Yritykselle laina – Löydä nyt netistä nopeasti sekä helposti edullinen yrityslaina

Yrityslainojen tarjonta on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, kun useat aiemmin vain yksityishenkilöille lainoja tarjonneet firmat ovat alkaneet keskittymään myös yrityksille myönnettäviin lainoihin. Monet noista uusista tulokkaista toimivat netin kautta, jonka ansiosta niiltä voi saada yrityslainaa nopeammin kuin ehkä arvaisikaan. Ja mikä loistavaa, niin niiltä voi myös olla mahdollista löytää varsin edullinen yrityslaina. Tällä sivulla esitelläänkin muutamia suositeltuja paikkoja etsiä/hakea yrityslainaa netistä.

Löydä kilpailuttamalla edullinen yrityslaina

Harva mediaa seuraava on tuskin välttynyt Rahalaitoksen mainoksilta. Ja noiden mainosten seurauksena monella voikin olla kuva, että Rahalaitos soveltuu ainoastaan yksityishenkilöille. Rahalaitos on kuitenkin hiljattain laajentanut sen palvelua kattamaan myös yrityslainat, ja tätä kirjoittaessa Rahalaitoksen avulla voikin etsiä kooltaan 1000€–8 miljoonan euron yrityslainaa.

Rahalaitoksen erityinen vahvuus on se, että koska se ei myönnä itse lainaa vaan kilpailuttaa lainahakemuksen usean eri palvelun suhteen, niin voi sen avulla olla korostuneen hyvät mahdollisuudet löytää edullinen yrityslaina. Tuosta huolimatta Rahalaitoksen käyttäminen itsessään on ilmaista eikä lainatarjousten etsiminen velvoita ottamaan yhtäkään mahdollisesti tarjottua lainaa.

Rahalaitoksen avulla voi nähdä lainatarjouksia yrityslainasta jopa heti, ja mahdollisesti nostetun yrityslainan voi olettaa olevan pankkitilillä viimeistään muutaman arkipäivän sisällä. Muun hyvän lisäksi Rahalaitos ei myöskään esimerkiksi vaadi vakuuksia. Kokeile nyt Rahalaitosta.

Viitteellinen lainaesimerkki: Mikäli hakisi 50 000 euron yrityslainaa 12 kuukauden laina-ajalla, niin voisi tavallinen kuukausierä olla 4596€. 12*4596€ = 55 152€

Toinen palvelu yrityslainojen vertailemiseen ja kilpailuttamiseen

Rahalaitoksen tapaan myös Zmarta on laajentanut perinteisestä lainavertailusta yrityslainojen puolelle. Tätä kirjoittaessa Zmarta mahdollistaa sen, että sen avulla voi etsiä 1–36 kuukauden laina-ajalla varustettua yrityslainaa 1000€–250 000€. Ja koska Zmarta on siis vertailupalvelu, niin voi sekin auttaa edullisen lainan löytämisessä. Kokeile nyt Zmartaa.

Pikalaina yritykselle

Nettisivustonsa perusteella Qred on erityisen helppo paikka hakea ja saada yritykselle nopeasti lainaa. Tämä palvelu myös näyttää soveltuvan monenlaisille yrityksille. Qredilta voi hakea yrityslainaa 1000 eurosta alkaen ja enintään 100 000 euroa, ja laina-aikaa täältä voi saada 6, 12 tai 18 kuukautta. Hae nyt lainaa Qrediltä.

Melko moni yritys näyttää saavan lainan

Netistä yrityslainaa hakiessa saattaa törmätä siihen, että on melko vaikea saada myönteistä lainapäätöstä. Erityisesti tuota taustaa vasten onkin kiva, että Capital Boxilta näyttää olevan ihan hyvät mahdollisuudet saada yrityslaina. Tästä palvelusta voi hakea yrityslainaa 2000€–250 000 euroa ja saatu laina-aika voi olla enintään 2 vuotta. Kokeile nyt Capital Boxia

Capital Boxista on enemmän tietoa tällä alasivulla.

Yrityslaina jopa samana päivänä

BusinessCredit on yksi niistä lainapalveluista, joka panostaa tällä hetkellä ilmeisen voimakkaasti yrityslainamarkkinoilla kasvamiseen. Tuota taustaa vasten ei voi pitää kovin yllättävänä sitä, että BusinessCreditin tarjonta myös vaikuttaa varsin hyvältä. BusinessCreditiltä voi nimittäin hakea nopeata yrityslainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 100 000 euroa. BusinessCreditin tapauksessa nopea yrityslaina tarkoittaa käytännössä sitä, että lainan voi saada pankkitilille jopa samana päivänä.

Mikäli BusinessCreditiltä haluaa lainan saman päivän aikana, niin vaatii se sen, että lainasopimus on viimeistelty arkena ennen kello 16 ja sen, että laina nostetaan Nordean tilille. Tuo edellä kuvattu tieto on BusinessCreditin verkkosivustolta.

BusinessCredit Pro: Ylempänä tällä sivulla on tuotu esille, että BusinessCreditiltä voi hakea yrityslainaa 1000€–100 000€. Tarkasti ottaen BusinessCredit voi kuitenkin soveltua jopa 5 000 000 € yrityslainaa varten. Noin on siitä johtuen, että BusinessCreditillä on sen tavallisen lainatuotteen lisäksi myös ”BusinessCredit Pro” -niminen lainatuote, jonka muodossa yrityslainaa voi hakea 100 000€–5 000 000 €. BusinessCredit Pro ei valitettavasti vaikuta olevan yhtä nopea laina kuin BusinessCreditin ”tavallinen” yrityslaina.

BusinessCreditin tavalliselle yrityslainalle voi hakea laina-aikaa 3kk–18kk. BusinessCreditin lainojen hinnat riippuvat hakijan/lainaa hakevan yrityksen tilanteesta. Kokeile BusinessCreditiä.

