Pikavippi pankkitunnuksilla – näistä paikoista voi vieläkin saada lainaa pankkitunnuksien avulla

Käytännössä jokainen netin kautta lainaa tarjoava taho taitaa vaatia sen, että lainaa hakiessa käytetään pankkitunnuksia. Sen sijaan on huomattavasti vähemmän niitä paikkoja, joilta lainaa voi saada niin, että lainan hakemista varten ei tarvitse muuta kuin pankkitunnukset ja nettilomakkeen kautta annettavat perustiedot hakijasta. Tässä alla näitä jälkimmäisen tyyppisiä lainapaikkoja.

Hyvä uusi pikavippi pankkitunnuksilla

Uudet pankkitunnuksilla saatavat pikavipit ovat muuttuneet erittäin harvinaisiksi. Taskulaina on kuitenkin tuohon oikein mukava poikkeus. Tästä uudesta pikavippipaikasta saa nimittäin haettua jopa todella helposti lainaa pankkitunnuksien avulla. Taskulainan lainamuotona on 300 euron luottorajalla varustettu joustoluotto, jolta voi uutena asiakkaana nostaa lainaa alkaen 100:sta eurosta. Alaikärajana Taskulainalla on 20v. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Taskulainan pitäisi toimia näiden pankkien verkkopankkitunnuksilla:

Saldolimiitti – joustoluotto pankkitunnuksilla

Saldolimiitti tarjoaa varsin suositun joustoluoton. Tuota luottoa voi saada pankkitunnuksien avulla 300€ – 2000€. Ja luottorajan puitteissa, voi omalta joustoluotolta tehdä vaikka useampia nostoja itselle. Niin ensimmäisen noston kuin myöhempienkin nostojen tekeminen onnistuu Saldolimiitiltä hyvin pankkitunnuksien avulla. Saldolimiitin joustoluoton todellinen vuosikorko on vähän alle 30%. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Näiden pankkien tunnuksien avulla saa haettua lainaa Saldolimiitiltä:

Blue Financne – pikavippi pankkitunnuksilla

Blue Financen varsin hyvää pikavippiä voi hakea pankkitunnuksilla 100€–500€. Kyseistä pikavippiä voidaan myöntää täysi-ikäisille hakijoille, ja sille saa ihan mukavasti laina-aikaa. Blue Finance ei ainakaan tällä erää enää myönnä joustolimiittiä – voi olla, että se tulee jossain vaiheessa takaisin. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Blue Financelta voi hakea lainaa näiden pankkien pankkitunnuksien avulla:

Kysymyksiä ja vastauksia liittyen netistä haettaviin lainoihin:

Tässä alla on jonkun verran perustietoa erityisesti heille, jotka eivät välttämättä ennen ole hakeneet lainaa netistä.

Minkä pankkien tunnuksilla netistä voi saada lainaa?

Käytännössä jokaisen Suomessa toimivan pankin tunnuksilla on mahdollista hakea lainaa netistä. Tämä kattaa tietysti erittäin suositut pankit, kuten Nordean, OP:n ja Danske Bankin, mutta myös hieman vähemmän suositut pankit, kuten Aktian, Ålandsbankenin, POP Pankin ja Handelsbankenin.

Miten kauan aikaa lainan hakemiseen ja lainapäätöksen saamiseen menee?

Kokemukseni perusteella lainahakemuksen voi täyttää ja lainapäätöksen saada jopa alle 10 minuutissa siitä, kun on saapunut lainapalvelun verkkosivustolle.

Miten nopeasti lainatut rahat saa omalle pankkitilille?

Tuon suhteen voi olla jonkun verran vaihtelua riippuen siitä, miltä lainafirmalta ja minkä pankin tilille lainaa hakee. Olen kuitenkin itse yleensä saanut lainatut rahat Nordean tilille alle 20 minuutin sisällä siitä, kun olen saanut lainapäätöksen tai tehnyt jatkonoston omalta lainatililtäni.

Minkälaisia korkoja nopeasti saatavasti lainoista peritään?

Pikavippien korot romahtivat 1.9.2019, kun voimaan astui uusi korkosääntely. Ennen pikavipeistä saatettiin periä jopa satojen prosenttien vuosikorkoja, mutta nykyään uusien pikavippien todelliset vuosikorot ovat lähtökohtaisesti enintään noin 30%. Tuokin on toki melko korkea, vaikka asuntolainoihin verrattuna, mutta toisaalta tuonkaan tyyppinen korkoprosentti ei monesti euroissa mitaten kerrytä pikavipin kohdalla ihan hirveästi lisämaksettavaa, sillä jos vaikka ottaa 200€ lainan 2 kuukaudeksi, niin ei se ihan hirveästi korkoa kerkeä kertymään.

Hyvä huomata: Yllä esitetyt tiedot siitä, minkä pankkien tunnuksilla saa haettua lainaa on poimittu lainapalveluiden nettisivustoilta. Muutokset toimivuuteen ovat mahdollisia.

Vieritä ylös