Taskulaina – Lue aitoja Taskulaina kokemuksia ja jaa omia helposti

Taskulaina on ehkä hieman vähemmän tunnettu lainapaikka kuin monet muut. Tuo johtuu varmasti aika pitkälti siitä, että se on varsin uusi pikavippipaikka. On kuitenkin hyvä tiedostaa se, että Taskulainan taustalla on jo pitkään nettilainoja myöntänyt Euro24. Tiedostaen tuon taustan, päädyin hiljattain hakemaan lainaa Taskulainalta, ja löydätkin tältä sivulta Taskulaina kokemuksiani sekä hieman tietoa palvelusta.

Uutta: myös lukijat voivat nyt jakaa tällä sivulla omia mahdollisia kokemuksia Taskulainasta.

Perustiedot Taskulainasta

Taskulainalta voi uutena asiakkaana hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja enintään 300 euron verran. Haettavaa lainasummaa voi vaihtaa 50 euron välein. Taskulainan lainamuoto on varsinaisesti joustoluotto, mutta koska sen luottoraja on varsin rajattu, eli 300 euroa ja myös nostosummat melko tarkasti määriteltyjä, niin muistuttaa se monia kertaluottoja.

Aiemmin Taskulaina on tarjonnut jopa 600 euron lainoja, mutta yli 300 euron lainojen myöntämisen uusille asiakkaille on nyttemmin joko keskeytetty tai lopetettu kokonaan.

Taskulainan lainan nimellinen vuosikorko voi olla perinteisiin pikavippeihin verrattuna jopa todella pieni, sillä se on ainakin tätä kirjoittaessa pienimmillään vain 10%. Toki noin matala korko lienee ennen kaikkea pikavippien korkokattojen sanelema, ja onkin hyvä seurata, miten mahdolliset muutokset korkokatoissa vaikuttavat Taskulainan hinnoitteluun. Päivitys: näillä näkymin Taskulainan nimellinen vuosikorko on nousemassa lokakuun 2021 alussa tasolle 20%.

Vaikka Taskulaina on nimelliskoroltaan jopa halpa laina, niin on hyvä tiedostaa se, että Taskulaina veloittaa 79 euron nostopalkkion, jos lainan haluaa mahdollisimman nopeasti (eli siis jopa heti) omalle pankkitilille.

Taskulainalta haettu laina maksetaan, lainasummasta riippuen, lähtökohtaisesti takaisin kahdessa, kolmessa tai neljässä erässä. Taskulainan erien suhteen on hyvä huomata se, että ne voivat olla kooltaan vaihtelevia.

Alaikäraja Taskulainalta lainan hakemiseen on 20 vuotta.

Taskulaina tarjoaa tällaisia tapoja palveluun kirjautumiseksi.

Omat kokemukset Taskulainasta

Taskulainalta on erittäin helppoa ja nopeata hakea lainaa ihan vaan antamalla muutamia perustietoja itsestä, haetusta lainasta ja käyttämällä pankkitunnuksia. Lainan hakemisen jälkeen Taskulaina kertoi, että lainapäätös pitäisi tulla tekstiviestillä, mutta ainakin omassa tapauksessani myönteinen lainapäätös tuli heti ruudulle.

Lainan hakemisen yhteydessä Taskulaina toi esille, että jos ei valitse 79 euron hintaista lisämaksullista palvelua, jolla laina pitäisi voida saada heti tilille, niin maksetaan laina tilille tavallisesti 2-3 päivän sisällä. Koska itselläni ei ollut valtavaa kiirettä saada lainaa tilille, niin päätin odottaa, enkä maksaa lisämaksua. Ja käytännössä tuo odotusaika oli noin 70 tuntia, eli rahat tulivat pankkitililleni aika tarkasti 3 täyttä arkipäivää sen jälkeen, kun olin saanut myönteisen lainapäätöksen.

Koska Taskulaina on joustoluotto, niin voi sen luottotililtä halutessa tehdä luottorajan puitteissa vaikkapa useampia nostoja. Kokemusteni perusteella Taskulainalta on helppo tehdä uusi nosto. Tuo onnistuu ihan vaan kirjautumalle sisään Taskulaina.fi kautta ja sitten seuraamalla simppeleitä ohjeita. Omalla kohdallani uuden noston tapauksessa meni arviolta noin 60 tuntia siinä, että ilman maksullista lisäpalvelua nostettu laina oli tilillä.

Kokemusteni perusteella on myös niin, että kun omaa Taskulainalta otettua lainaa lyhentää, niin vapautuu uutta nostovaraa. Käytössä oleva ”nostovara” näyttäisi näkyvän helposti omalta Taskulaina tililtä.

Yhteenvetona tähänastisista Taskulaina kokemuksistani voin todeta, että olen ollut varsin tai jopa todella tyytyväinen. Suosittelen Taskulainaa erityisesti heille, jotka haluavat helposti haettavan lainan, jossa yhdistyy elementtejä kertaluotosta ja joustoluotosta.

Uusimmat jaetut Taskulaina-kokemukset

Helppo lainapaikka

Rated 4 out of 5
13.2.2021

Mukavan helppo hakea lainaa, kun vertaa siihen, miten tuskaista se tuntuu välillä nykyään monissa paikoissa olevan

Lainaahaettu

Jaa omia Taskulaina-kokemuksia

Lainakartta olettaa, että ihmiset kertovat kokemuksistaan rehellisesti, eikä siis pyydä esimerkiksi mitään dokumenttia niiden vahvistukseksi.

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten Taskulainan luotosta tulee lasku?

Se näyttäisi olevan mahdollista saada ainakin sähköpostilla. Lainalasku on näyttänyt olevan mukavan selkeä.

Millainen on Taskulainan laina-aika?

Tarjottava laina-aika on ainakin lähtökohtaisesti noin 2–4 kuukautta. Lähtökohtainen laina-aika riippuu siitä, minkä verran lainaa nostaa.

Vaikuttaako Taskulaina sinulle sopivalta pikavipiltä? Hae nyt Taskulainaa.

Hyvä huomata: Taskulaina voi luonnollisesti tehdä muutoksia palveluunsa. Lisäksi kokemukset voivat vaihdella ihmisestä toiseen.

Vieritä ylös