Pikavippi kokemuksia – Mistä pikavippi heti ja helposti vuonna 2021?

Tältä sivulta löytyy lyhyehkössä muodossa Lainakartta.fi-nettisivuston ylläpitäjän kokemuksia eri pikavipeistä. Lisäksi tarjolla on hieman yleistietoa liittyen pikavippeihin ja niistä kertyneisiin kokemuksiin.

Blue Finance – vastaa monien odotuksia pikavipiltä

Kokemuksieni perusteella sanoisin, että Blue Finance on monille paras pikavippipaikka vuonna 2021. Blue Financen vahvuuksina ovat esimerkiksi se, että sen lainaa voi hakea helposti ja se, että sen lainojen pakolliset korot ovat melko hillityt. Lisäksi Blue Financessa on kokemusteni perusteella hyvää esimerkiksi se, että siltä voi saada lainaa heti.

Vähemmän hyvällä puolella on sitten se, että Blue Finance veloittaa ainakin tätä kirjoittaessa ekstrakuluja, mikäli haluaa lainaa mahdollisimman nopeasti. Lisäksi Blue Financen laskutus voisi ehkä olla selkeämpää. Blue Financen pikavippiä voi hakea 100 eurosta alkaen ja enintään 500 euroa. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Haluatko lukea enemmän kokemuksia Blue Financesta? Tuossa tapauksessa tämä sivu voi olla hyödyllinen.

Bondora – hyvä, mutta voisi olla selkeämpi

Bondoran vippiä voi kokemusteni perusteella hakea varsin helposti. Lisäksi Bondoran laina voi olla parhaimmillaan melko edullinen. Vähemmän kivaa on sitten se, että Bondora ei kokemusteni perusteella ole maailman selkein lainapalvelu. Ja sekin on mahdollinen haaste, että Bondoralla taitaa olla vähän vaihtelua siinä, miten nopeasti se siirtää lainoja ja siinä, millä koroilla se tarjoaa lainaa.

Ferratum – esim. hyvä asiakaspalvelu

Ferratum oli mielestäni ennen paras pikavippipaikka. Tuo johtui siitä, että siltä oli esimerkiksi erittäin helppo hakea lainaa. Lisäksi Ferratumilla on kokemusteni perusteella erittäin hyvä asiakaspalvelu ja hyvin toimiva laskutus. Valitettavasti kuitenkin Ferratum lopetti hiljattain sen pienemmän vipin tarjoamisen, ja tätä kirjoittaessa Ferratumilta ei voikaan hakea alle 3000 euron lainaa.

Lainasto – selkeitä hyviä puolia

Lainaston vahvuuksia ovat esimerkiksi se, että siltä on todella helppo hakea lainaa ja se, että se voi maksaa lainan nopeasti tilille. Lainasto tarjoaa nykyisellään kahta eri lainaa: joustoluottoa ja ihan vaan pikavipiksi kutsuttua lainaa. Vaikuttaisi olevan niin, että Lainastolta on paljon paremmat mahdollisuudet saada myönteinen lainapäätös, jos hakee sen pikavippiä. Kyseistä vippiä voi tätä kirjoittaessa hakea 100€–600€.

Vaikka Lainasto onkin kaikkinensa kokemusteni perusteella oikein hyvä pikavippipaikka, niin henkilökohtaisesti olisin toivonut laskutukseen liittyvään kysymykseen hieman nopeampaa vastausta. Onneksi kuitenkin saatu vastaus oli hyödyllinen. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Taskulaina – uusi ja hyvältä vaikuttava pikavippi

Uusia pikavippejä ei enää juurikaan tulee markkinoille. Taskulaina on kuitenkin verrattain uusi pikavippi. Sitä voi myös pitää varsin hyvänä pikavippinä, sillä kyseistä lainaa on mahdollista saada nopeasti ja todella helpolla hakemuksella. Taskulainan vippiä voi ensimmäistä kertaa lainaa hakiessa hakea 300 eurosta alkaen ja enintään 600 euroa. Taskulainalta voi mahdollisesti saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Haluatko lukea Taskulainasta kattavammin kokemuksia? Löydät niitä esim. täältä.

Vippi – perinteinen ja suosittu pikavippipaikka

Vippi on varmasti yksi parhaita pikavippipaikkoja, jos haluaa vuonna 2021 netistä nopeasti lainaa. Tämä palvelu on nimittäin kokemusteni perusteella esimerkiksi nopea, helppokäyttöinen ja luotettava. Tätä kirjoittaessa Vipiltä voi hakea enintään 2000 euron luottorajalla varustettua joustoluottoa tai enintään 10 000 euron kulutusluottoa. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Pikavippi kokemuksia ja tietoa yleisesti

Vuonna 2021 tarjolla olevat pikavipit ovat keskimäärin varsin luotettavia ja selkeitä. Lisäksi pikavippien korot ovat nykyään keskimäärin paljon aiempaa pienempiä. Nuo ovat tietysti oikein kivoja juttuja.

Vähemmän mukava juttu on sitten se, että erityisesti pienten pikavippien tarjonta on vähentynyt paljon. Tuo johtuu siitä, että pikavippien korkoja säännellään nykyään varsin tarkasti, jolloin lainafirmat kokevat, ettei pienten vippien tarjonta ole niille taloudellisesti fiksua.

Vaikka todella pieniä lainoja ei enää olekaan juurikaan tarjolla, niin löytyy onneksi edelleen esimerkiksi jonkin verran 250e lainoja. Ja sitten, jos haluaa vaikkapa 500 euron lainan, niin on tarjontaa jo varsin laajasti.

Yleisesti ottaen 2021 pikavipeistä kannattaa tietää myös ainakin se, että positiivista lainapäätös ei ole välttämättä helppo saada. Tuokin asia liittyy ainakin osittain siihen, että lainapalvelut eivät voi veloittaa yhtä isoja korkoja kuin aikaisemmin, jolloin ne joutuvat tekemään tarkempaa pohdintaa sen suhteen, keille he myöntävät lainaa. Ja vielä se on hyvä tiedostaa, että monet lainafirmat veloittavat nykyään ekstraa, jos haluaa, että voi saada vipin mahdollisimman nopeasti tilille.

Miten nopeasti pikavippi on mahdollista saada? On monta paikkaa, joista pikavipin voi saada oikeastaan heti, eli kokemusteni perusteella alle 15 minuutissa siitä, kun avasi lainahakemuksen. On kuitenkin hyvä tietää se, että voi olla esimerkiksi pankkikohtaista vaihtelua siinä, miten nopeasti pikavippi siirtyy tilille. Lisäksi myös esimerkiksi se, koska lainaa hakee voi vaikuttaa siihen, miten nopeasti sen saa tilille.

Miksi siinä on vaihtelua, miten helposti lainapaikat myöntävät lainoja? Tuohon on näkemykseni mukaan monta syytä, sisältäen esimerkiksi sen, miten isoja lainoja lainapaikka tarjoaa ja sen, minkälaisia korkoja se perii. Yleisesti ottaen voi todeta, että mitä isompi ja matalamman koron laina, niin sitä vaikeampi sitä on saada.

Vieritä ylös