• You are here:
  • Home »

Mistä yhdistelylaina – suosituksia eri toiveisiin liittyen yhdistelylainaan (2020)

Tämän sivun tarkoitus on varsin selkeä. Antaa vastauksia eri tilanteisiin ja toiveisiin liittyen siihen, mistä yhdistelylainaa kannattaa hakea. Yhdistelylaina on siis yksi yksittäinen laina, jolla maksetaan muut luotot ja lainat pois, ja jota sitten lyhennetään. Tämä sivu on jaoteltu niin, että ensin on vastauksia eri ”mistä yhdistelylaina” -kysymyksiin ja sitten on listaus, josta löytyy tällä sivulla mainittuja lainapaikkoja.

Mistä halvin eli siis paras yhdistelylaina?

Jos se on mahdollista saada sieltä, niin paras yhdistelylaina löytyy hyvin todennäköisesti perinteisestä pankista. Tässä tapauksessa paras on käytännössä synonyymi halvimmalle eli pienimmän koron omaavalle yhdistelylainalle. Todennäköisesti se kaikkein paras yhdistelylaina löytyy vielä niin sanotusti omasta pankista, koska heillä on parhaat tiedot hakijasta. Toki yhdistelylainan saaminen pankista voi olla haastavampaa kuin netistä.

Mistä helposti yhdistelylaina?

Helpoin yhdistelylaina on luultavasti saatavilla netin kautta käyttämällä lainahakemusten kilpailuttamiseen soveltuvaa sivustoa, kuten Lendoa tai Freedom Rahoitusta. Niiden kautta on todella helppo hakea lainaa, ja koska niillä on kilpailutettavana paljon eri lainafirmoja, niin voi niiden kautta myös olla ihan hyvät mahdollisuudet löytää yhdistelylaina.

Mistä iso yhdistelylaina?

Tähän voi soveltua sekä pankit että monet netissä lainahakemuksia kilpailuttavat tahot. Toki riippuen siitä, miten isoa yhdistelylainaa hakee. Mutta esimerkiksi Rahalaitoksen kautta voi hakea yhdistelylainaa jopa 70 000€ ja vaikka Zmartan kautta jopa 60 000€.

Mistä pieni yhdistelylaina?

Netistä. Pankit eivät ole kovin innostuneita pienten lainojen, oli kyseessä sitten yhdistelylaina tai joku muu laina, myöntämisestä, joten netti on helpoin vaihtoehto pienen yhdistelylainan hakemiseen ja löytämiseen. Esimerkiksi Etuan kautta voi hakea yhdistelylainaa 500 eurosta alkaen.

Mistä varma yhdistelylaina?

Jos ”varmalla” tarkoitetaan sitä, että se myönnetään kaikille ihmisille, niin semmoista paikkaa ei oikeastaan ole, mistä saisi varman yhdistelylainan. Mutta onneksi esimerkiksi Samblan kautta tuntuu olevan varsin hyvät mahdollisuudet saada vaikkapa yhdistelylaina.

Mistä yhdistelylaina pitkällä maksuajalla?

Omalainan avulla voi hakea laina-aikaa jopa 20 vuotta, jos hakee lainaa ainakin 10 000 euroa. Ja toki monet yhdistelylainat ovat tuon kokoisia tai isompia. Mikäli Omalainan kautta hakee lainaa 2000€-9000€, niin voi laina-aikaa hakea vuodesta alkaen ja jopa 15 vuotta.

Paikkoja hakea yhdistelylainaa: