Emme valitettavasti voi myöntää sinulle lainaa, oletko jo kokeillut näitä vaihtoehtoja?

Emme valitettavasti pysty myöntämään sinulle lainaa. Alla kuitenkin mainittuna joitakin muita lainapaikkoja, joita kannattaa mahdollisesti harkita lainan hakemiseen.

Omalaina – lainatarjouksia heti, lainaa 100 – 60 000€

Omalainalta voi lainaa hakea 100 – 60 000€ ja lainatarjouksia lainoista voi nähdä jopa heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Omalaina on lainojen / lainahakemusten kilpailuttaja. Lainaa Omalainan kautta voi hakea, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Freedom Rahoitus – nopea ja helppo

Freedom Rahoituksen kautta voi etsiä todella helposti lainatarjouksia kooltaan 1000€–60 000 euron lainoille. Koska Freedom Rahoitus tekee lainahakemuksen kilpailutusta monien varsin tunnettujen lainafirmojen suhteen, niin voi sen avulla olla ihan hyvät mahdollisuudet löytää edullinen laina. Laina-aikaa Freedom Rahoituksen avulla voi hakea 1–15 vuotta ja lainaa sen kautta voi mahdollisesti löytää, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Kokeile nyt Freedom Rahoitusta.

Fixura – edullinen jopa 20 000€ laina

Muista tällä sivulla mainituista palveluista poiketen, Fixura ei kilpailuta lainahakemuksia, mutta tästä huolimatta sen kautta voi saada jopa erittäin edullista lainaa. Fixuran kautta haetun lainan korko voi nimittäin parhaassa tapauksessa laskea jopa vain 2,9% tasoon, ja isoimmillaankin nimellinen vuosikorko on varsin hillityt 9,9%. Fixuralta voi hakea lainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 20 000€ verran. Fixuran alaikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Fixuralta.

Sambla – vähemmän tunnettu paikka lainan etsimiseen

Samblan kautta voi etsiä helposti lainatarjouksia kooltaan 500 euron – 60 000 euron lainoja varten. Laina-aikaa Samblan avulla puolestaan voi hakea vuodesta alkaen ja pisimmillään jopa 15 vuotta. Vaikka Sambla ei ehkä ole maailman tunnetuin lainapalvelu, niin vaikuttaa se paikalta, jonka avulla on varsin hyvät mahdollisuudet löytää hyvä lainatarjous.

Samblalla on nimittäin semmoinen kiva erityisominaisuus, että se näyttää kotisivuillaan tuoreita esimerkkejä siitä, millä koroilla varustettuja lainatarjouksia jotkut muut lainaa hakeneet ovat saaneet. Samblan alaikäraja on 18 vuotta. Kokeile nyt Samblaa.

Etua – täältäkin voi hakea esimerkiksi yhdistelylainaa

Etuankin kautta voi hakea kätevästi vaikkapa jopa 60 000€ kokoista yhdistelylainaa. Ja myös Etuan palvelua on tuntunut olevan varsin helppo käyttää ja se myös voi näyttää lainatarjouksia heti lainahakemuksen tekemisen jälkeen. Hae nyt lainaa Etuan avulla.

Rahalaitos – lainaa jopa 70 000€

Rahalaitoksen avulla voi lainaa saada 500€ alkaen ja jopa 70 000€. Rahalaitos pyrkii kilpailuttamaan lainaa hakevan henkilön lainahakemuksen jopa 25 eri luotonantajan kesken. Lainaa Rahalaitoksen avulla voi saada, jos ikää on vähintään 20 vuotta. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen avulla.

Lendo – lainaa 500€ – 60 000€

Myös Lendon kautta voi hakea esimerkiksi järjestelylainaksi sopivaa lainaa. Lainaa Lendon kautta voi hakea 500€ – 60 000€. Ylempänä mainittujen palveluiden tapaan, myös Lendo on lainatarjouksia etsivä ja kilpailuttava palvelu. Tarjouksia sen avulla voi saada, jos ikää on vähintään 20 vuotta. Hae nyt lainaa Lendon avulla.

Vieritä ylös