Paras laina – Etsi netin parhaat lainatarjoukset helposti ja nopeasti

Jos oletetaan, että se, että laina on ”paras” määritellään jotenkin yhdistelmänä verrattain halpoja korkoja, hyviä maksuehtoja, lainan hakemisen helppoutta ja lainaa antavan firman luotettavuutta, niin on varsin helppo kertoa, miten netistä saa parhaan lainan.

Tämän voi tehdä yksinkertaisesti niin, että hakee erilaisilta lainoja kilpailuttavilta sivuilta ilmaiseksi lainatarjoukset ja sitten valitsee näistä tarjouksista sen, mikä vastaa parhaiten omaa kuvaa siitä, että laina on ”paras.” Seuraavaksi siis vain kolme eri tahoa, jotka kilpailuttavat lainahakemuksesi puolestasi ja jotka hankkivat lainatarjouksia lukuisilta eri rahoituslaitoksilta ja pankeilta. Näiden tahojen suhteen on hyvä huomata se, että niillä on hieman eri ehdot sille, ketkä ylipäätänsä voivat saada sen kautta lainatarjouksia. Eli esimerkiksi alle 20 vuotiaat voivat saada tarjouksia vain yhdestä paikasta, mutta jos ikää on vähintään 20 vuotta, on töissä ja vuositulot ovat vähintään 7200 euroa, niin voi tarjouksia saada kaikista. Se, että tarjouksia voi saada kaikista paikoista helpottaa luonnollisesti parhaan lainan löytämistä todella reippaasti.

Hanki parhaat lainatarjoukset netistä – suositus 1

Omalainan vahvuus on se, että sen kautta voi saada nettilainaksi jopa todella halpaa lainaa: sivuston perusteella lainaa voi Omalainan avulla saada jopa vain 4,19% todellisella vuosikorolla. Tästä paikasta voi hankkia lainatarjouksia alkaen 100 eurosta ja aina 60 000 euroon asti. Täällä kerrotaan, että lainatarjoukset saa heti näkyviin ja myös lainan voi parhaassa tapauksessa saada heti tilille. Voi ajatella, että mitä isompi laina, niin sitä kauemmin rahojen saamisessa tilille menee. Omalainan alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Omalainan kautta.

Ja vielä lisää hyviä lainatarjouksia

Myös Rahalaitoksen kautta voi saada lainatarjouksia. Täällä tarjouksien saamisen rajoitukseksi on määritelty se, että ikää pitää olla ainakin 20 vuotta ja vuositulojen pitää olla vähintään 7200e. Koska tarjousten saamiselle ei ole asetettu vaatimusta siitä, että pitäisi olla töissä, niin voisi olettaa, että tarjouksia voivat saada myös eläkeläiset ja esimerkiksi he ketkä ovat osan vuodesta töissä ja osan opiskelijoina. Käytännössä tämä kuitenkin selviää vain hakemalla lainaa. Rahalaitos välittää tarjouksia aina 70 000 euron lainoihin asti ja minimisumma, jolle lainatarjouksen voi hakea on 500 euroa. Hae lainaa Rahalaitoksen kautta.

Yksikään tällä sivulla mainittu vaihtoehto ei vaadi takaajaa tai vakuuksia sen kautta saadulle lainalle. Jos lainalle kuitenkin ottaa myös rinkkais- / yhteishakijan, niin voi sillä monesti alentaa lainan kustannuksia. Tätäkin vaihtoehtoa kannattaa siis pohtia silloin, jos haluaa mahdollisimman hyvän lainan. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen kautta.

Tärkeä huomio vielä loppuun. Kaikki nämä ylempänä mainitut sivustot käyttävät etusivullaan eräänlaista lainalaskuria, jonka kautta näkee kuukausierän sen perusteella, minkä lainasumman ja laina-ajan on valinnut. Nämä tuossa laskurissa esitettävät kuukausierät eivät kuitenkaan ole varsinaisia lainatarjouksia. Sen sijaan laskurilla pyritään antamaan jonkunlainen käsitys siitä, mitä kokoluokkaa lainasi voisi olla kustannuksiltaan ja kuukausieriltään. Ei siis kannatta tuudittautua siihen, että menee vain jokaisen palvelun etusivulle ja katsoo, missä on pienin kuukausierä haluamallaan lainsummalla ja ajalla (eli esimerkiksi 5000 euroa ja 5 vuotta). Sen sijaan lainahakemus kannattaa tehdä ja katsoa, minkälaisia tarjouksia saa. Hakemuksen tekeminen on varsin nopeata ja lisäksi se on ilmaista. Se, että saa lainatarjouksia ei myöskään sido mihinkään.

Vieritä ylös