Lainaa puhelimella – Nämä asiat on hyvä tietää, jos haluaa pikavipin puhelinliittymällä

Lainaa voi edelleen nykyisellään saada käyttämällä puhelinta. On kuitenkin määrittelykysymys, että voiko lainaa saada pelkästään puhelimella. Tuo tarkoittaa käytännössä seuraavia asioita.

1: Netissä on monta lainahakemusen kilpailuttajaa, jotka mahdollistavat sen, että lainapäätöksiä voi hankkia heti ja helposti ihan vaan täyttämällä lyhyen puhelimellakin käytettävissä olevan hakemuksen. Ja noita kilpailuttajia käyttäessä ei siis mahdollisia lainatarjouksia varten tarvitse edes pankkitunnuksia. Toisaalta kuitenkin ainakin yleensä noiden paikkojen kautta lainaa hakiessa pitää lähettää jokin todiste tuloista siinä vaiheessa, jos haluaa lainan omalle tilile.

2: Mikäli haluaa uutena asiakkana pikavipin tilille asti, niin vaatii se lähtökohtaisesti muutakin kuin puhelinliittymän. Eli, jos vaikkapa menet ainakin itselle uuden pikavippipaikan nettisivuille kännykällä, niin vaaditaan lainan hakemiseen lähtökohtaisesti joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Toki nykyään ainakin kaikilta suurimmilta Suomessa toimivilta pankeilta taitaa löytyä mobiilipankkisovellus, joten tuossa mielessä noistakin paikoista voi saada lainaa ihan vaan matkapuhelimella.

Hae lainaa puhelimen avulla

Vieritä ylös