Paras laina – Etsi netin parhaat lainatarjoukset helposti ja nopeasti

Jos oletetaan, että se, että laina on ”paras” määritellään jotenkin yhdistelmänä verrattain halpoja korkoja, hyviä maksuehtoja, lainan hakemisen helppoutta ja lainaa antavan firman luotettavuutta, niin on varsin helppo kertoa, miten netistä voi mahdollisesti löytää parhaan lainan.

Tuon voi nimittäin tehdä yksinkertaisesti niin, että hakee erilaisilta lainoja kilpailuttavilta palveluilta ilmaiseksi lainatarjouksia ja sitten valitsee mahdollisista tarjouksista sen, mikä vastaa parhaiten omaa kuvaa siitä, että laina on ”paras.” Seuraavaksi siis vain kolme fiksua tahoa tehdä lainojen kilpailuttamista.

Löydä para laina netistä – suositus 1

Omalainan ehkäpä isoin vahvuus on se, että sen kautta voi mahdollisesti saada nettilainaksi jopa todella halpaa lainaa: sivustonsa perusteella lainaa voi Omalainan avulla saada jopa vain 4,19% nimellisellä vuosikorolla. Tämän paikan kautta voi koittaa hakea lainatarjouksia alkaen 100 eurosta ja aina 60 000 euroon asti. Omalainan alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Omalainan kautta.

Myös tämän palvelun avulla voi löytyä paras laina

Myös Rahalaitoksen kautta voi löytää verrattain hyviä lainatarjouksia. Täällä tarjouksien mahdollisen saamisen rajoitukseksi on määritelty esimerkiksi se, että ikää pitää olla ainakin 20 vuotta. Rahalaitoksen avulla voi etsiä lainaa jopa 70 000 euroon asti ja minimisumma, jolle lainatarjouksia voi hakea on 500 euroa. Hae lainaa Rahalaitoksen kautta.

Vielä yksi paikka hakea hyviä lainatarjouksia

Myös Rahoitu kannattaa pitää mielessä, kun haluaa löytää omasta näkökulmasta parhaan lainan. Tämän lainoja kilpailuttavan palvelun kilpailutuksessa on nimittäin mukana ihan mielenkiintoisia lainafirmoja. Rahoitun avulla voi hakea lainatarjouksia 1000€–60 000€ lainaa varten, ja palvelun alaikäraja on 20v. Kokeile nyt Rahoitua.

Yksikään tällä sivulla mainittu vaihtoehto ei vaadi takaajaa tai vakuuksia sen kautta saadulle lainalle. Jos lainalle kuitenkin ottaa myös rinkkais- / yhteishakijan, niin voi sillä monesti alentaa lainan kustannuksia. Tätäkin vaihtoehtoa kannattaa siis pohtia silloin, jos haluaa mahdollisimman hyvän lainan. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen kautta.

Tärkeä huomio vielä loppuun. Kaikki nämä ylempänä mainitut sivustot käyttävät etusivullaan eräänlaista lainalaskuria, jonka kautta näkee kuukausierän sen perusteella, minkä lainasumman ja laina-ajan on valinnut. Nuo noissa kyseisissä laskureissa esitettävät kuukausierät eivät kuitenkaan ole varsinaisia lainatarjouksia. Sen sijaan laskurilla pyritään antamaan jonkunlainen käsitys siitä, mitä kokoluokkaa lainasi voisi olla kustannuksiltaan ja kuukausieriltään.

Ei siis kannatta tuudittautua siihen, että menee vain jokaisen palvelun etusivulle ja katsoo, missä on pienin kuukausierä haluamallaan lainsummalla ja ajalla (eli esimerkiksi 5000 euroa ja 5 vuotta). Sen sijaan lainahakemus kannattaa tehdä ja katsoa, minkälaisia tarjouksia saa. Hakemuksen tekeminen on varsin nopeata ja lisäksi se on ilmaista. Se, että saa lainatarjouksia ei myöskään sido mihinkään.

Missä tilanteessa on erityisen tärkeätä löytää paras laina? Tarpeen tuohon voi nähdä korostuvan, jos tarvitsee ison ja pitkän maksuajan lainan. Tuollaisia lainoja saattavat monesti olla esimerkiksi ne lainat, joilla on tarkoitus maksaa pois vanhat velat.

Vieritä ylös