Paras lainan kilpailutus – Kokemusten perusteella netin parhaat lainan kilpailuttajat

Niin sanotut lainan kilpailuttajat ovat nousseet muutaman viime vuoden aikana todella suosituiksi, ja tuon suosion myötä erilaisia luottojen kilpailuttajia onkin olemassa jopa todella paljon. Erityisesti tuon runsaan tarjonnan myötä voi olla vaikea tietää, mikä olisi itselle paras lainan kilpailuttaja. Tämä sivu pyrkii auttamaan tuon arvioimisessa. Erityisenä tukena tuon tavoitteen saavuttamisessa ovat kirjoittajan omat kokemukset eri kilpailutuspalveluista.

Paras lainan kilpailuttaja – Omalaina

Omalaina on siis mielestäni tätä kirjoittaessa paras paikka tehdä lainojen kilpailuttamista. Tähän on tietysti useampi syy. Ensimmäinen noista on se, että Omalaina mahdollistaa kilpailuttamisen todella kattavasti eri lainasummille: pienin mahdollinen lainasumma, jonka voi kilpailuttaa on vain 100 euroa ja suurin 60 000 euroa. Ja luonnollisesti noiden kahden summan väliltä onnistuvat summat todella kattavasti.

Toinen Omalainan eritysvahvuus on se, että se näyttää kilpailutuksen myötä mahdollisesti löydetyt lainatarjoukset erittäin selkeässä ja helposti vertailtavassa muodossa. Tuo on tietysti tärkeätä, jos vaikkapa haluaa valita koroiltaan halvimman lainan.

Kolmantena Omalainan erityisen hyvänä ominaisuutena voi pitää sitä, että sen avulla voi saada lainapäätöksiä heti. Eli vaikka Omalaina tekeekin kilpailutusta monien eri lainafirmojen suhteen, niin voi se olla jopa erittäin nopea paikka löytää laina.

Neljäntenä Omalainan erityisvahvuutena on puolestaan se, että se voi löytää erityisen edullista lainaa: Omalainan verkkosivuston perusteella se voi parhaimmillaan löytää lainan, jonka nimellinen vuosikorko on alle 4,20%. Yksikään toinen kilpailuttaja ei vaikuta mainitsevan noin halpaa lainaa.

Ja vielä viidentenä Omalainan spesiaalivahvuutena voi pitää sitä, miten kattavasti sen avulla voi löytää eri pituisia laina-aikoja: lyhyin mahdollinen laina-aika on vuosi ja pisin mahdollinen laina-aika peräti 20 vuotta. On toki hyvä huomata, että 20 vuoden laina-aikaa voi hakea vain, jos etsii vähintään 10 000 euron kokoista lainaa.

Noiden viiden erityisvahvuuden lisäksi Omalainan vahvuuksia ovat myös esimerkiksi se, että sitä on helppo käyttää ja se, että sen käyttäminen ei pakota mahdollisesti tarjotun lainan vastaanottamiseen. Nuo ovat kuitenkin tietysti tavallaan hyvin perusasioita – niitä, joiden pitää olla jokaisen fiksun kilpailuttajan ominaisuuksia.

Omalainaa voi käyttää, mikäli on täysi-ikäinen eikä sen käyttäminen vaadi esimerkiksi pankkitunnuksia tai rekisteröitymistä. Kokeile nyt Omalainaa.

Toinen hyvä paikka kilpailuttaa laina – Rahalaitos

Kokemusteni perusteella Rahalaitoksen lainakilpailutus on ehkäpä netin helpoin. Toisena tämän palvelun erityisvahvuutena voi pitää sitä, että sen avulla voi kilpailuttaa lainoja jopa 70 000 euroon asti – kaikilla muilla isoilla kilpailutuspalveluilla yläraja näyttää olevan 60 000 euroa.

Rahalaitosta voi käyttää, jos ikää on ainakin 20 vuotta ja lainaa tämän palvelun avulla voi etsiä 500 eurosta alkaen. Laina-aikaa Rahalaitosta käyttäessä voi valita haluavansa 1–15 vuotta. Myös Rahalaitoksen käyttäminen on luonnollisesti maksutonta eikä myöskään vaadi esimerkiksi rekisteröitymistä. Testaa nyt Rahalaitosta.

Freedom Rahoitus – myös kätevä palvelu

Freedom Rahoituksessa on puolestaan jotakin, joka tekee sen käyttämisestä erittäin miellyttävää. Todennäköisesti tuo liittyy jotenkin palvelun käyttöliittymään. Kun tuohon miellyttävyyteen lisätään se, että Freedom Rahoitus voi myös auttaa löytämään kattavasti edullista lainaa, niin kannattaa Freedom Rahoitustakin harkita, kun haluaa kilpailuttaa esimerkiksi kulutusluoton.

Freedom Rahoituksen avulla voi tehdä kilpailutusta 1000€–60 000 euron summia varten, ja alaikäraja tässä palvelussa on 20 vuotta. Freedom Rahoituksen avulla voi etsiä laina-aikaa 1–15 vuotta. Kokeile nyt Freedom Rahoitusta.

Etua – vahvan taustan omaava lainan kilpailutus

Kokemusteni perusteella lainoja kilpailuttavat palvelut ovat kautta linjan luotettavia ja turvallisia, mutta mikäli etsii kilpailuttajaa, jolla on erityisen vahva tausta, niin voi Etua olla hyvä valinta. Tämän palvelun nimittäin omistaa Alma Media, joka siis omistaa myös esimerkiksi Kauppalehden ja monta muuta mediaa.

Etuan avulla voi tehdä kilpailutusta 500 eurosta eteenpäin ja aina 60 000 euroon asti. Tätä palvelu voi testata, mikäli on täysi-ikäinen. Kokemusteni perusteella myös Etua on esimerkiksi erittäin helppokäyttöinen palvelu. Kokeile nyt Etuaa.

Sambla – näyttää löytävän monille lainaa

Samblan kilpailutusta kannattaa puolestaan harkita erityisesti silloin, jos on tärkeätä saada lainatarjous tai jopa useampi. Jostakin syystä nimittäin tämän palvelu näyttää löytävän lainatarjouksia erityisen monille.

Sambla voi kilpailuttaa kooltaan 500€–60 000 euron kulutusluottoja, ja laina-aikaa tämän palvelun avulla voi hakea vuodesta alkaen ja enintään 15 vuotta. Kokeile nyt Samblaa.

Kiva huomata: Kulutusluottojen kilpailuttamisen lisäksi Sambla voi olla kätevä paikka myös yrityslainojen vertailemiseen. Tällä tämän sivuston sivulla on käsitelty enemmän yrityslainoja.

Vieritä ylös