Etsi lainaa myös yrityksen perustamista varten

Rahalaitoksen tapaan myös Omalaina voi olla varsin yllättävä lainapalvelu tällä sivulla mainittavaksi. Ja Omalaina ei sovellukaan koviin moniin tilanteisiin, joissa tarvitsee yritystä varten lainaa. Tällä palvelulla on kuitenkin se erikoisominaisuus, että sen avulla voi etsiä lainaa yritystoiminnan aloittamista varten. Tuo asia selviää, kun tarkistaa pudotusvalikon, jossa Omalainalla pitää valita se, mihin tarkoitukseen lainaa etsii.

Tarkasti ottaen Omalaina voi tuosta kyseisestä pudotusvalikosta löytyvien tietojen perusteella soveltua myös yrityksen kasvattamiseen. Eli tuossakin tilanteessa kannattaa mahdollisesti tutustua Omalainaan.

Syytä Omalaina-palveluun tutustumiseen lisää myös se, että koska Omalaina kilpailuttaa lainahakemuksia, niin voi sen avulla löytää varsin halvan lainan. Lainaa Omalainan avulla voi hakea jopa 60 000€, ja myös vaikkapa 5000€ tai 20 000€ lainat onnistuvat hyvin.

Omalaina ei vaadi vakuuksia eikä takaajaa. Lisäksi Omalaina ansaitsee plussaa myös esimerkiksi siitä, että sen käyttäminen on ilmaista eikä vaadi rekisteröitymistä. Omalainan kokeileminen ei myöskään velvoita mahdollisesti tarjotun lainan ottamiseen. Kokeile nyt Omalainaa.

Viitteellinen lainaesimerkki Omalainalta: Jos lainaa hakisi 15 000€ ja sille laina-aikaa 5 vuotta, niin voisi tavallinen kuukausierä olla 282€, ja laina kerryttää korkoja sekä kuluja 1920€.

Uusi yrityslaina

Mikäli etsii varsin uutta lainapalvelua, joka voi myöntää yritykselle lainaa, niin kannattaa tutustua CrediNordiin. Tämä 2019 perustettu yrityslainapalvelu vaikuttaa nimittäin varsin hyvältä. CrediNordilta voi hakea yrityslainaa 1000–100 000 euroa ja laina-ajaksi voi valita puoli vuotta, vuoden tai 18 kuukautta. Testaa nyt CrediNordia.

Täältä löytyy lisäinfoa CrediNordista ja kokemuksista sen käyttämisestä.

Lainaa isoille ja pienille yrityksille

Siltarahalla on ymmärretty hyvin se, että varsin monenlaiset yritykset voivat tarvita lainaa. Tuon näkee hyvin siitä, että Siltarahalta löytyy kaksi yrityslainaa: toisaalta sillä on osakeyhtiöille tarkoitettu 1000€–300 000€ laina ja toisaalta taas sitten yksityisille elinkeinonharjoittajille tarkoitettu 1000€–10 000€ laina. Tuon jälkimmäisen kategorian yritysten melko tavallinen, joskin epävirallinen, nimitys on ”toiminimi”.

Toiminimelle tarkoitettua lainaa Siltarahalta voi hakea 1, 3 tai 6 kuukauden laina-ajalla ja osakeyhtiölle tarkoitettua lainaa 1–36 kuukauden laina-ajalla. Siltarahan verkkosivuston perusteella siltä voi saada yrityslainan varsin nopeasti. Hae nyt lainaa Siltarahalta.

Lainaesimerkki Siltarahalta: Jos toiminimelle tarkoitettua lainaa hakisi 5000€ ja sille 6 kuukautta laina-aikaa, niin voisi kuukausierä olla 1050€, jolloin lainasta pitäisi yhteensä maksaa takaisin 6300€.

Kysymyksiä ja vastauksia:

Voiko netin lainapalveluista saada lainaa yrityksen perustamista varten? Se voi periaatteessa olla mahdollista, mutta yrityksen alkutaipaleeseen liittyy sen verran paljon riskejä, että suosittelemme ensisijaisesti kartoittamaan esimerkiksi Finnveran rahoitusvaihtoehdot.

Mikäli Finnvera ei sovellu omiin tarpeisiin, ja haluaa lainaa nimenomaan netin kautta, niin kannattaa vähintään vertailla kattavasti netin yrityslainoja. Tuo voi auttaa löytämään ainakin melko fiksun yrityslainan.

Miten netistä haettavien yrityslainojen korot vertautuvat kuluttajille tarkoitettujen lainojen korkoihin? Pienen vertailun perusteella edulliset netistä haettavat yritysluotot voivat olla kalliimpia kuin halvimmat kuluttajille tarjolla olevat lainat, mutta sitten taas halvempia kuin pikavipit. Yrityslainojen koroissa voi toki olla melko paljon vaihtelua, ja toisaalta pikavippien korkoja säännellään nykyään varsin tarkasti.

Tämän sivun lainaesimerkit ja muut tiedot on poimittu sivun kirjoittamisen/päivittämisen aikaan. Muutokset ovat mahdollisia, ja erityisesti yrityslainoja vertailevien palveluiden suhteen on hyvä huomata, että vertailupalveluilla on vahva motivaatio poimia esimerkiksi erityisen edullinen laina.

Vinkki: Mikäli haluat lisää tietoa yrityslainoista, niin voi YrityslainaHeti.fi-sivusto olla hyödyllinen. Kyseinen verkkosivusto keskittyy ennen kaikkea siihen infoon, mitä sen nimen perusteella voisi olettaa. Sivustoa ylläpitää sama taho kuin Lainakarttaa.

Vieritä ylös