Suomenyhdistelylaina – kokemuksista, yhteistyökumppaneista ja muusta tietoa

Yhdistelylainojen kasvattaessa suosiotaan ei voi pitää yllättävänä sitä, että on syntynyt myös ainakin yksi lainapalvelu, joka keskittyy ennen kaikkea niihin. Kyseinen palvelu on Suomenyhdistelylaina. Koska kyseinen palvelu ei kuitenkaan ole vielä kovin tuttu monille, niin löydät tältä sivulta tietoa siitä.

Minkälainen lainapalvelu Suomenyhdistelylaina on? Kyseessä on palvelu, joka pyrkii kilpailuttamaan lainaa sen kautta hakevan henkilön lainahakemuksen. Eli käytännössä se siis pyrkii etsimään monelta eri lainafirmalta (palvelun yhteistyökumppaneilta) hakijan toiveisiin sopivaa lainaa. Tuon ansiosta Suomen Yhdistelylaina voi olla hyvä valinta esimerkiksi heille, jotka haluavat löytää erityisen edullisen lainan. Mene Suomen Yhdistelylainalle.

Mitkä ovat Suomenyhdistelylainan yhteistyökumppaneita?

Suomenyhdistelylaina ei näytä listaavan kotisivuillaan niitä palveluita, joiden suhteen se kilpailuttaa lainahakemuksen. Koska tämä palvelu on kuitenkin tunnetumman Omalainan sisarpalvelu, eli siis käytännössä osa samaa firmaa, niin voinee olettaa, että tämän palvelun yhteistyökumppanit ovat ainakin hyvin pitkälti samoja kuin Omalainan.

Omalainalla on kotisivullaan, kuva jossa näkyy sen yhteistyökumppaneita. Kuva on liitettynä alle. On hyvä huomata, että lainojen uuden korkokaton myötä, kaikki kuvassa näkyvät lainapalvelut eivät välttämättä ainakaan tällä hetkellä myönnä lainaa.

Minkä verran ja miten pitkällä laina-ajalla varustettua lainaa Suomen Yhdistelylainan kautta voi hakea? Lainaa voi hakea sadasta eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Laina-aikaa puolestaan voi hakea 1–20 vuotta, mutta kuitenkin niillä rajauksilla, että alle 2000 euron lainalle ei voi hakea yli 5 vuoden laina-aikaa ja 5 000€–10 000 euron lainalle yli 10 vuoden.

Hyödyllistä tietää: jostakin syystä ainakaan tätä kirjoittaessa Suomen Yhdistelylaina ei mahdollista yli 15 vuoden laina-ajan valitsemista etusivulta käsin, mutta tuota pidemmät laina-ajat saa esiin, kun menee itse lainahakemukseen.

Lisäksi on hyvä tietää se, että luultavasti ainakaan alle 300 euron lainaa ei ole kovin helppo löytää Suomen Yhdistelylainan kautta. Tuo ihan vaan johtuen palvelun yhteistyökumppaneista. Mikäli siis etsit vaikkapa 100e kertalainaa, niin löytyy siihen luultavasti sopivampiakin vaihtoehtoja.

Minkälaisia kokemuksia ihmisillä on Suomen Yhdistelylainasta? Koska kyseessä on varsin uusi palvelu, joka ei ainakaan vielä ole valtavan suosittu, niin ovat kokemukset melko rajattuja. Mutta koska kyseessä on siis Omalainan rinnakkaispalvelu, niin voidaan kokemuksien siitä olettaa koskevan Suomenyhdistelylainaa vähintäänkin varsin hyvin.

Tuon edellä mainitun perusteella Suomen Yhdistelylainalta on helppo hakea lainatarjouksia, niitä voi saada jopa heti ja lisäksi palvelun avulla voi myös mahdollisesti löytää verrattain pienen koron lainaa. Kokeile nyt Suomen Yhdistelylainaa.

Mikä on Suomenyhdistelylainan alaikäraja?

Se on 18 vuotta. On kuitenkin hyvä tietää, että Suomenyhdistelylainan yhteistyökumppaneilla voi olla tuota korkeampia omia ikärajoja.

Mahdollistaako Suomen Yhdistelylaina rinnakkaishakijan käyttämisen?

Mahdollistaa, joskin voi olla niin, että osa palvelun yhteistyökumppaneista ei sovella rinnakkaishakijajärjestelmää lainaamiseen.

Onko Suomenyhdistelylaina suosittu lainapalvelu?

Se vaikuttaisi olevan ainakin melko suosittu.

Onko moni saanut yhdistelylainaa Suomenyhdistelylainan kautta?

Vähintäänkin melko moni, eli Suomen Yhdistelylaina voi olla ihan hyvä vaihtoehto myös silloin, jos tuntuu olevan vaikeata löytää/saada yhdistelylainaa muualta.

Muuta hyödyllistä tietoa: Suomenyhdistelylainan avulla voi hakea lainaa ilman vakuuksia sekä takaajaa ja ilman sitä, että jokin mahdollisesti löydetty laina pitäisi ottaa vastaan. Lisäksi on hyvä tietää se, että nimestään huolimatta tämän palvelun avulla voi hakea myös muunlaista lainaa kuin yhdistelylainaa. Hae nyt lainaa Suomenyhdistelylainan avulla.

Lisätietoja yhdistelylainoista:

Vieritä ylös