Lainatarjous heti – näin lainatarjouksia heti isoja ja pieniä lainoja varten

Erilaiset pikavippejä tarjoavat yhtiöt ovat tunnetusti varsin nopeita antamaan päätöksiä lainoista ja niiltä voi monesti saada lainaa jopa heti. Jos kuitenkin etsii isompaa tai halvempaa lainaa kuin pikavippiyhtiöt pystyvät tarjoamaan, niin vaikeutuu lainan nopeasti saaminen. Ja jopa lainatarjouksen saaminen heti voi olla vaikeata. Onneksi netissä on kuitenkin ainakin yksi palvelu, jonka avulla on mahdollista saada isojakin lainoja varten lainatarjous heti.

Hae nyt lainatarjous heti, 100 – 60 000€

Omalaina on yksi netin lainojen kilpailuttamiseen keskittyvistä palveluista – eli siis palvelu, minkä nettisivuilla hakija voi täyttää lainahakemuksen ja sitten palvelu pyrkii sen kumppaneilta etsimään tätä hakemusta varten lainatarjouksia. Se mikä tekee tästä palvelusta poikkeuksellisen, on että se kertoo, että sen sivuston avulla voi saada lainatarjouksia heti. Tämä on erityisen hyvä juttu sitä taustaa vasten, että Omalainan avulla voi hakea lainaa todella kattavasti ja sitä saada varsin edullisesti: Omalainan avulla voi hakea lainaa 100€ alkaen ja aina 60 000€ asti, ja todelliset vuosikorot mahdollisille lainatarjouksille alkavat hieman yli 4%-tasosta.

Omalainalta voi siis saada lainatarjouksia heti. On kuitenkin tärkeätä huomata, että tämä ei ole sama asia kuin se, että lainatarjouksen kautta saisi rahat heti itselle. Tämä on se huono puoli siinä, että ei hae lainaa pikavippiyhtiöltä – hyvä puoli on esimerkiksi normaalisti paljon matalampi korko. Vaikka Omalainan avulla ei saisikaan lainaa ihan heti omalle tilille, niin on erittäin kiva asia se, että toisaalta lainan voi parhaassa tapauksessa arkena saada itselle asti noin 15 minuutissa. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Lainaa Omalainan avulla voi hakea, jos ikää on ainakin 18-vuotta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että jo 18-vuotiailla voisi olla hyvät mahdollisuudet saada lainaa Omalainan avulla, sillä palvelun kumppaneilla (eli niillä tahoilla, joilta lainatarjouksia yritetään hankkia) voi hyvinkin olla tuota korkeampia ikärajoja. Näiden lainapalveluiden omien alaikärajojen voi ainakin pääsääntöisesti olettaa olevan 2X, eli esimerkiksi 25-vuotta. Lainaa Omalainan kautta voi hakea ilman vakuuksia tai takaajaa.

Lainatarjouksen hakeminen Omalainalta ei sido lainan ottamiseen, eli jos et saa mielekästä tarjousta, niin ei lainaa ole mikään pakko ottaa. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Lainaa ei kannata ottaa hätiköiden. Vaikka olisikin kiire saada lainaa, niin on yleensä syytä yrittää pitää pää kylmänä ja käyttää hetki siihen, että vertaa rauhassa eri lainatarjouksia. Varsinkin jos on hakemassa isoa lainaa ja pitkällä maksuajalla, niin voi jo pari prosenttia matalampi vuosikorko tuoda koko laina-ajalta erittäin merkittäviä säästöjä.

Pikavippi vai lainankilpailuttaja

Pikavipit voivat soveltua hyvin niihin tilanteisiin, kun lainaa on pakko saada nopeasti ja vielä mielellään erittäin lyhyellä ja helpolla hakemukselle. Lisäksi pikavipit voivat olla suositeltuja niihin tilanteisiin, kun lainan pystyy maksamaan nopeasti pois – on turhaa maksa korkoja vaikka vuoden ajalta, jos lainan pystyisi maksamaan pois viikossa. Lisäksi pikavippi voi olla hyvä vaihtoehto silloin, jos tarvitsee vain todella pienen summan lainaa – Omalainan 100€ minimi on positiivinen poikkeus, sillä monilla muilla kilpailuttajilla minimi on 500€ tai 1000€.

Lainankilpailuttajat puolestaan soveltuvat hyvin niihin tilanteisiin, kun haluaa hakea lainaa netin kautta melko helposti, mutta haluaa myös pyrkiä varmistamaan sen, että laina ei olisi kovin kallista. Lisäksi lainankilpailuttajat ovat pikavippeihin nähden parempi vaihtoehto silloin, jos lainaa tarvitsee vähintäänkin melko ison summan ja mahdollisesti melko pitkäksi laina-ajaksi. Esimerkiksi Omalainalta voi hakea isommille lainasummille jopa 15 vuoden laina-aikoja. Käytännössä voi todeta, että lainankilpailuttajat soveltuvat varsin hyvin esimerkiksi järjestelylainan hakemiseen, kun taas pikavippi voi olla parempi valinta esimerkiksi jotain yhtä pientä hankintaa varten, joka on pakko tehdä heti.

Vieritä ylös