Pikavippi 100e – Valitse kertalaina 100 tai 100€ lainaa luotolta

Mikäli tarvitsee 100 euroa nopeasti, niin on pikavippi mahdollinen valinta. 100e pikavipin valitsemista puoltaa esimerkiksi se, että pikavippien korot ovat nykyään keskimäärin paljon aikaisempaa matalampia. Siinä on kuitenkin vielä tietenkin eroja, mistä 100€ lainaa kannattaa hakea. Alla on listattuna fiksulta vaikuttavia paikkoja hakea kyseisen kokoista lainaa.

Hyvä 100e pikavippi

Taskulaina liittyi verrattain äskettäin siihen varsin harvalukuiseen joukkoon pikavippipaikkoja, jotka tarjoavat jo 100 euron lainaa. Kun tuohon yhdistetään se, että Taskulaina on vaikuttanut olevan jopa todella helppo ja nopea paikka hakea lainaa, niin voi se olla oikein hyvä valinta 100e pikavippiä varten. Taskulainalta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Kertalaina 100

Monien nykyisten lainafirmojen tapauksessa 100 euron laina nostetaan joustoluotolta. Mikäli kuitenkin haluaa hakea 100e kertalainana, niin on sekin mahdollista. Tuota varten ehkäpä paras paikka on Blue Finance. Kyseisestä lainapaikasta on nimittäin esimerkiksi varsin nopeata ja helppoa hakea lainaa. Blue Financelta haettavan 100e vipin normaali laina-aika on 4 kuukautta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Uusi 100 euron pikavippi

Lainasto muutti sen lainasummia hiljattain, ja nyt myös tästä paikasta on mahdollista hakea jo 100e vippiä. Lainasto on kokemusteni perusteella jopa erittäin helppokäyttöinen ja nopea lainapalvelu. Myös tästä palvelusta haetun 100€ lainan voi maksaa pois kätevästi erissä. Lainaston pikavipin alaikäraja on 18v. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Lisää paikkoja hakea 100€ tai lähelle vippiä

Hyvä huomata: vanhat asiakkaat voivat hakea Vipiltä lainaa 100 eurosta alkaen, mutta uusien pienin mahdollinen lainasumma on 300€.

Lainaa 100e heti tilille – nämä jutut on hyvä tietää

Useampi netin lainapaikka pystyy maksamaan 100 euron pikalainan heti ainakin monen pankin tilille. On kuitenkin hyvä olla tietoinen siitä, että nykyään monet lainapalvelut veloittavat ekstramaksuja, jos haluaa, että lainaa voi saada mahdollisimman nopeasti. Tuo on tietynlaista vastapainoa sille, että pikavippien korot ovat muuten nykyään paljon aiempaa pienempiä.

Mikäli haluaa 100e lainaa heti tilille, on hyvä tietää myös se, että yksikään lainapalvelu ei lain mukaan saa siirtää tietystä lainapalvelusta haettua ensimmäistä pikavippiä hakijalle kuin kello 07–23. Lisäksi siihen, voiko lainaa saada heti tilille, voivat vaikuttaa myös lainapalvelun aukioloajat. Mikäli siis tarvitset lainaa ehdottomasti heti tilille, niin voi olla hyvä idea lukaista nopeasti palvelun nettisivun tietoja ennen kuin hakee lainaa.

Mistä 100e nopeasti, jos lainaa ei myönnetä tai sitä ei halua hakea?

Ehkäpä helpoin tapa saada tuossa tapauksessa 100 euroa on se, että pyrkii etsimään ja listaa myyntiin 100e arvosta jotain sellaista omaisuutta, jota voisi myydä jollakin netin myyntisivustolla, kuten Tori.fi-palvelussa. On toki hyvä tiedostaa se, että jos 100€ tarvitsee todella nopeasti, niin pitää luultavasti olla valmis tinkimään hinnasta. Lisäksi on tietysti hyvä kirjoittaa myynti-ilmoitukseen selkeästi, että tuote on myynnissä vain heille, jotka voivat maksaa siitä nopeasti.

Mahdollisia tuotteita, joista voisi ehkä saada 100e nopeasti ovat esimerkiksi matkapuhelimet ja keräilyesineet.

Netin myyntipalstojen lisäksi 100 euroa voi ehkä saada nopeasti myös esimerkiksi antikvariaatin tai panttilainaamon kautta. Antikvariaattien eli divarien suhteen on toki hyvä tiedostaa se, että luultavasti ainakaan tavallisista kirjoista ei saa kovin helposti kasaan 100€ myyntiä.

Voiko isompi laina olla helpompi saada kuin 100 euron?

Ainakin periaatteessa kyllä. Tuo johtuu siitä, että nykyään on esimerkiksi paljon lainapalveluita, joiden pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa. Toki ei ehkä ole ideaalia ottaa vaikkapa tuon kokoista lainaa, jos lainaa tarvitsisi vain 100e, mutta joissakin tilanteissa se voi kuitenkin olla lopulta ainoa vaihtoehto. Löydät täältä paikkoja, joista voi hakea lainaa 500e.

Laina-esimerkki 100e vipistä

Jos hakisi Taskulainalta 100 euroa lainaa eikä ottaisi lainalleen maksullista lisäpalvelua, niin voisi lainasta kokonaisuudessa takaisin maksettava summa olla noin 108,3€. Edellä oleva lainaesimerkki on poimittu tätä sivua kirjoittaessa ja siihen kannattaa suhtautua viitteellisenä. Lainapalvelut voivat muuttaa hinnoitteluaan.

Hyvä muistaa liittyen kertalainoihin: Vaikka kertalaina onkin yksi yksittäinen laina, eikä nosto luottotililtä, niin useimmiten sitä lyhennetään erissä. Eli vaikka kertalainan maksuaika olisi vaikkapa useamman kuukauden, niin kannattaa varautua siihen, että sitä pitää alkaa lyhentämään melko pian.

Vieritä ylös