Paras kulutusluotto netistä – löydä heti itselle paras kulutusluotto, jopa 60 000€

Se mikä on paras kulutusluotto, on jossain määrin subjektiivista: toinen saattaa painottaa lainan hakemisen helppoutta ja saamisen nopeutta enemmän kuin toinen. Toiselle taas ylivoimaisesti tärkein asia on se, miten halpa kulutusluotto on. Tällä sivulla suositellaan muutamaa palvelua, joiden avulla voi näkemyksemme mukaan löytää kulutusluoton, joka ainakin monien mielestä voi olla paras.

Etsi paras kulutusluotto Lainakartan vertailun avulla

Mainitsemme alempana pari muuta palvelua, mutta ihan ensimmäisenä on toki syytä mainita Lainakartan oma lainavertailu. Tämän vertailun avulla näyttää nimittäin olevan poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet löytää kulutusluotto.

Lainakartan yhteistyössä Salus Groupin kansa toteuttama vertailu etsii kulutusluottoja useilta eri lainafirmoilta ja tuon avulla pyrkii näyttämään hakijalle halvimmat ja myös muuten sopivimmat vaihtoehdot. Lainaa tämän vertailun avulla voi hakea 1000€–60 000€ ja laina-aikaa sen avulla voi hakea 1–15 vuotta. Kuten vertailulomakkeen avulla nähtävästi lainaesimerkeistä näkyy, niin vertailun avulla voi löytää myös jopa kulutusluotoksi erittäin edullisen lainan. Voit mahdollisesti löytää Lainakartan avulla kulutusluottoa, jos ikää on ainakin 20 vuotta.

Kulutusluotto heti

Omalaina voi olla erittäin hyvä valinta, jos haluaa löytää heti hyvän kulutusluoton. Tämän palvelun avulla voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja 60 000 euroon asti, ja Omalaina voi siis näyttää lainatarjouksia heti. Parhaassa tapauksessa kulutusluoton myös voi saada omalle tilille erittäin nopeasti: joissakin tilanteissa rahat ovat tilillä jo samana päivänä, kun hakee kulutusluottoa.

Omalainan avulla voi hakea laina-aikaa vuodesta alkaen ja enintään 20 vuotta, mutta Omalainalla on jonkun verran rajoituksia sen suhteen, miten pitkää laina-aikaa milläkin lainasummalla voi hakea. Omalainan alaikäraja on 18 vuotta. Hae luottoa Omalainan avulla.

Hyvä kulutusluotto nopeasti

Kokemusteni perusteella Freedomrahoitus on jopa yllättävän hyvä lainapalvelu. Sen avulla voi nimittäin hakea lainaa erittäin nopeasti ja se voi näyttää hyviä lainatarjouksia heti. Koska Freedomrahoituksen avulla voi etsiä lainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 60 000 euron verran, niin soveltuu se hyvin kulutusluoton etsimiseen. Freedomrahoituksen alaikäraja on 20 vuotta. Hae kulutusluottoa Freedomrahoituksen avulla.

Kulutusluottoa voi etsiä ilman rekisteröitymistä ja sitoutumispakkoa: Yksikään yllä mainittu palvelu ei vaadi sitä, että lainatarjouksien hakemista varten pitäisi rekisteröityä. Sen sijaan lainatarjouksia etsitään antamalla perustietoja itsestä. Ja luonnollisestikaan se, että hakee lainatarjouksia, ei tarkoita sitä, että joku laina pitäisi valita.

Vakuuksia tai takaajaa ei tarvita: Kaikkien edellä mainittujen palveluiden avulla voi hakea kulutusluottoa täysin iman vakuuksia sekä takaajaa. Lainan hakeminen on siis todellakin helppoa.

Vieritä ylös