Pieni laina – Katso, mistä on mahdollista saada pieni laina heti tilille vuonna 2021

Pikalainojen korkoja säätelevän uuden lain astuttua voimaan syyskuun 2019 alussa, muuttui pienen pikavipin netistä saaminen hyvin vaikeaksi. Vielä vaikeammaksi se muuttui kesällä 2020, kun uusi väliaikainen korkokatto tuli voimaan, ja sitten vielä ”väliaikaisen” korkokaton jatko vuodelle 2021 vähensi pientä lainaa myöntävien lainapalveluiden määrää entisestään.

Ihan mahdottomaksi pienen lainan netistä saaminen ei kuitenkaan ole muuttunut, ei ainakaan jos pieneksi lainaksi laskee vielä esimerkiksi sadan euron lainan. Tällä sivulla on mainittuna lainapaikkoja, joiden kautta voi hakea pientä lainaa ja saada sen jopa erittäin nopeasti – on kuitenkin hyvä huomata, että alla mainittujen lainapaikkojen nopeudessa voi olla vaihtelua.

Blue Finance – pieni laina nopeasti ja monille

Blue Financelta on tällä hetkellä luultavasti netin parhaat mahdollisuudet saada myönteinen lainapäätös. Tästä paikasta näyttää voivan saada lainaa 100 eurosta alkaen, vaikka ilmeisesti Blue Finance mieluiten myöntääkin 300 euron kokoisia lainoja. Isoin mahdollinen Blue Financelta haettava laina on kooltaan 500 euroa. Blue Financen alaikäraja on 18 vuotta.

Mikäli haluaa lainan mahdollisimman hyvällä todennäköisyydellä heti omalle pankkitilille, niin on Blue Finance todennäköisesti tällä sivulla mainituista lainapaikoista paras valinta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Lainasto – pieni pikavippi

Lainasto alensi hiljattain sen pikavipin pienintä mahdollista lainasummaa, ja nyt se voikin olla jopa entistä parempi paikka pienen lainan hakemiseen. Tätä kirjoittaessa Lainaston pikavippiä voi hakea 100€–600€. Tuon pikavipin lisäksi Lainastolla on tarjolla myös joustolimiitti, mutta vaikuttaa siltä, että kyseistä lainaa on varsin vaikea saada. Lainastolta voi hakea lainaa, mikäli on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Taskulaina – hyvä paikka hakea melko pientä lainaa

Taskulainalta ei voi hakea ihan niin pientä lainaa kuin Lainastolta ja Blue Financelta: Taskulaina mahdollista uusille asiakkaille lainan hakemisen 300 eurosta alkaen. Taskulainalla on kuitenkin myös selkeitä vahvuuksia. Ensimmäinen noista on se, että Taskulainalta on erittäin helppoa ja nopeata hakea lainaa, ja toinen vahvuus on se, että Taskulaina näyttäisi antavan melko monille lainaa. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Haluatko lisätietoja Taskulainasta? Löydät tältä sivulta Taskulaina kokemuksia.

Lisää paikkoja hakea pientä tai pienehköä lainaa

Älä unohda pienen lainan takaisinmaksamista:

Kun ottaa vain pienen määrän lainaa, niin ei laina ehkä ole takaraivossa samalla tavalla kuin vaikka kymppitonnin laina. Pientäkään lainaa ei missään nimessä pidä unohtaa ja sen takaisin maksamista jättää tekemättä. Olisi nimittäin varsin hölmöä menettää luottotiedot vaikka 50€ pikavipin takia, jos sen muuten pystyisi aivan hyvin maksamaan nopeasti pois.

Menetetyt luottotiedot voivat estää myös pienen lainan saamisen:

Valitettavasti on niin, että lainafirmat eivät taida tehdä luottotiedot menettäneiden (eli maksuhäiriömerkinnän omaavien) henkilöiden suhteen ihan hirveätä erottelua sen suhteen, hakevatko he 30 euro vai 3000 euron lainaa. Eli jos ei ole luottotietoja, niin on varsin heikot mahdollisuudet saada edes pientä pikavippiä. Onneksi kuitenkin pienelle lainalle voi monesti löytää joitain vaihtoehtoja, jos ei tarvitse rahoja ihan heti tilille.

Vieritä ylös