Lyhyt pikavippi – Hae lyhyen maksuajan pikavippi nopeasti netistä, suositellut lainapaikat

Vaikka pikavippifirmat nykyään monesti mielellään myöntävätkin lainaa pidemmäksi aikaa, niin on edelleen tarjolla jonkin verran pikavippejä, jotka voi saada ainakin melko lyhyellä maksuajalla.

Lyhytaikaisten pikavippien etuna voi pitää esimerkiksi sitä, että korkoa ei kerkeä kertymään pitkältä ajalta, joskin on mukava tietää se, että pikavippien korot ovat nykyään muutenkin selkeästi aiempaa pienempiä. Alla on suositeltuja paikkoja hakea pikavippiä lyhyeksi aikaa.

Creditstar – pikavippi vaikkapa 30 päivän maksuajalla

Creditstar voi tällä hetkellä hyvinkin olla paras valinta heille, jotka haluavat lyhytaikaisen pikavipin. Tästä pikavippipaikasta voi nimittäin hakea helposti lainaa 30 päivän laina-ajasta alkaen ja myös esimerkiksi 2 tai 3 kuukauden laina-aika onnistuu hyvin.

Creditstarissa on myöskin hyvää esimerkiksi se, että sen lainasummat ovat pikavipeiksi varsin kattavat: lainaa voi hakea 50 eurosta alkaen ja 2000 euroon asti. Creditstarilta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Tämän sivun kirjoitushetkellä poimittu lainaesimerkki Creditstarilta: mikäli hakisi 100 euron vipin nopealla lainahakemuksen käsittelyllä ja 30 päivän maksuajalla, niin pitäisi lainasta maksaa takaisin 111,84 euroa.

Taskulaina – laina-aikaa 2 kuukaudesta alkaen

Myös Taskulaina voi soveltua hyvin heille, jotka etsivät pikavippiä verrattain lyhyeksi aikaa. Tästä paikasta nimittäin näyttäisi voivan hakea lainaa 2, 3 tai 4 kuukauden laina-ajalla.

Taskulainalta voi hakea lainaa uutena asiakkaana alkaen 100e ja maksimissaan 300e. Omien kokemusteni perusteella Taskulaina on varsin hyvä lainapalvelu. Taskulainalta voi mahdollisesti saada lainaa, mikäli ikää on vähintään 20v. Hae lainaa Taskulainalta.

Blue Finance – kätevä pikavippi 4kk maksuajalla

Blue Financen Arkilaina on varsin perinteinen pikavippi: se on summaltaan 100€–500€ laina, jonka voi saada jopa erittäin nopeasti ja joka näytetään myöntävän useille lainaa hakeville henkilöille. Kyseisen pikavipin tavallinen maksuaika on 4 kuukautta, ja lainaa Blue Financelta voi hakea, jos ikää on vähintään 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Ferratum – laina esimerkiksi 2 kuukauden laina-ajalla

Tietoa kesä 2021: Ferratumin alla kuvattu lainamuoto näyttäisi edelleen olevan ainakin tauolla. Ehkä se tekee jossakin vaiheessa paluun.

Ferratumin joustoluoton kautta nostetun lainan laina-ajat ovat joustavia, ja käytännössä tuo mahdollistaa esimerkiksi varsin kätevän 2kk maksuajan. Ferratumin joustoluoton luottoraja on 4000 euroa ja kyseiseltä luotolta voi nostaa lainaa helposti esimerkiksi 200 tai 500 euroa. Alaikärajana Ferratumilla on 22 vuotta.

Tarkoista laina-ajoista: Tällä sivulla on puhuttu laina-ajoista lähinnä kuukauden tarkkuudella. On kuitenkin hyvä tiedostaa se, että lainojen eräpäivät eivät välttämättä ole aina täsmälleen samana päivänä, eli eräpäivä voisi olla vaikkapa 14. päivä ensi kuussa, mutta sitten 13. päivä sitä seuraavassa. On siis hyvä aina tarkistaa tarkat eräpäivät.

Lisää lainapaikkoja: Mikäli et löytänyt tältä sivulta itseä innostavaa lainapalvelua, niin suosittelemme tutustumaan esimerkiksi tähän tämän sivuston alasivuun.

Vieritä ylös