Paras pikavippi 2019 – Parhaat pikavipit eri tilanteisiin listattu

Ei ole aivan yksinkertaista määritellä sitä, mikä on paras pikavippi tai laina. Ongelma on siinä, että ihmisillä on eri tarpeita ja näin ollen myös eri asiat painottuvat sopivaa lainaa valitessa. Sen takia tällä sivulla on esitelty muutamia eri lainavaihtoehtoja, jotka ovat kirjoittajan mielestä parhaita näin joulukuussa 2019. Toivottavasti näistä löytyy juuri sinulle sopivin laina.

Paras pikavippi – Jos haluat selkeästi, nopeasti ja melko edullisesti lainaa

Ostosraha on mielestäni todella hyvä vaihtoehto, jos haluaa saada melko ison (400 – 10 000€) nettilainan nopeasti ja selkeillä kuukausierillä. Lisäksi hyvää tässä lainassa on se, että sen korot ovat moniin muihin pikavippeihin verrattuna varsin tai jopa erittäin edulliset. Positiiviselle puolelle menee myös se, että lainalle voi saada varsin hyvin laina-aikaa, jopa 8 vuotta. Ostosrahan nimen ei pidä antaa hämätä, sillä laina on käytännössä aivan perinteinen kulutusluotto eikä mitenkään korvamerkitty, vaikka shoppailuun.

Ostosrahan lainaa saa haettua nopeasti ja helposti netin kautta. Ostosrahan alaikäraja on 20 vuotta, mutta saadakseen yli 400€ lainaa, pitää ikää olla vähintään 21 vuotta.. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Paras pieni pikavippi – hyvä vaihtoehto, jos tarvitset vain pienen lainan

Ostosrahalla on melko korkea minimilainasumma: 400€. Monesti pikavippiä etsiessä tämän tyyppinen lainasumma on tarpeettoman iso. Jos siis haet kooltaan 10 – 400€ lainaa, niin kannattaa hyvin todennäköisesti suunnata Vivukselle. Vivus tarjoaa uusille asiakkailleen enintään 400€ lainoja jopa 30 päivän ajaksi täysin ilman korkoja. Kyllä. Jos haet Vivukselta uutena asiakkaana lainaa, niin voit otetun laina-ajan puitteissa maksaa vain itse lainasumman takaisin ja laina on kuitattu. Ei siis minkäänlaista korkoa. Vivukselta lainaa voi saada, jos ikää on ainakin 20 vuotta ja lainan hakeminen on erittäin helppoa. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Paras vipppi, jos haluat jatkossa lainaa myös yöllä

Pikavippifirmat eivät lain mukaan saa myöntää ensimmäistä vippiä yöllä kello 23:00 jälkeen. Ja moni lainafirma ei myönnä edes tuohon asti. Limiitiltä saa kuitenkin nostettua ensimmäisen lainan tuohon asti ja sitten jatkossa lainaa saa myös keskellä yötä omalle tilille. Jos siis olet sen tyyppinen ihminen, että saatat joskus öisin havaita, että nyt tarvitsee äkkiä rahaa, niin voi olla oikein hyvä idea avata Limiitille lainatili. Lainaa Limiitin kautta voidaan myöntää 500€ tai 2000€ lainarajalla, johon asti saa siis korkeintaan nostettua lainaa. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Kaikista näistä lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Kaikkia näitä yllä mainittuja lainafirmoja yhdistää se, että niiden kautta saa haettua lainaa täysin ilman vakuuksia ja takaajia. Ei siis sen pohtimista, mitä voisi antaa lainalle pantiksi tai sen kanssa painimista, mistä löytäisi ihmisen, joka voisi suostua takaajaksi. Lisäksi näistä paikoista voi lähtökohtaisesti saada lainaa ilman liitteitä, joskin Ostosraha saattaa ilmeisesti niitä vaatia joissakin tilanteissa.

Tarvitsetko isompaa lainaa?

Jos haluat enemmän lainaa, kuin tällä sivuilla mainituista lainapaikoista saa, niin voi olla hyvä idea tutustua paras laina -alasivuun, jossa on käsiteltyä lainojen kilpailuttamiseen keskittyviä nettilainapaikkoja.