• You are here:
  • Home »

Yhdistelmälaina – löydä nopeasti halpa yhdistelmälaina (2020)

Yhdistelmälainalle näyttää olevan olemassa ainakin pari eri määritelmää. Tällä sivulla yhdistelmälaina käsitetään kuitenkin lainaksi, jolla yhdistetään pienemmät lainat, maksetaan ne pois ja sitten lyhennetään otettua yhdistelmälainaa.

Jotta yhdistelämälainan ottaminen olisi viisasta, niin on sen syytä olla koroiltaan halvempi kuin yhdistettävien lainojen. Lisäksi monessa tilanteessa on toivottavaa, että sillä on sopivan pitkä maksuaika: ei ole hyvä, jos yhdistelämälainaa ei voi maksaa takaisin, mutta toisaalta ei myöskään ole hyvä juttu, jos sen laina-aika on niin pitkä, että laina kerryttää turhaan korkoja.

Alla on suositeltuja paikkoja etsiä edullista yhdistelmälainaa. Kaikki näistä paikoista myös tarjoavat mahdollisuuden hakea kattavasti eri tyyppistä laina-aikaa.

Hae yhdistelmälainaa

Tällä Lainakartan ja Saluksen yhdessä toteuttamalla lomakkeella voi etsiä kooltaan 2000€–60 000€ kokoista yhdistelmälainaa. Yhdistelmälainan hakeminen tällä ei vaadi vakuuksia tai takaajaa, ja voit hakea laina-aikaa vuodesta alkaen ja jopa 15 vuotta. Koska lomake toimii sillä periaatteella, että se pyrkii etsimään hyviä lainatarjouksia useilta eri palveluilta, niin voi tämän avulla myös olla ihan hyvät mahdollisuudet löytää halpa yhdistelmälaina.

Myös FreedomRahoituksen avulla voi löytää yhdistelmälainan

FreedomRahoitus toimii samalla periatteella kuin yllä oleva Lainakartan hakulomake, mutta tämän palvelun kautta tehtävässä kilpailutuksessa vaikuttaa olevan mukana hieman enemmän lainafirmoja. Tuo ei kuitenkaan välttämättä näy mahdollisen lainatarjousten määrässä. FreedomRahoituksen avulla voi etsiä kooltaan 1000€–60 000€ yhdistelmälainaa ja myös tämän palvelun avulla laina-aikaa voi hakea 1–15 vuotta. Hae nyt lainaa FreedomRahoituksen kanssa.

Omalainaakin kannattaa harkita

Myös Omalainan kautta voi olla ihan hyvät mahdollisuudet löytää halpa yhdistelmälaina. Tämän kilpailutuspalvelun avulla voi etsiä kooltaan 100€–60 000€ kokoista yhdistelmälainaa, eli tämä paikka voi soveltua myös melko pientä haettavaa summaa varten.

Toisaalta taas sitten Omalainan kautta voi vähintään 10 000€ euron lainalle hakea laina-aikaa jopa 20 vuotta, eli jos kokee tarvitsevansa yhdistelmälainalle pitkän laina-ajan, niin voi Omalaina myös siinä tapauksessa olla poikkeuksellisen hyvä paikka kokeiltavaksi. Omalainaa voi kokeilla, jos on täysi-ikäinen. Testaa nyt Omalainaa.

Vähemmän tunnettu paikka yhdistelmälainan etsimiseen

Mikäli haluaa etsiä yhdistelmälainaa sen tyyppisen paikan kautta, mikä ei ole kovin tunnettu, niin voi Advisa olla hyvä valinta. Toki tällä paikalla on myös muita vahvuuksia: Advisa on esimerkiksi erittäin helposti käytettävä ja sen avulla voi hakea kattavasti sekä lainaa että laina-aikaa.

Advisan kautta voi hakea lainaa 500€–60 000€ ja mahdollista laina-aikaa vuodesta eteenpäin ja jopa 18 vuotta. Kokeile nyt Advisaa.

Tietoa yhdistelmälainan hakemisesta

Ei sitoutusmispakko: Yksikään yllä esitelty palvelu/lomake ei veloita siitä, että sen kautta etsii lainaa. Mikään niistä ei myöskään pakota ottamaan mahdollisesti löydettyä lainatarjousta.

Voit nähdä mahdollisia lainatarjouksia jopa heti: Yhdistelmälainan tarpeeseen havahdutaan monesti siinä tilanteessa, kun tilanne aiempien lainojen suhteen alkaa olemaan kriittinen. On siis kiva tietää, että esimerkiksi Omalainan avulla voi saada käytännössä heti sekä myönteisiä että kielteisiä lainapäätöksiä, ja noin nähdä millä ehdoilla mahdollisesti voisi saada yhdistelmälainan.

Voit ja mahdollisesti kannattaa kokeilla useampaa eri kilpailutuspalvelua:

On tiettyjä lainafirmoja, jotka löytyvät oikeastaan jokaisen lainahakemuksia kilpailuttavan palvelun valikoimasta. Mutta toisaalta taas sitten on myös palveluja, jotka ovat mukana harvemmissa kilpailutuksissa, jos siis etsii kaikista parasta netin kautta saatavaa yhdistelmälainaa, niin kannattaa hyvin mahdollisesti kokeilla useampaa eri kilpailutusta. Noin erityisesti koska kilpailutus vie monesti vain muutaman minuutin eikä siis velvoita lainan ottamiseen.

Mahdollisia osamaksuja ei kannata jättää huomioimatta:

Monesti, kun rahatilanne on se, että alkaa kertymään lainoja, niin alkaa myös kertymään osamaksuja. Ja koska osamaksujen todellinen vuosikorko voi olla varsin korkea, niin samalla, kun yhdistelee varsinaiset lainat, niin kannattaa mahdollisesti pyrkiä yhdistämään myös osamaksut ja noin alentaa niiden kustannuksia.

Arvio todellisesta vuosikorosta: Mikäli hakee hieman isompaa yhdistelmälainaa, niin on mahdollista löytää yhdistelmälaina, jonka pitkän aikavälin todellinen vuosikorko on noin 5%–20%. Kaikki eivät kuitenkaan valitettavasti saa lainatarjouksia.