• You are here:
  • Home »

Pieni laina jopa heti (2020) – Pikavippiä heti esimerkiksi 50€ tai 100€

Pikalainojen korkoja säätelevän uuden lain astuttua voimaan syyskuun 2019 alussa, muuttui pienen pikavipin netistä saaminen hyvin vaikeaksi. Ja entisestään se vaikeni kesällä 2020, kun uusi väliaikainen korkokatto tuli voimaan Ihan mahdottomaksi se ei kuitenkaan muuttunut, ei ainakaan jos pieneksi lainaksi laskee vielä esimerkiksi 100 euron lainan. Tällä sivulla on mainittuna lainapaikkoja, joiden kautta voi hakea pientä lainaa ja saada sen jopa lähes heti.

Ege – lainaa alkaen 50€

Tätä kirjoittaessa Egellä näyttää olevan erittäin tiukka linjaa myönteisten lainapäätösten suhteen. Siltä voi kuitenkin hakea lainaa 50 eurosta alkaen, eli sen voi hyvin luokitella paikaksi, josta voi ainakin hakea (saaminen voi siis olla eri asia) pientä lainaa. 50 euron lainan lisäksi Egeltä voi hakea myös 100 ja 150 euron kokoista lainaa. Egen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Egeltä.

Blue Finance – lainaa alkaen 100€

Siinä missä Egeltä voi olla todella vaikea saada lainaa, niin voi Blue Financelta olla erittäin hyvät mahdollisuudet saada myönteinen lainapäätös. Tästä paikasta näyttää voivan saada lainaa 100 eurosta alkaen, vaikka ilmeisesti Blue Finance mieluiten myöntääkin 300 euron kokoisia lainoja. Blue Financen alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Lainasto – lainaa alkaen 100 tai 300 euroa

Lainaston joustoluoton kautta voi nostaa lainaa 100 eurosta alkaen, eli täältä pitäisi periaatteessa onnistua noinkin pieni laina. Ongelma vaan on siinä, että Lainasto ei näytä kovin helposti myöntävän joustoluottoa (joka tunnetaan myös joustolimiittinä). Onneksi Lainastolla on kuitenkin myös pikavippi. Kyseisestä pikavippi voi saada 300 eurosta alkaen ja sitä voi olla paremmat mahdollisuudet saada kuin joustoluottoa. Lainastolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Älä unohda pienen lainan takaisinmaksamista:

Kun ottaa vain pienen määrän lainaa, niin ei laina ehkä ole takaraivossa samalla tavalla kuin vaikka kymppitonnin laina. Pientäkään lainaa ei missään nimessä pidä unohtaa ja sen takaisin maksamista jättää tekemättä. Olisi nimittäin varsin hölmöä menettää luottotiedot vaikka 50€ pikavipin takia, jos sen muuten pystyisi aivan hyvin maksamaan nopeasti pois.

Menetetyt luottotiedot voivat estää myös pienen lainan saamisen:

Valitettavasti on niin, että lainafirmat eivät taida tehdä luottotiedot menettäneiden (eli maksuhäiriömerkinnän omaavien) henkilöiden suhteen ihan hirveätä erottelua sen suhteen, hakevatko he 30€ tai 3000€ lainaa. Eli jos ei ole luottotietoja, niin on varsin heikot mahdollisuudet saada edes pientä pikavippiä. Onneksi kuitenkin pienelle lainalle voi monesti löytää jotain vaihtoehtoja, jos ei tarvitse rahoja ihan heti tilille.