Pieni laina jopa heti – Näiltä voi saada lainaa 10, 20, 30 tai 40 euroa (2019)

Suurin osa netissä lainaa tarjoavista tahoista ei enää myönnä kaikkia sen kokoisia lainoja, jotka aiemmin yhdistettiin ajatuksiin pikavipeistä. Sen sijaan viime vuosina suosiota ovat kasvattaneet netistä nopeasti haettavat jopa yli 50 000€ lainat. On kuitenkin täysin tarpeetonta hakea tuhansien eurojen lainaa, jos 10 tai 20 eurolla selviäisi hyvin. Onneksi löytyykin vielä muutama paikka, joista voi saada lainaa 10 – 40€. Näitä seuraavaksi listattuna.

Ferratum – 10 – 40€ lainaa yleensä heti ja helpolla hakemuksella

Ferratumilta onnistuvat hyvin niin 10, 20, 30 kuin 40 euron kokoiset lainat. Kokemuksen perusteella täältä saa lainapäätöksen erittäin nopeasti ja rahat melkeinpä heti omalle pankkitilille. On tosin tärkeätä huomata, että ensimmäistä lainaa ei saa kuin asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa, eli arkisin 8 – 20 ja viikonloppuisin 9 – 17. Voidakseen nostaa Ferratumilta lainaa 10 – 40€, pitää avata yrityksen joustoluotto, jonka luottoraja on normaalisti 2000€. Mutta tuolta luotolta voi sitten sen rajan puitteissa tehdä myös huomattavan pieniä nostoja. Ferratumin alaikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Vivus – Ensimmäinen pieni laina ilman korkoja ja kuluja

Vivukselta onnistuvat lainasummat 10 eurosta alkaen. Ja myös vaikka 30 euro onnistuu oikein hyvin. Vivuksella on pari isoa etua lainanhakijan näkökulmasta. Näistä ensimmäinen on se, että kokemuksen pohjalta sen lainasysteemi on todella yksinkertainen ja helppo. Toinen etu on se, että uutena asiakkaana täältä saa ensimmäinen lainan ilman korkoja ja kuluja. Eli jos vaikka nostat Vivukselta 40€, niin maksat yritykselle takaisin vain samat 40€. Vivus voi myöntää lainaa vähintään 20 vuotiaille lainanhakijoille. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Suomilimitti – kiva ja tunnettu lainapaikka

Suuri osa nopeista lainoista kiinnostuneista on varmaan kuullut Suomilimiitistä. Ja ihan hyvästä syystä, sillä siltä on helppoa hakea pientä(kin) lainaa. Pikavippiä tältä firmalta voi sen joustoluoton kautta nostaa hyvin 10€ alkaen. Ja koska nostoja voi tehdä 10€ korotuksilla, niin ovat myös 20, 30 ja 40€ mahdollisia lainasummia. Suomilimiitti myöntää lainaa vähintään 21 vuotiaille lainaajille. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Älä unohda pienen lainan takaisinmaksamista:

Kun ottaa vain pienen määrän lainaa, niin ei laina ehkä ole takaraivossa samalla tavalla kuin vaikka kymppitonnin laina. Pientäkään lainaa ei missään nimessä pidä unohtaa ja sen takaisin maksamista jättää tekemättä. Olisi nimittäin varsin hölmöä menettää luottotiedot vaikka 20€ pikavipin takia, jos sen muuten pystyisi aivan hyvin maksamaan nopeasti pois.

Menetetyt luottotiedot voivat estää myös pienen lainan saamisen:

Valitettavasti on niin, että lainafirmat eivät taida tehdä luottotiedot menettäneiden (eli maksuhäiriömerkinnän omaavien) henkilöiden suhteen ihan hirveätä erottelua sen suhteen, hakevatko he 30€ tai 3000€ lainaa. Eli jos ei ole luottotietoja, niin on varsin heikot mahdollisuudet saada edes pientä pikavippiä. Onneksi kuitenkin pienelle lainalle voi monesti löytää jotain vaihtoehtoja, jos ei tarvitse rahoja ihan heti tilille.