Pieni laina – katso mistä pieni pikavippi heti tilille vuonna 2021, lainaa heti esim. 100€

Pikalainojen korkoja säätelevän uuden lain astuttua voimaan syyskuun 2019 alussa, muuttui pienen pikavipin netistä saaminen hyvin vaikeaksi. Vielä vaikeammaksi se muuttui kesällä 2020, kun uusi väliaikainen korkokatto tuli voimaan, ja sitten vielä ”väliaikaisen” korkokaton jatko vuodelle 2021 vähensi pientä lainaa myöntävien lainapalveluiden määrää entisestään.

Ihan mahdottomaksi pienen lainan netistä saaminen ei kuitenkaan ole muuttunut, ei ainakaan jos pieneksi lainaksi laskee vielä esimerkiksi 100 euron lainan. Tällä sivulla on mainittuna lainapaikkoja, joiden kautta voi hakea pientä lainaa ja saada sen jopa erittäin nopeasti – on kuitenkin hyvä huomata, että alla mainittujen lainapaikkojen nopeudessa voi olla vaihtelua.

Blue Finance – pieni laina nopeasti ja monille

Blue Financelta on tällä hetkellä luultavasti netin parhaat mahdollisuudet saada myönteinen lainapäätös. Tästä paikasta näyttää voivan saada lainaa 100 eurosta alkaen, vaikka ilmeisesti Blue Finance mieluiten myöntääkin 300 euron kokoisia lainoja. Isoin mahdollinen Blue Financelta haettava laina on kooltaan 500 euroa. Blue Financen alaikäraja on 18 vuotta. Mikäli haluaa lainan mahdollisimman hyvällä todennäköisyydellä heti omalle pankkitilille, niin on Blue Finance todennäköisesti tällä sivulla mainituista lainapaikoista paras valinta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Ferratum – lainaa esimerkiksi 20€ tai 30€

Päivitys tammikuu 2021: Ferratum on keskeyttänyt sen pienten luottojen myöntämisen.

Ferratum oli pitkään ehkä netin nopein paikka saada pieni laina. Valitettavasti Ferratum on kuitenkin tehnyt palveluunsa, muutoksia joiden johdosta se ei enää ole ihan niin nopea lainapaikka kuin aiemmin. Ferratumilta näyttää kuitenkin voivan edelleen saada lainaa esimerkiksi muutamassa tunnissa siitä, kun aloitti lainan hakemisen. Ja mikä tärkeintä, niin Ferratumilta voi hakea lainaa jo eurosta alkaen, eli täältä onnistuu myös esimerkiksi 20 euron tai 60 euron laina. Eli jos haluaa jopa todella pienen lainan, mutta ei tarvitse sitä ihan heti, niin voi Ferratum hyvinkin olla netin paras lainapaikka.

Ferratumilta voi saada pientä lainaa, kun avaa palveluun 4000 euron luottorajalla varustetun joustoluoton, jolta nostaa haluamansa lainasumman. Johtuen siitä, että Ferratum joutuu lainaa myöntäessä aina miettimään lainapäätöstä siitä näkökulmasta, että hyväksytty hakija voi nostaa lainaa jopa tuon 4000 euroa, voi Ferratumilta olla vaikeampi saada lainaa kuin (esimerkiksi) Blue Financelta. Mutta ei kuitenkaan onneksi missään nimessä mahdotonta. Ferratumin pienimmät lainat ovat tarjolla, jos ikää on 22–69 vuotta.

Lainasto – lainaa alkaen 100 tai 300 euroa

Lainaston joustoluoton kautta voi nostaa lainaa 100 eurosta alkaen, eli täältä pitäisi periaatteessa onnistua noinkin pieni laina. Ongelma vaan on siinä, että Lainasto ei näytä kovin helposti myöntävän joustoluottoa (joka tunnetaan myös joustolimiittinä). Onneksi Lainastolla on kuitenkin myös pikavippi. Kyseisestä pikavippi voi saada 300 eurosta alkaen ja sitä voi olla paremmat mahdollisuudet saada kuin joustoluottoa. Lainastolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Älä unohda pienen lainan takaisinmaksamista:

Kun ottaa vain pienen määrän lainaa, niin ei laina ehkä ole takaraivossa samalla tavalla kuin vaikka kymppitonnin laina. Pientäkään lainaa ei missään nimessä pidä unohtaa ja sen takaisin maksamista jättää tekemättä. Olisi nimittäin varsin hölmöä menettää luottotiedot vaikka 50€ pikavipin takia, jos sen muuten pystyisi aivan hyvin maksamaan nopeasti pois.

Menetetyt luottotiedot voivat estää myös pienen lainan saamisen:

Valitettavasti on niin, että lainafirmat eivät taida tehdä luottotiedot menettäneiden (eli maksuhäiriömerkinnän omaavien) henkilöiden suhteen ihan hirveätä erottelua sen suhteen, hakevatko he 30 euro vai 3000 euron lainaa. Eli jos ei ole luottotietoja, niin on varsin heikot mahdollisuudet saada edes pientä pikavippiä. Onneksi kuitenkin pienelle lainalle voi monesti löytää joitain vaihtoehtoja, jos ei tarvitse rahoja ihan heti tilille.

Vieritä ylös