• You are here:
  • Home »

Paras pikavippi 2020 valittu, katso mikä se on – myös toinen hyvä vippi mainittu

Ei ole aivan yksinkertaista määritellä sitä, mikä on paras pikavippi tai laina. Ongelma on siinä, että ihmisillä on eri tarpeita ja näin ollen myös eri asiat painottuvat sopivaa lainaa valitessa. Tässä alla on kuitenkin mainittuna lainapaikka, jonka itse olen kokenut erittäin hyväksi. Ja sen perässä sitten vielä varavaihtoehto.

Paras pikavippi – Nopeasti melko edullista lainaa

Ottaen huomioon pikavipin tärkeimmät kriteerit, olen sitä mieltä, että Ferratum tarjoaa tällä hetkellä netin parhaan pikavipin (päivitys: Ferratum muutti hieman toimintatapojansa viikolla 26, tällä hetkellä tällä sivulla alemanpana mainittu "varavaihtoehto" voi olla jopa se paras pikavippi). Vielä varsin vähän aikaa sitten tämä ei olisi pitänyt paikkaansa.

Ferratum on kyllä jo pitkään antanut mahdollisuuden saada lainaa erittäin helpolla hakemuksella ja saada sitä moneen pankkiin heti, muta sillä oli yksi iso ongelma. Tämä on se, että aiemmin Ferratumin lainan korot olivat jopa erittäin korkeita. Ja jopa pikavippeihin verrattuna varsin isoja.

Tuo kuitenkin muuttui syksyllä 2019, kun Ferratum leikkasi korkojaan radikaalisti. Ja tuosta alkaen Ferratum on mielestäni ollut ehkä paras pikavippi.

Ferratumilta voi saada ominaisuuksiltaan erityisen vahvasti pikavippiä vastaavaa lainaa alkaen eurosta ja aina 4000 euroon asti. Ja koska Ferratumin tuon kokoisten lainojen lainamuotona on joustoluotto, niin voi Ferratumille avatun pikavippitilin kautta halutessaan tehdä, luottorajan puitteissa, vaikka useampia nostoja. Ferratum siis toimii vähän niin kuin nettipohjainen luottokortti, jota voi hyödyntää silloin, kun siihen on tarve.

Lainaa Ferratumilta voi saada, jos ikää on ainakin 22 vuotta. Ferratum ei vaadi lainaamista varten vakuuksia tai takaajia. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Varavaihtoehto

Mikäli Ferratum ei jostain syystä miellytä, niin kannattaa mahdollisesti harkita Ainalainaa. Tämäkin palvelu toimii kokemusteni perusteella varsin hyvin, mutta siltä ei voi saada niin paljon lainaa kuin Ferratumilta voi. Ainalainalta voi saada lainaa, jos ikää on yli 21 vuotta ja Ferratumin tapaan myös sen lainamuotona on joustoluotto. Ja täältäkin voi hakea lainaa ilman liitteitä, vakuuksia ja takaajaa. Hae nyt lainaa Ainalainalta.