Pikavippi 20 € tai 10€ – Kyseisten lainojen tilanne vuonna 2021

Varsinkin, jos ei tunne pikavippimarkkinan nykytilannetta, niin olettaa todennäköisesti helposti, että 20 tai 10 euron pikavippi olisi mahdollista saada monesta paikasta.

Todellisuus on kuitenkin toinen: tätä kirjoittaessa ei nimittäin taida olla yhtään Suomeen rekisteröityä lainapaikkaa, joka myöntäisi 10 ja 20 euron vippejä. Mitä sitten tehdä, jos kuitenkin tarvitsee todella pienen pikavipin? No yksi mahdollisuus on hakea mahdollisimman pientä ja edullista vippiä, joka on tarjolla järkevässä lainapaikassa. Alla tuohon kaksi paikkaa.

Creditstar – hae pikavippiä alkaen 50e

Creditstar voi hyvinkin olla paras valinta heille, jotka haluavat erityisen pienen pikavipin. Tästä paikasta voi nimittäin hakea lainaa 50 eurosta alkaen ja valita lainalle laina-aikaa 30 päivää – vuoden. Creditstar on myös parhaimmillaan varsin edullinen lainapaikka: mikäli siltä hakisi 50e vipin 30 päivän maksuajalla, niin pitäisi siitä palvelun lainalaskurin mukaan maksaa takaisin alle 60e. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Blue Finance – hae lainaa alkaen 100e

Blue Financelta ei voi hakea ihan niin pientä lainaa kuin Creditstarilta, mutta sitä toisaalta voi olla helpompi ja nopeampi saada. Blue Financen pienin mahdollinen lainasumma on 100 euroa. Blue Financelta ja Creditstarilta voi molemmilta hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Miksi 20€ ja 10€ pikavippien tarjonta on nykyään niin heikkoa?

Tuo johtuu ennen kaikkea siitä, että pikavippien korkoja säännellään nykyään varsin tarkasti korkokatoilla, jolloin pienten lainojen myöntäminen ei ole lainafirmojen näkökulmasta yhtä houkuttelevaa kuin se oli silloin, kun ne pystyivät perimään isoja korkoja.

Mistä muualta kuin lainana voi saada nopeasti 20 tai 10e?

Mahdollisia vaihtoehtoja lienevät esimerkiksi nettikirppikset, divarit ja panttilainaamot. Ja lisäksi on hyvä tiedostaa se, että jos on vaikkapa 10e kotona kolikkoina, mutta tarvitsee saman summan pankkitilille, niin löytyy nykyään varsin hyvin talletusautomaatteja, joihin voi viedä kolikoita ja ainakin joissakin tapauksissa saada talletetut rahat heti pankkitilille.

Hyvä muistaa jo 20€ tai 10€ lainaa hakiessa

Fakta on se, että pikavippien helppo hakeminen ja nostaminen saattaa olla koukuttavaa, ja siksi kannattaa aina ennen vipin hakemista pysähtyä hetkeksi ja varmistaa, että todella tarvitsee pikalainan. Muuten saattaa olla jossain vaiheessa edessä sen pohtiminen, että miten pääsee eroon pikavipeistä.

Vieritä ylös