Pikavippi pankkitunnuksilla – Lainaa heti netistä pankkitunnuksilla

Käytännössä jokainen netin kautta lainaa tarjoava taho taitaa vaatia sen, että lainaa hakiessa käytetään pankkitunnuksia. Sen sijaan on huomattavasti vähemmän niitä paikkoja, joilta lainaa voi saada niin, että lainan hakemista varten ei tarvitse muuta kuin pankkitunnukset ja nettilomakkeen kautta annettavat perustiedot hakijasta. Tässä alla näitä jälkimmäisen tyyppisiä lainapaikkoja.

Ferratum – lainaa pankkitunnuksilla 1 – 2000€

Ferratum on ehkäpä tämän hetken suosituin nettilaina. Ja hyvästä syystä: täältä voi hakea helposti lainaa 1€ alkaen ja aina 2000€ asti. Ja tuosta helppoudesta huolimatta, Ferratum tarjoaa tätä nykyä varsin edullista lainaa ja vieläpä nyt uusille asiakkaille alkuun 30 päivän verran korotonta ja kulutonta laina-aikaa. Ferratum toimii erittäin kattavasti eri pankkien tunnuksilla, ja kokemusten perusteella siltä voi saada lainaa omalle pankkitilille erittäin nopeasti. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Credigo – pikavippiä pankkitunnuksilla 500 – 5000€

Credigolta voivat vähintään 20-vuotiaat hakijat hakea pankkitunnuksilla pikavippiä jopa 5000€, ja toisesta päästä katsoen, lainaa voi hakea alkaen 500€ summasta. Luonnollisesti myös 500€ ja 5000€ väliltä onnistuvat varsin monet eri lainasummat. Credigon laina on muodoltaan kertalaina, ja sille voi summasta riippuen saada laina-aikaa jopa 3 – jopa 10 vuotta. Lyhyin mahdollinen laina-aika on Credigolla 2 vuotta. Credigolta on kokemuksen perusteella helppo hakea lainaa pankkitunnuksilla. Hae nyt lainaa Credigolta.

Saldolimiitti – joustoluotto pankkitunnuksilla

Saldolimiitti tarjoaa varsin suositun joustoluoton. Tuota luottoa voi saada pankkitunnuksien avulla 100€ - 2000€. Ja luottorajan puitteissa, voi omalta joustoluotolta tehdä vaikka useampia nostoja itselle. Niin ensimmäisen noston kuin myöhempienkin nostojen tekeminen onnistuu Saldolimiitiltä hyvin pankkitunnuksien avulla. Saldolimiitin joustoluoton todellinen vuosikorko on vähän alle 30%. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Credit24 – lainaa jopa 4000€ pankkitunnuksien avulla

Credit24:n lainapalvelu on varsin helppokäyttöinen. Ja kun tuohon yhdistetään se, että siltä voi saada lainaa jopa 4000€, niin voi Credit24 olla harkitsemisen arvoinen lainapaikka. Credit24 alensi sen korkoja hiljattain, ja nykyään myös siltä voivat uudet asiakkaat saada varsin edullista lainaa. Credit24:n lainamuotona on joustoluotto, eli kun tänne on avannut oman lainatilin, niin voi siltä tehdä pankkitunnuksien avulla myös lisänostoja. Credit24:n alaikäraja on 19 vuotta. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Kysymyksiä ja vastauksia liittyen netistä haettaviin lainoihin:

Tässä alla on jonkun verran perustietoa erityisesti heille, jotka eivät välttämättä ennen ole hakeneet lainaa netistä.

Minkä pankkien tunnuksilla netistä voi saada lainaa?

Käytännössä jokaisen Suomessa toimivan pankin tunnuksilla on mahdollista hakea lainaa netistä. Tämä kattaa tietysti erittäin suositut pankit, kuten Nordean, OP:n ja Danske Bankin, mutta myös hieman vähemmän suositut pankit, kuten Aktian, Ålandsbankenin, POP Pankin ja Handelsbankenin.

Miten kauan aikaa lainan hakemiseen ja lainapäätöksen saamiseen menee?

Kokemukseni perusteella lainahakemuksen voi täyttää ja lainapäätöksen saada jopa alle 10 minuutissa siitä, kun on saapunut lainapalvelun verkkosivustolle.

Miten nopeasti lainatut rahat saa omalle pankkitilille?

Tuon suhteen voi olla jonkun verran vaihtelua riippuen siitä, miltä lainafirmalta ja minkä pankin tilille lainaa hakee. Olen kuitenkin itse yleensä saanut lainatut rahat Nordean tilille alle 20 minuutin sisällä siitä, kun olen saanut lainapäätöksen tai tehnyt jatkonoston omalta lainatililtäni.

Minkälaisia korkoja nopeasti saatavasti lainoista peritään?

Pikavippien korot romahtivat 1.9.2019, kun voimaan astui uusi korkosääntely. Ennen pikavipeistä saatettiin periä jopa satojen prosenttien vuosikorkoja, mutta nykyään uusien pikavippien todelliset vuosikorot ovat lähtökohtaisesti enintään noin 30%. Tuokin on toki melko korkea, vaikka asuntolainoihin verrattuna, mutta toisaalta tuonkaan tyyppinen korkoprosentti ei monesti euroissa mitaten kerrytä pikavipin kohdalla ihan hirveästi lisämaksettavaa, sillä jos vaikka ottaa 200€ lainan 2 kuukaudeksi, niin ei se ihan hirveästi korkoa kerkeä kertymään.