• You are here:
  • Home »

Pikavippi heti OP:n tilille – Näiltä lainaa heti Osuuspankin pankkitilille

Melko monesta lainapaikasta on mahdollista saada laina heti OP:n pankkitilille. Tällä sivulla onkin lyhyessä esittelyssä hyväksi osoittautuneita lainapaikkoja, joista tuo on mahdollista. Kaikilta näiltä voi myös hakea lainaa ihan vaan käyttäen OP:n pankkitunnuksia.

Ainalaina – todella nopea hakemus

Ainalainan lainahakemus osoittautui testissä ehkäpä netin lyhyimmäksi ja myös helpoimmaksi täyttää. Kun tähän lisätään se, että siltä pitäisi voida saada rahat Osuuspankkiin noin puolessa tunnissa, niin voi Ainalaina olla oiva valinta silloin, jos haluaa saada lainaa heti OP:n tilille. Ainalainan lainamuotona on joustoluotto. Tuolta joustoluotolta voi nostaa itselleen lainaa 50€ alkaen. Ainalainalta voi saada lainaa, mikäli ikää on yli 21-vuotta. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Ferratum – nopea rahojen maksu

Myös Ferratum on osoittautunut erittäin nopeaksi paikaksi hakea lainaa. Ja myös sen pitäisi pystyä maksamaan laina heti Osuuspankin pankkitilille. Ferratumilta voi saada lainaa jo 1€ alkaen ja suurin mahdollinen siltä erittäin nopeasti saatava lainasumma on 4000€. Ferratumin tunnetumman lainan lainamuotona on joustoluotto, ja kyseistä lainaa voi saada, jos hakijalla on ikää vähintään 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Vivus – pikavippiä 300 – 600€

Vivukselta voi nykyään saada pikavippiä 300€ alkaen ja 600€ asti. Haettavaa lainasummaa voi vaihtaa 50€ välein. Vivuksen suhteen on hyvä huomata, että se veloittaa lisämaksun, jos haluaa että siltä saa rahaa nopeasti itselle. Toisaalta Vivuksen korot ovat noin muuten nykyään varsin fiksut – ennen ne olivat jopa todella korkeat. Vivukselta lainaamisen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Vippi – joustoluottoa tai kulutusluottoa nopeasti

Vippi-palvelusta voi hakea joko kulutusluottoa tai joustoluottoa. Kulutusluotto vastaa enemmän perinteistä pikavippiä muodoltaan, mutta sen lainasummat ovat melko isot 1000€ – 10000€. Joustoluottoa taasen voi hakea 100 – 2000€. Vippi palvelu pystyy käsittelemään lainahakemuksia nopeasti ja myös siltä pitäisi olla mahdollista saada laina heti OP:n tilille. Vippi-palvelu voi myöntää lainaa täysi-ikäisille henkilöille. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Mistä isompi laina kuten järjestelylaina nopeasti OP:n tilille?

Mikäli haluaa saada esimerkiksi järjestelylainan tai muun isomman lainan erittäin nopeasti OP:n tilille, niin on se käytännössä varsin vaikeata. Jos kuitenkin etsii tuon tyyppistä lainaa, niin kannattaa tutustua esimerkiksi tämän sivuston etusivun vaihtoehtoihin. Niiltä kaikilta voi hakea järjestelylainaa, ja isoimmillaan lainaa voi saada jopa 70 000€. Ja niiltä voi parhaassa tapauksessa saada lainaa jopa melko nopeasti.