lainojen hinnat riippuvat hakijan/lainaa hakevan yrityksen tilanteesta. Kokeile BusinessCreditiä.

Etsi lainaa myös yrityksen perustamista varten

Rahalaitoksen tapaan myös Omalaina voi olla varsin yllättävä lainapalvelu tällä sivulla mainittavaksi. Ja Omalaina ei sovellukaan koviin moniin tilanteisiin, joissa tarvitsee yritystä varten lainaa. Tällä palvelulla on kuitenkin se erikoisominaisuus, että sen avulla voi etsiä lainaa yritystoiminnan aloittamista varten. Tuo asia selviää, kun tarkistaa pudotusvalikon, jossa Omalainalla pitää valita se, mihin tarkoitukseen lainaa etsii.

Tarkasti ottaen Omalaina voi tuosta kyseisestä pudotusvalikosta löytyvien tietojen perusteella soveltua myös yrityksen kasvattamiseen. Eli tuossakin tilanteessa kannattaa mahdollisesti tutustua Omalainaan.

Syytä Omalaina-palveluun tutustumiseen lisää myös se, että koska Omalaina kilpailuttaa lainahakemuksia, niin voi sen avulla löytää varsin halvan lainan. Lainaa Omalainan avulla voi hakea jopa 60 000€, ja myös vaikkapa 5000€ tai 20 000€ lainat onnistuvat hyvin.

Omalaina ei vaadi vakuuksia eikä takaajaa. Lisäksi Omalaina ansaitsee plussaa myös esimerkiksi siitä, että sen käyttäminen on ilmaista eikä vaadi rekisteröitymistä. Omalainan kokeileminen ei myöskään velvoita mahdollisesti tarjotun lainan ottamiseen. Kokeile nyt Omalainaa.

Viitteellinen lainaesimerkki Omalainalta: Jos lainaa hakisi 15 000€ ja sille laina-aikaa 5 vuotta, niin voisi tavallinen kuukausierä olla 282€, ja laina kerryttää korkoja sekä kuluja 1920€.

Lainaa isoille ja pienille yrityksille

Siltarahalla on ymmärretty hyvin se, että varsin monenlaiset yritykset voivat tarvita lainaa. Tuon näkee hyvin siitä, että Siltarahalta löytyy kaksi yrityslainaa: toisaalta sillä on osakeyhtiöille tarkoitettu 1000€–300 000€ laina ja toisaalta taas sitten yksityisille elinkeinonharjoittajille tarkoitettu 1000€–10 000€ laina. Tuon jälkimmäisen kategorian yritysten melko tavallinen, joskin epävirallinen, nimitys on ”toiminimi”.

Toiminimelle tarkoitettua lainaa Siltarahalta voi hakea 1, 3 tai 6 kuukauden laina-ajalla ja osakeyhtiölle tarkoitettua lainaa 1–36 kuukauden laina-ajalla. Siltarahan verkkosivuston perusteella siltä voi saada yrityslainan varsin nopeasti. Hae nyt lainaa Siltarahalta.

Lainaesimerkki Siltarahalta: Jos toiminimelle tarkoitettua lainaa hakisi 5000€ ja sille 6 kuukautta laina-aikaa, niin voisi kuukausierä olla 1050€, jolloin lainasta pitäisi yhteensä maksaa takaisin 6300€.