• You are here:
  • Home »

Pikavippi 500 osamaksulla – nopeasti edullinen 500€ laina, jota voi lyhentää erissä

Vaikka 500 euron kokoisten pikavippien tarjonta onkin vähentynyt jonkin verran viime vuosina, niin on sen kokoista vielä mahdollista hakea varsin monesta eri netin lainapaikasta. Tällä sivulla on esittelyssä kyseisiä lainapaikkoja. Kaikilta näiltä haetun 500 pikavipin voi maksaa pois myös osamaksulla, eli siis käytännössä erissä.

Hae 500 pikavippi selkeillä erillä

Creditstar voi olla oikein hyvä vaihtoehto, jos haluaa lainaa hakiessa nähdä minkälaiseksi 500 euron lainan kuukausierä milläkin halutulla laina-ajalla muodostuisi. Creditstarilla on nimittäin etusivullaan laskuri, joka avulla saa näkyviin vähintäänkin esimerkinomaisen kuukausierän oli haluttu maksuaika sitten 2 kuukautta, 6 kuukautta tai vaikka 9kk. Laina-aikaa Creditstarilta voi hakea 30pv–vuosi.

Creditstarilta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen ja se voi parhaimmillaan olla varsin nopea lainapalvelu. Creditstarin suhteen on hyvä huomata, että sillä on tavallinen palvelu ja premium-palvelu. Premium-palvelun pitäisi olla nopeampi tapa saada lainaa, mutta sen käyttäminen tuo jonkin verran lisäkuluja. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Esimerkki 500 euron lainasta: Jos creditstarilta hakisi 6kk laina-ajalla 500 euron lainan, eikä ottaisi premium-palvelu, niin olisi ilmoitettu kuukausierä 94,27€. 6*94,27€=565,62€.

500€ pikavippi erityisen nopeasti

Mikäli haluaa saada 500 euron kokoisen pikavipin nopeasti, niin voi Vippi olla hyvä vaihtoehto. Tältä palvelulta voi nimittäin kokemusteni perusteella saada pikavipin jopa heti omalle pankkitilille, joskin on hyvä huomata, että lainan saaminen joihinkin pankkeihin voi viedä kauemmin kuin toisiin.

Vipiltä haetulle 500 euron pikavipille tarjotaan lähtökohtaisesti 4 kuukauden laina-aika, ja palvelun lainalaskurin mukaan kuukausittainen lyhennyserä on 177€. Eli tuon mukaan yhteensä pitäisi takaisin 500 euron lainasta maksaa 708€. Vipiltä voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Kokeile nyt Vippiä.

Edullinen 500 euron laina pitkällä maksuajalla

Mikäli etsii erityisen halvan koron 500 euron lainaa, niin kannattaa harkita Omalainaa. Tämä palvelu nimittäin kilpailuttaa sen nettisivulla tehdyn lainahakemuksen, jonka myötä hakija toivottavasti pääsee valitsemaan itselleen edullisimman 500 euron vipin. Laina-aikaa Omalainan kautta haettavalle 500 euron lainalle voi hakea vuodesta alkaen ja jopa 5 vuotta, eli tämä palvelu voi sopia myös heille, jotka haluavan reippaasti laina-aikaa.

Vaikka Omalainan avulla ei välttämättä saa lainaa niin nopeasti omalle tilille kuin vaikka Vipin kautta, niin voi se silti parhaimmillaan olla varsin nopea lainapalvelu. Tuossa auttaa esimerkiksi se, että Omalaina ei vaadi rekisteröitymistä ja se, että Omalainan lainahakemus ei ole kovin pitkä. Omalainan avulla tehtävän lainahakemuksen kilpailuttamista voi testata, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Kokeile nyt Omalainaa.

Viitteellinen esimerkki Omalainan kautta haettavasta 500€ pikavipistä: Jos laina-aikaa hakisi 2 vuotta, niin voisi kuukausierä olla 22€. Tämä esimerkki edustaa erityisen edullista 500 euron lainaa.

Tämäkin on hyvä paikka hakea 500€ lainaa

Myös Ferratumia voi harkita, jos haluaa 500€ pikavipin, jonka voi maksaa pois osamaksulla. Tätä paikkaa käyttäessä voi nimittäin 500 euron lainaa lyhentää alkaen 40 euron kuukausieristä. Ferratumilta voi hakea 500 euron pikavippiä, jos ikää on ainakin 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Esimerkki Ferratumilta: 500 euron lainan voisi maksaa pois esimerkiksi kuudessa erässä, niin että ensimmäiset viisi erää olisivat tasan 100€ ja viimeinen erä 101.70 euroa. Tällöin yhteensä pitäisi maksaa takaisin 601.70€.

Lisää paikkoja hakea 500 euron lainaa, jonka voi maksaa pois erissä

Nämä oheisessa listassa näkyvät lainapaikat eivät välttämättä ole yhtä nopeita kuin varsinkaan kaksi tämän sivun ylimpänä mainittua lainapaikkaa, mutta kuitenkin ihan kohtuullisen nopeita. Ja kaikista näistä voi siis myös hakea 500 euron lainaa, jonka voi maksaa pois osamaksulla.

Hyvä huomata: Ainakin tätä päivitystä tehdessä listassa näkyy Samblan kohdalla pienimpänä mahdollisena lainasummana 1000 euroa, mutta Sambla on hiljattain mahdollistanut 500e lainan hakemisen, eli myös Samblalta pitäisi siis voida hakea tuon kokoista lainaa.

Yksikään tällä sivulla mainittu lainapalvelu ei vaadi vakuuksia tai takajaa. Kaikki tällä sivulla esitellyt lainaesimerkit on poimittu listattujen lainapalveluiden sivuilta tämän sivun tekemisen yhteydessä. Muutokset korkoihin ja kuluihin ovat mahdollisia, ja esimerkkeihin on hyvä suhtautua suunta-antavina.