Pikavippi kuukausierissä – Maksa vippiä takaisin kuukausittain selkeissä erissä

Netissä on jonkun verran lainapaikkoja, joiden kautta on mahdollista saada pikavippi, jonka voi maksaa takaisin kuukausierissä. Jos näiden kuukausierien haluaa olevan pieniä, niin kannattaa luonnollisesti ottaa mahdollisimman pieni vippi, mahdollisimman pitkä maksuaika sekä edullinen laina. Se mikä on kenellekin pieni kuukausierä, on luonnollisesti kuitenkin aina yksilökohtaista. Alla kuitenkin paikkoja, joista saa pikavipin selkeillä kuukausierillä.

100€–600€ pikavippi kuukausierillä

Lainaston pikavippiä voi hakea 100 eurosta alkaen ja enintään 600 euroa, ja sen kuukausierät näyttävät varsin selkeiltä. Esimerkki 500€ pikavipistä: ensimmäinen kuukausierä 9,97€, toinen ja kolmas 173,74€ ja viimeinen, neljäs, kuukausierä 173,80€. Yhteensä: 531,25€. Eli varsin halpaa. On tosin hyvä huomata, että Lainasto veloittaa ekstraa, jos haluaa lainan mahdollisimman nopeasti.

Huomaathan myös, että korot ja muut ehdot voivat muuttua. Nuo edellä mainitut kuukausierät on kirjoitushetkellä poimittu Lainaston verkkosivustolta. Lainastolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Jopa 10 000€ kuukausierissä takaisin maksettavaa nopeata lainaa

Jos Vippi-palvelusta haluaa lainan selkeillä kuukausierillä, niin on syytä valita lainatuotteeksi sen kulutusluotto. Tuota kulutusluottoa voi saada 1000€ – 10 000€, ja myös vaikka 3000€ tai 5000€ lainasummaa voi hakea hyvin. Vipin kulutusluoton laina-aika voi olla 13 – 80 kuukautta, ja lainaa Vipiltä voi hakea, jos on vähintään 18-vuotias. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Hanki tarjouksia kuukausierällisistä lainoista – Lendo

Jos haluaa hakea netin kautta verrattain edullista kuukausierällistä lainaa tai saada erityisen isoa lainaa, niin kannattaa monesti suunnata Lendon tyyppiselle lainantarjouksien kilpailuttajalle. Se pyrkii hankkimaan hakijalla useita tarjouksia lainoista, ja parhaassa tapauksessa nämä voivat olla pikavippeihin verrattuna jopa todella edullisia. Huono puoli on sitten se, että näitä lainoja ei normaalisti voi saada aivan yhtä nopeasti kuin vippejä. Lainatarjouksia Lendolta voi hakea kooltaan 500 – 60 000€ lainoille. Hae nyt lainatarjouksia Lendolta.

Ota lainaa 500 – 5000€ ja maksa kuukausittaisissa erissä takaisin – Credigo

Credigolta voi saada kuukausierissä takaisin maksettavaa lainaa 500€ – 5000€, ja haettavaa lainasummaa voi vaihtaa 100€ välein 1000€ asti ja siitä ylöspäin 500€ välein. Credigon laina-ajat menevät niin, että enintään 900€ lainalle voi laina-aikaa ottaa 2-3 vuotta, 1000€ ja 1500€ lainalle 2 – 5 vuotta ja sitä isommille 2 – 10 vuotta. Credigon lähtökohtaiset kuukausierät näkee helposti, kun valitsee haettavan lainasumman ja laina-ajan. Credigon alaikäraja on 20 vuotta.

300 – 600€ nettilaina kuukausierissä – Vivus

06/2020 päivitys: Vivus ei ainakaan tällä erää enää myönnä lainaa. Vivukselta voi hakea 50€ valintavälillä 300 – 600€ kokoista lainaa, jonka voi maksaa pois 4 kuukausittaisessa erässä. Näistä eristä ensimmäinen on selkeästi pienempi kuin 3 seuraavaa. Vivuksen käyttämisen alaikäraja on 20 vuotta.

Miksi, niin harva paikka tarjoaa pikavippiä selkeillä kuukausierillä?

Vippipaikat tykkäävät suosia joustoluotto-lainoja luultavasti sen takia, että niiden kohdalla ihmiset ajautuvat monesti tilanteeseen, jossa nostavat tekemiään lyhennyksiä itselleen nopeasti takaisin, jolloin avoinna oleva lainasumma ei juurikaan lyhene ajan kuluessa ja lainafirma voi nauttia suurista korkotuotoista.

Tällä sivulla olevat lyhennyserät ja tiedot lainasummista on poimittu lainapalveluiden verkkosivustoilta. Suosittelemme tarkistamaan niistä paikoista viimeisimmät tiedot ennen mahdollista lainan itselle nostamista.

Vieritä ylös