• You are here:
  • Home »

Pieni laina jopa heti – Näin voi saada lainaa 10, 20, 30 tai 40 euroa heti

Pikalainojen korkoja säätelevän uuden lain astuttua voimaan syyskuun 2019 alussa, muuttui pienen pikavipin netistä saaminen hyvin vaikeaksi. Ja tietojeni perusteella enää vain yhdeltä firmalta voi netistä saada heti alle 50€ kokoista lainaa. Tämä mainittuna seuraavaksi.

Ferratum – 10 – 40€ lainaa yleensä heti ja helpolla hakemuksella

Ferratumilta onnistuvat hyvin niin 10, 20, 30 kuin 40 euron kokoiset lainat. Kokemuksen perusteella täältä saa lainapäätöksen erittäin nopeasti ja rahat melkeinpä heti omalle pankkitilille. Joskaan ainakaan keskellä yötä ei ensimmäistä lainaa voi täältä eikä muualtakaan saada heti. 

Voidakseen nostaa Ferratumilta lainaa 10 – 40€, pitää avata yrityksen joustoluotto, jonka luottoraja on normaalisti 4000€. Mutta tuolta luotolta voi sitten sen rajan puitteissa tehdä myös huomattavan pieniä nostoja. Ferratumin alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Älä unohda pienen lainan takaisinmaksamista:

Kun ottaa vain pienen määrän lainaa, niin ei laina ehkä ole takaraivossa samalla tavalla kuin vaikka kymppitonnin laina. Pientäkään lainaa ei missään nimessä pidä unohtaa ja sen takaisin maksamista jättää tekemättä. Olisi nimittäin varsin hölmöä menettää luottotiedot vaikka 20€ pikavipin takia, jos sen muuten pystyisi aivan hyvin maksamaan nopeasti pois.

Menetetyt luottotiedot voivat estää myös pienen lainan saamisen:

Valitettavasti on niin, että lainafirmat eivät taida tehdä luottotiedot menettäneiden (eli maksuhäiriömerkinnän omaavien) henkilöiden suhteen ihan hirveätä erottelua sen suhteen, hakevatko he 30€ tai 3000€ lainaa. Eli jos ei ole luottotietoja, niin on varsin heikot mahdollisuudet saada edes pientä pikavippiä. Onneksi kuitenkin pienelle lainalle voi monesti löytää jotain vaihtoehtoja, jos ei tarvitse rahoja ihan heti tilille.