Pikavippi puolen vuoden maksuajalla – maksa pikavippi pois 6kk laina-ajalla

Sitä olettaisi, että 6 kuukauden maksuaika olisi varsin tavallinen pikavipeille. Valitettavasti tuo ei kuitenkaan ainakaan tällä hetkellä ole tilanne: monilla nettilainoilla on joko 4 kuukauden laina-aika tai sitten vähintään vuoden laina-aika. Löytyy kuitenkin pari palvelua, joista saa helposti otettua pikavipin puolen vuoden maksuajalla. Nämä seuraavaksi esittelyssä ja sitten listattuna varavaihtoehtoja.

50€–2000€ pikavippi puolen vuoden maksuajalla

Creditstar on kätevä lainapalvelu, jolta saa haettua pikavippiä 50 eurosta alkaen ja siitä 2000 euroon asti 10 euron välein. Lainaa tästä palvelusta voi hakea, jos on täysi-ikäinen. Creditstarilta lainaa hakiessa voi valita maksuajan väliltä 30pv–12 kuukautta, ja myös 6 kuukautta on siis mahdollinen laina-aika.

On kuitenkin hyvä huomata, että 6 kuukauden maksuaika luonnollisesti tarkoittaa sitä, että lainaa lyhennetään kuukausittain niin, että viimeinen erä on puolen vuoden päästä. Käsittääkseni ei ole olemassa yhtään pikavippiä, joka toimisi niin, että mitään ei pitäisi maksaa takaisin kuin vasta puolen vuoden päästä. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Laina-esimerkki Creditstarilta haettavasta 6kk pikavipistä: Jos hakisi lainaa 400 euroa ja valitsisi Premium-palvelutason, niin olisi kuukausittainen lyhennyserä 86,92 euroa. 6*86,92€ = 521,52€ Esimerkki on poimittu Creditstarin lainalaskurista tämän sivun kirjoittamisen yhteydessä, muutokset ovat mahdollisia.

Jopa 4000 euroa lainaa 6kk laina-ajalla

Ferratumin joustoluotolta nostetun lainan voi maksaa pois kätevissä erissä esimerkiksi puolen vuoden maksuajalla. Kyseistä joustoluottoa voi nostaa jopa 4000 euroa, ja myös esimerkiksi 300 euron ja 1000 euron lainat onnistuvat hyvin. Ferratumin suhteen on hyvä huomata, että koska siltä otetun joustoluoton minimilyhennys on 3%, mutta vähintään 40 euroa avoimesta lainasta, niin ihan pientä Ferratumilta nostettua lainaa ei voi maksaa pois 6kk maksuajalla.

Ferratumin joustoluottoa voi hakea, mikäli ikää on ainakin 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Ferratumilta lainaesimerkki: Jos hakisi vaikka 500 euroa lainaa, ja haluaisi maksaa sen pois puolen vuoden maksuajalla, niin voisi sen tehdä esimerkiksi niin, että viisi ensimmäistä erää olisivat jokainen kooltaan 110 euroa ja kuudes erä 49,13€. Tuossa tapauksessa 500€ lainasta pitäisi maksaa yhteensä takaisin 599,13€.

Paikkoja hakea lainaa 12 kuukauden laina-ajalla

Hyvä huomata: Listalla olevat paikat eivät normaalisti ole yhtä nopeita paikkoja saada lainaa omalle pankkitilille kuin ylempänä mainitut paikat. Listan paikkojen avulla on kuitenkin mahdollista löytää isompaa ja edullisempaa lainaa.

Vieritä ylös