Pikavippi 100e – Valitse kertalaina 100 tai 100€ lainaa luotolta

Mikäli tarvitsee 100 euroa nopeasti, niin on pikavippi mahdollinen valinta. 100e pikavipin valitsemista puoltaa esimerkiksi se, että pikavippien korot ovat nykyään keskimäärin paljon aikaisempaa matalampia. Siinä on kuitenkin vielä tietenkin eroja, mistä 100€ lainaa kannattaa hakea. Alla on listattuna fiksulta vaikuttavia paikkoja hakea kyseisen kokoista lainaa.

Hyvä 100e pikavippi

Ferratum voi olla oikein hyvä valinta 100e pikavipin hakemiseen. Ferratum nimittäin tarjoaa 4000 euron luottorajalla varustetun joustoluoton, jolta pitäisi onnistua nopeasti sekä helposti 100 euron lainan nostamisen. Ferratumilta otettua lainaa voi lyhentää 40 euron minimilyhennyksillä, mikä tarkoittaa sitä, että 100 euron pikavipille saa ihan kohtuullisesti maksuaikaa. Ferratumilta voi hakea lainaa, jos ikää on vähintään 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

100 euron laina heti

Vippi voi hyvinkin olla paras valinta, jos haluaa 100 euron lainan heti. Tämän paikan joustoluotolta pitäisi nimittäin onnistua tuollaisen lainan nostamisen todella nopeasti ja helposti. Valitettavasti tosin S-Pankkiin tai Ålandsbankeniin ei ilmeisesti saa lainaa heti. Vipin alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Lisää paikkoja hakea 100€ vippi – tarjolla pitäisi olla kertalaina 100

Miksi kertalaina 100 on niin harvinainen

Todennäköisesti kyse on siitä, että lainafirmat kokevat etteivät ne voi tehdä tarpeeksi rahaa myöntämällä 100e kertalainoja. Tuosta syystä ne suosivat joustoluottoja. Mikäli haussa on kertalaina 100, niin voi vertailulomakkeen Omalaina olla hyvä valinta lainapaikaksi.

Lainaa 100e heti tilille – nämä jutut on hyvä tietää

Useampi netin lainapaikka pystyy maksamaan 100 euron pikalainan heti ainakin monen pankin tilille. On kuitenkin hyvä olla tietoinen siitä, että nykyään monet lainapalvelut veloittavat ekstramaksuja, jos haluaa, että lainaa voi saada mahdollisimman nopeasti. Tuo on tietynlaista vastapainoa sille, että pikavippien korot ovat muuten nykyään paljon aiempaa pienempiä.

Mikäli haluaa 100e lainaa heti tilille, on hyvä tietää myös se, että yksikään lainapalvelu ei lain mukaan saa siirtää tietystä lainapalvelusta haettua ensimmäistä pikavippiä hakijalle kuin kello 07–23. Lisäksi siihen, voiko lainaa saada heti tilille, voivat vaikuttaa myös lainapalvelun aukioloajat. Mikäli siis tarvitset lainaa ehdottomasti heti tilille, niin voi olla hyvä idea lukaista nopeasti palvelun nettisivun tietoja ennen kuin hakee lainaa.

Mistä 100e nopeasti, jos lainaa ei myönnetä tai sitä ei halua hakea?

Ehkäpä helpoin tapa saada tuossa tapauksessa 100 euroa on se, että pyrkii etsimään ja listaa myyntiin 100e arvosta jotain sellaista omaisuutta, jota voisi myydä jollakin netin myyntisivustolla, kuten Tori.fi-palvelussa. On toki hyvä tiedostaa se, että jos 100€ tarvitsee todella nopeasti, niin pitää luultavasti olla valmis tinkimään hinnasta. Lisäksi on tietysti hyvä kirjoittaa myynti-ilmoitukseen selkeästi, että tuote on myynnissä vain heille, jotka voivat maksaa siitä nopeasti.

Mahdollisia tuotteita, joista voisi ehkä saada 100e nopeasti ovat esimerkiksi matkapuhelimet ja keräilyesineet.

Netin myyntipalstojen lisäksi 100 euroa voi ehkä saada nopeasti myös esimerkiksi antikvariaatin tai panttilainaamon kautta. Antikvariaattien eli divarien suhteen on toki hyvä tiedostaa se, että luultavasti ainakaan tavallisista kirjoista ei saa kovin helposti kasaan 100€ myyntiä.

Voiko isompi laina olla helpompi saada kuin 100 euron?

Ainakin periaatteessa kyllä. Tuo johtuu siitä, että nykyään on esimerkiksi paljon lainapalveluita, joiden pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa. Toki ei ehkä ole ideaalia ottaa vaikkapa tuon kokoista lainaa, jos lainaa tarvitsisi vain 100e, mutta joissakin tilanteissa se voi kuitenkin olla lopulta ainoa vaihtoehto. Löydät täältä paikkoja, joista voi hakea lainaa 500e.

Laina-esimerkki 100e vipistä

Jos hakisi Taskulainalta 100 euroa lainaa eikä ottaisi lainalleen maksullista lisäpalvelua, niin voisi lainasta kokonaisuudessa takaisin maksettava summa olla noin 108,3€. Edellä oleva lainaesimerkki on poimittu tätä sivua kirjoittaessa ja siihen kannattaa suhtautua viitteellisenä. Lainapalvelut voivat muuttaa hinnoitteluaan.

Hyvä muistaa liittyen kertalainoihin: Vaikka kertalaina onkin yksi yksittäinen laina, eikä nosto luottotililtä, niin useimmiten sitä lyhennetään erissä. Eli vaikka kertalainan maksuaika olisi vaikkapa useamman kuukauden, niin kannattaa varautua siihen, että sitä pitää alkaa lyhentämään melko pian.

Vieritä ylös