Pikavippi puolen vuoden maksuajalla – maksa pikavippi pois 6kk laina-ajalla

Sitä olettaisi, että 6 kuukauden maksuaika olisi varsin tavallinen pikavipeille. Valitettavasti tuo ei kuitenkaan ainakaan tällä hetkellä ole tilanne: monilla nettilainoilla on joko 4 kuukauden laina-aika tai sitten vähintään vuoden laina-aika. Löytyy kuitenkin ainakin yksi oikein hyvä palvelu, jolta saa helposti otettua pikavipin puolen vuoden maksuajalla. Tuo seuraavaksi esittelyssä ja sitten listattuna varavaihtoehtoja.

50€–2000€ pikavippi puolen vuoden maksuajalla

Creditstar on kätevä lainapalvelu, jolta saa haettua pikavippiä 50 eurosta alkaen ja siitä 2000 euroon asti 10 euron välein. Lainaa tästä palvelusta voi hakea, jos on täysi-ikäinen. Creditstarilta lainaa hakiessa voi valita maksuajan väliltä 30pv–12 kuukautta, ja myös 6 kuukautta on siis mahdollinen laina-aika.

On kuitenkin hyvä huomata, että 6 kuukauden maksuaika luonnollisesti tarkoittaa sitä, että lainaa lyhennetään kuukausittain niin, että viimeinen erä on puolen vuoden päästä. Käsittääkseni ei ole olemassa yhtään pikavippiä, joka toimisi niin, että mitään ei pitäisi maksaa takaisin kuin vasta puolen vuoden päästä. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Laina-esimerkki Creditstarilta haettavasta 6kk pikavipistä: Jos hakisi lainaa 400 euroa ja valitsisi Premium-palvelutason, niin olisi kuukausittainen lyhennyserä 86,92 euroa. 6*86,92€ = 521,52€ Esimerkki on poimittu Creditstarin lainalaskurista tämän sivun kirjoittamisen yhteydessä, muutokset ovat mahdollisia.

Paikkoja hakea lainaa 12 kuukauden laina-ajalla

Hyvä paikka hakea lainaa 2-4kk laina-ajalla: Kokemusteni perusteella oikein mukava Taskulaina tarjoaa tätä kirjoittaessa enintään 4 kuukauden laina-aikaa. Aiemmin siltäkin pystyi hakemaan 6kk laina-ajalla varustettua lainaa. Lue lisää Taskulainasta.

Hyvä huomata: Listalla olevat paikat eivät normaalisti ole yhtä nopeita paikkoja saada lainaa omalle pankkitilille kuin ylempänä mainitut paikat. Listan paikkojen avulla on kuitenkin mahdollista löytää isompaa ja edullisempaa lainaa.

Vieritä ylös