Pikavippi kuukausierissä – Maksa vippiä takaisin kuukausittain

Netissä on jonkun verran lainapaikkoja, joiden kautta on mahdollista saada pikavippi, jonka voi maksaa takaisin kuukausierissä. Jos näiden kuukausierien haluaa olevan pieniä, niin kannattaa luonnollisesti ottaa mahdollisimman pieni vippi, mahdollisimman pitkä maksuaika sekä edullinen laina. Se mikä on kenellekin pieni kuukausierä, on luonnollisesti kuitenkin aina yksilökohtaista. Alla kuitenkin paikkoja, joista saa pikavipin selkeillä kuukausierillä.

Maksa 400 – 10 000€ laina takaisin kuukausierissä - Ostosraha

Ostosrahalta saa lainaa jopa 10 000€ verran ja maksuaika pisimillään jopa 8 vuotta. Lisäksi palvelussa hyödynnetään kuukausittaisia eriä lainan takaisin maksamiselle. Esimerkkeinä voidaan mainita, että jos lainaa ottaisi 1 000€ 4 vuoden maksuajalla, niin olisi kuukausierä 39,91€ (eli takaisin pitäisi maksaa yhteensä 1915,38€). Vaikka Ostosrahalta saakin lainaa pitkällä laina-ajalla, niin voi se toisaalta maksaa otetun lainan jopa erittäin nopeasti hakijalle. Lainaa Ostosrahalta voi saada, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Ostorahalta.

Ota lainaa 100 – 2500€ ja maksa kuukausittaisissa erissä takaisin - Credigo

Credigolta puolestaan voi saada kuukausierillä lainaa 100 eurosta alkaen ja jopa 2500€ asti. Korkeintaan 400€ lainoille on täällä laina-aika 6 kuukautta ja tuota isommille se on 1 – 5 vuotta. Esimerkkinä voidaan mainita, että 200€ lainan kuukausierä olisi 38€ (eli yhteensä pitäisi maksaa takaisin 225€) ja toisaalta, jos lainaa ottaisi vaikka 2000€ 5 vuoden laina-ajalla, niin olisi kuukausierä 77€. Myös Credigolta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Credigolta.

Lainaa jopa 10 000€ asti kuukausierissä - Euroloan

Myös Euroloan mahdollistaa selkeät kuukausittaiset lainaerät. Tästä paikasta lainaa voi saada 100 – 10 000€, mutta huono puoli on, että se ei kykene maksamaan nostettua lainaa ”heti” kovin moneen pankkiin. Kuten ylemmillä palveluilla, niin myös Euroloanilla ikäraja siihen, että voi mahdollisesti saada lainan on 20 vuotta. Euroloanin korot ovat henkilökohtaisia, joten kannattaa tarkistaa ehdot kunnolla ennen lainan ottamista. Hae nyt lainaa Euroloanilta.

Hanki tarjouksia kuukausierällisistä lainoista - Lendo

Jos haluaa hakea netin kautta verrattain edullista kuukausierällistä lainaa tai saada erityisen isoa lainaa, niin kannattaa monesti suunnata Lendon tyyppiselle lainantarjouksien kilpailuttajalle. Se pyrkii hankkimaan hakijalla useita tarjouksia lainoista, ja parhaassa tapauksessa nämä voivat olla pikavippeihin verrattuna jopa todella edullisia. Huono puoli on sitten se, että näitä lainoja ei normaalisti voi saada aivan yhtä nopeasti kuin vippejä. Lainatarjouksia Lendolta voi hakea kooltaan 500 – 60 000€ lainoille. Hae nyt lainatarjouksia Lendolta.

Lyhennyserät ja muut tiedot on poimittu lainapalveluiden sivuilta 12.1.2019. Tarkista aina viimeisimmät tiedot lainapalvelun nettisivuilta, ennen kuin nostat lainan itsellesi.

Miksi, niin harva paikka tarjoaa pikavippiä selkeillä kuukausierillä?

Vippipaikat tykkäävät suosia joustoluotto-lainoja luultavasti sen takia, että niiden kohdalla ihmiset ajautuvat monesti tilanteeseen, jossa nostavat tekemiään lyhennyksiä itselleen nopeasti takaisin, jolloin avoinna oleva lainasumma ei juurikaan lyhene ajan kuluessa ja lainafirma voi nauttia suurista korkotuotoista.