Taskulaina – Lue aitoja Taskulaina kokemuksia ja jaa omia helposti

Taskulaina on ehkä hieman vähemmän tunnettu lainapaikka kuin monet muut. Tuo johtuu varmasti aika pitkälti siitä, että se on varsin uusi pikavippipaikka. On kuitenkin hyvä tiedostaa se, että Taskulainan taustalla on jo pitkään nettilainoja myöntänyt Euro24. Tiedostaen tuon taustan, päädyin hiljattain hakemaan lainaa Taskulainalta, ja löydätkin tältä sivulta Taskulaina kokemuksiani sekä hieman tietoa palvelusta.

Uutta: myös lukijat voivat nyt jakaa tällä sivulla omia mahdollisia kokemuksia Taskulainasta.

Perustiedot Taskulainasta

Taskulainalta voi uutena asiakkaana hakea lainaa 300 eurosta alkaen ja enintään 600 euron verran. Haettavaa lainasummaa voi vaihtaa 50 euron välein. Taskulainan lainamuoto on varsinaisesti joustoluotto, mutta koska sen luottoraja on varsin rajattu, eli 600 euroa ja myös nostosummat melko tarkasti määriteltyjä, niin muistuttaa se monia kertaluottoja.

On hyvä ja kiva tiedostaa se, että vaikka Taskulainalta voikin ensimmäistä kertaa lainaa hakiessa nostaa lainaa vasta 300 eurosta alkaen, niin onnistuvat jatkossa myös pienemmät nostot, jos omalla luottotililtä on jäljellä nostorajaa. Kokemusteni perusteella voikin tehdä esimerkiksi niin, että nostaa ensin 400 euroa ja sitten myöhemmin 200 euroa sen päälle, jolloin lainaa on yhteensä avoinna 600 euroa.

Taskulainan lainan nimellinen vuosikorko on perinteisiin pikavippeihin verrattuna jopa todella pieni, sillä se on nimittäin vain 10%. Toki noin matala korko lienee ennen kaikkea pikavippien korkokattojen sanelema, ja onkin hyvä seurata, miten mahdolliset muutokset korkokatoissa vaikuttavat Taskulainan hinnoitteluun.

Vaikka Taskulaina on nimelliskoroltaan jopa halpa laina, niin on hyvä tiedostaa se, että Taskulaina veloittaa 79 euron nostopalkkion, jos lainan haluaa mahdollisimman nopeasti (eli siis jopa heti) omalle pankkitilille.

Taskulainalta haettu laina maksetaan, lainasummasta riippuen, lähtökohtaisesti takasin neljässä, viidessä tai kuudessa kuukausittaisessa erässä.

Alaikäraja Taskulainalta lainan hakemiseen on 20 vuotta.

Omat kokemukset Taskulainasta

Taskulainalta on erittäin helppoa ja nopeata hakea lainaa ihan vaan antamalla muutamia perustietoja itsestä, haetusta lainasta ja käyttämällä pankkitunnuksia. Lainan hakemisen jälkeen Taskulaina kertoi, että lainapäätös pitäisi tulla tekstiviestillä, mutta ainakin omassa tapauksessani myönteinen lainapäätös tuli heti ruudulle.

Lainan hakemisen yhteydessä Taskulaina toi esille, että jos ei valitse 79 euron hintaista lisämaksullista palvelua, jolla laina pitäisi voida saada heti tilille, niin maksetaan laina tilille tavallisesti 2-3 päivän sisällä. Koska itselläni ei ollut valtavaa kiirettä saada lainaa tilille, niin päätin odottaa, enkä maksaa lisämaksua. Ja käytännössä tuo odotusaika oli noin 70 tuntia, eli rahat tulivat pankkitililleni aika tarkasti 3 täyttä arkipäivää sen jälkeen, kun olin saanut myönteisen lainapäätöksen.

Yhteenvetona tähänastisista Taskulaina kokemuksistani voin todeta, että olen ollut varsin tai jopa todella tyytyväinen. Suosittelen Taskulainaa erityisesti heille, jotka haluavat helposti haettavan lainan, jossa yhdistyy elementtejä kertaluotosta ja joustoluotosta.

Uusimmat jaetut Taskulaina-kokemukset

Helppo lainapaikka

Rated 4 out of 5
13.2.2021

Mukavan helppo hakea lainaa, kun vertaa siihen, miten tuskaista se tuntuu välillä nykyään monissa paikoissa olevan

Lainaahaettu

Jaa omia Taskulaina-kokemuksia

Lainakartta olettaa, että ihmiset kertovat kokemuksistaan rehellisesti, eikä siis pyydä esimerkiksi mitään dokumenttia niiden vahvistukseksi.

Vaikuttaako Taskulaina sinulle sopivalta pikavipiltä? Hae nyt Taskulainaa.

Vieritä ylös