Pikavippi heti OP:n tilille – Näiltä lainaa heti Osuuspankin pankkitilille

Melko monesta lainapaikasta on mahdollista saada lainan käytännössä heti OP:n pankkitilille. Tällä sivulla onkin lyhyessä esittelyssä hyväksi osoittautuneita lainapaikkoja, joista tuo on niiden sivuston perusteella mahdollista. Kaikilta näiltä voi myös hakea lainaa hyödyntäen Osuuspankin pankkitunnuksia.

Pikavippi nopeasti OP:n tilille

Muiden hyvien puoliensa lisäksi Blue Finance saattaa olla tällä hetkellä netin nopein lainapalvelu. Ja koska se vaikuttaa voivan maksaa lainan heti myös OP:n tilille, niin voi se olla hyvä valinta lainapaikaksi myös silloin, kun haluaa lainaa Osuuspankkiin. Blue Financelta voi saada lainaa 100 eurosta alkaen ja enintään 500 euroa, ja se voi siirtää lainaa kello 07–23. Blue Financelta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Vippi – joustoluottoa tai kulutusluottoa jopa heti

Vippi-palvelusta voi hakea joko kulutusluottoa tai joustoluottoa. Kulutusluotto vastaa enemmän perinteistä pikavippiä muodoltaan, mutta sen lainasummat ovat melko isot 1000€ – 10000€. Joustoluottoa taasen voi hakea 300 – 2000€. Vippi palvelu pystyy käsittelemään lainahakemuksia nopeasti ja myös siltä pitäisi olla mahdollista saada laina heti OP:n tilille. Vippi-palvelu voi myöntää lainaa täysi-ikäisille henkilöille. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Lainasto – 100–600€ pikavippi nopeasti

Mikäli Lainastolta haluaa lainaa, niin on ilmeisesti syytä valita lainatuotteista se sen laina, jota kutsutaan ihan vaan pikavipiksi. Lainaston toista lainaa näyttää nimittäin olevan erittäin vaikea saada. Lainaston pikavippi siis kuitenkin myönnetään ainakin joillekin hakijoille. Kyseistä lainaa voi hakea 100 eurosta alkaen ja 600 euroon asti, haluttua lainasummaa voi vaihtaa 50 euron välein.

Lainasto veloittaa lisäkuluja, ilmeisesti 59€, jos lainan haluaa mahdollisimman nopeasti, mutta onneksi Lainasto kuitenkin muuten on nykyään varsin edullinen lainapaikka. Lainastolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae lainaa Lainastolta.

Ainalaina – todella nopea hakemus

Ainalaina ei näillä näkymin myönnä uutta lainaa ainakaan ennen 1.10.2021. Ainalainan lainahakemus osoittautui testissä ehkäpä netin lyhyimmäksi ja myös helpoimmaksi täyttää. Kun tähän lisätään se, että siltä pitäisi voida saada rahat Osuuspankkiin noin puolessa tunnissa, niin voi Ainalaina olla oiva valinta silloin, jos haluaa saada lainaa heti OP:n tilille. Ainalainan lainamuotona on joustoluotto. Tuolta joustoluotolta voi nostaa itselleen lainaa 50€ alkaen. Ainalainalta voi saada lainaa, mikäli ikää on yli 21-vuotta.

Ferratum – lainaa nopeasti jopa 4000€

Päivitys 02/2021: Ferratum on ainakin keskeyttänyt sen pienemmän ja nopeamman lainan myöntämisen Ferratumilta voi saada lainaa erittäin nopeasti 1€-4000€. Tuo onnistuu hakemalla Ferratumin joustoluottoa. Kyseistä joustoluottoa voidaan myöntää henkilöille, joilla on ikää vähintään 25, mutta alle 70 vuotta.

Mistä isompi laina kuten järjestelylaina nopeasti OP:n tilille?

Mikäli haluaa saada esimerkiksi järjestelylainan tai muun isomman lainan erittäin nopeasti OP:n tilille, niin on se käytännössä varsin vaikeata. Jos kuitenkin etsii tuon tyyppistä lainaa, niin kannattaa tutustua esimerkiksi tämän sivuston etusivun vaihtoehtoihin. Niiltä kaikilta voi hakea järjestelylainaa, ja isoimmillaan lainaa voi saada jopa 70 000€. Ja niiltä voi parhaassa tapauksessa saada lainaa jopa melko nopeasti.

HUOM: Lainafirmat saavat siirtää lainaa uusien asiakkaiden tileille heti vain kello 07–23. Lisäksi joillakin lainafirmoilla voi olla omia rajoituksia siinä, koska ne tekevät rahansiirtoja. Mikäli hakee lainaa kellonaikana, jolloin lainapalvelut eivät siirrä lainoja, niin tekevät ne siirron pääsääntöisesti pian kello 07 jälkeen aamulla tai sitten, kun kyseessä oleva lainapalvelu taas aamulla aukeaa.

Vieritä ylös