Paras pikavippi – nämä ovat netin parhaat paikat hakea pikalainaa

Ei ole aivan yksinkertaista määritellä sitä, mikä on paras pikavippi tai laina. Ongelma on siinä, että ihmisillä on eri tarpeita ja näin ollen myös eri asiat painottuvat sopivaa lainaa valitessa. Tässä alla on kuitenkin mainittuna lainapaikka, jonka itse olen kokenut erittäin hyväksi. Sen alla on vielä sitten eräänlainen varavaihtoehto.

Paras pikavippi

Blue Financen pikavippiä saa haettua 100 eurosta alkaen ja enintään 500 euroa. Blue Finance kutsuu sen pikavippiä melko kuvaavasti ”arkilainaksi”. Ja totta tosiaan, tuon kokoinen pikavippi soveltuu hyvin moneen melko arkipäiväiseen tilanteeseen, jota varten saatta joutua ottamaan lainaa.

Blue Financen pikavipin ensimmäinen hyvä puoli on se, että sitä voi saada nopeasti: aikavälillä 07–23 se voidaan maksaa heti useaan eri pankkiin. Toinen hyvä puoli Blue Financen pikavipillä on se, että sitä on helppo hakea. Ja kolmantena erityisen hyvänä puolena Blue Financen pikavipissä on se, että moni voi saada sen. Valitettavasti nimittäin moni muu pikavippifirma ei oikein anna myönteisiä lainapäätöksiä, jolloin lainan hakemiseen helposti menee turhaan aikaa. 

On hyvä tiedostaa, että Blue Financella on ilmeisesti ollut hieman ongelmia laskujen lähettämisen kanssa. Tuota voi pitää Blue Financen pikavipin huonompana puolena. Mikäli et saa Blue Financelta muuten laskua, niin kannattaa laittaa sähköpostia heidän asiakaspalveluun.

Toinen mahdollinen ongelma tällä vipillä on se, että itse melko pienten korkokulujen päälle peritään ekstraa, jos lainan haluaa itselleen nopeasti. Mutta siis jopa nuo huonot puolet huomioiden Blue Financen Arkilaina on mielestäni tätä kirjoittaessa netin paras pikavippi.

Blue Financen vipin alaikäraja on tällä hetkellä 18 vuotta ja sille saa lähtökohtaisesti 4 kuukauden maksuajan. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Löydä nopeasti useita hyviä lainoja

Omalaina on lainahakemusten kilpailuttamiseen tarkoitettu palvelu. Eli Omalaina ei siis myönnä itse suoraan lainaa. Omalainan avulla voi kuitenkin olla hyvät mahdollisuudet saada halpaa lainaa ja lisäksi sen kautta voi hakea selkeästi Blue Financea isompaa vippiä: Omalainan avulla voi nimittäin hakea lainaa 100€–60 000€.

Omalainan yksi kiva ominaisuus verrattuna moniin muihin lainahakemusten kilpailuttajiin on se, että se näyttää lainapäätösten yhteydessä (niitä voi nähdä heti, kun on tehnyt nopean lainahakemuksen), jos tarjouksen antaneen firman laina on saatavilla ilman liitteitä. Tuo on tietysti erittäin hyödyllistä siinä tavallisessa tapauksessa, että haluaa lainaa helposti sekä nopeasti itselle. 

Vaikka Omalaina toimii eri periaatteella kuin Blue Finance, niin voi tämänkin palvelun avulla hakea lainaa ilman vakuuksia sekä takaajaa, ja alaikäraja on myös Omalainalla 18 vuotta. Käytännössä tosin 18–20-vuotiaana voi olla paljon paremmat mahdollisuudet saada laina Blue Financelta kuin Omalainan kautta. Lainahakemusten hakeminen Omalainan avulla on ilmaista eikä sido lainan ottamiseen. Hae nyt lainaa Omalainalta.

Hyvä tietää, tätä sivua ei päivitetä aktiivisesti. Vuoden 2023 paras pikavippi löytyy esimerkiksi PikavippiKokemuksia.com-sivustolta. Kyseisen sivuston takana on sama taho kuin tämän sivuston, jota nyt luet.

Vieritä ylös