• You are here:
  • Home »

Pikavippi puhelimella – Näin voit nostaa lainaa myös tekstiviestillä (2020)

Lainaa on mahdollista saada omalle pankkitilille myös puhelimella ja jopa ihan vaan tekstiviestillä. Siihen kuitenkin liittyy pari rajoitusta, joista on syytä olla tietoinen: 1) Jos lainaa haluaa pelkästään tekstiviestillä ilman pankkitunnuksia tai vastaavaa, niin pitää olla avattuna joustoluotto / joustolimiitti palvelusta, joka semmoisen voi myöntää.

2) Jos joustoluottoa ei vielä ole, niin tarvitsee sen avaamisen joko mobiilivarmenteen tai jonkunlaiset pankkitunnukset, joilla voi vahvistaa henkilöllisyyden. Onneksi kuitenkin nykyään nuo pankkitunnukset voivat olla täysin kännykän kautta olevia, eli mitään paperitunnuksia ei tarvitse. Eri pankeilla on hieman eri sovelluksia puhelimiin, täältä löytyy tietoa Nordean vaihtoehdosta.

Mistä lainaa puhelimella?

Nämä seuraavat paikat myöntävät edelleen helposti haettavia joustoluottoja, joilta voi jatkossa nostaa rahaa tekstiviestillä. Ne ovat myös muuten varsin laadukkaita lainapaikkoja.

1: Saldolimiitti – melko monille lainaa

Saldolimiitti on hieman uudistanut lainapalveluansa, ja siltä näyttää nyt olevan ihan hyvät mahdollisuudet saada lainaa. Tästä palvelusta voi hakea helpolla hakemuksella, vaikka puhelimen kautta, lainaa 300 eurosta alkaen ja enintään 2000 euroa. Saldolimiitin joustoluotolta voi siis tehdä uusia lainanostoja vaikka tekstiviestillä (toki myös nettinostot onnistuvat). Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

2: Vippi – tunnettu palvelu

Vippi on oiva lainapaikka erityisesti heille, jotka haluavat käyttää erittäin tunnettua sekä suosittua lainapalvelua. Tämänkin palvelun avulla voi saada joustoluoton, jonka raja on jopa 2000 euroa. Ja tältäkin voi siis jatkossa nostaa lainaa ihan vaan tekstiviestillä. Hae nyt lainaa Vipiltä. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Molempien yllä mainittujen lainapalveluiden alaikäraja on 18 vuotta, ja molemmilta niiltä voi parhaassa tapauksessa saada lainaa jopa heti omalle pankkitilille.