Mistä lainaa velkojen maksuun? – Suositellut hyvät paikat hakea laina velkojen pois maksamiseen ja tietoa

Velkoja on monenlaisia, on pikavippejä, kulutusluottoja, osamaksuja, luottokorttivelkaa ja vaikka mitä. Yhtä kaikki, veloista olisi kiva päästä eroon. Ja yksi kätevä tapa tehdä tuo on ottaa isompi laina, jolla maksaa velat pois. Luonnollisesti mistä tahansa lainaa ei kuitenkaan velkojen pois maksamiseen kannata hakea ja ottaa, vaan sen sijaan kannattaa pyrkiä löytämään halvin laina, joka on saatavilla.

Tuon tyyppisen lainan löytämiseen käteviä paikkoja voivat olla palvelut, jotka kilpailuttavat lainahakemuksia ja pyrkivät löytämään halpoja lainatarjouksia. Löydät suositeltuja tuota tekeviä paikkoja alla olevasta listasta.

Näistä paikoista voi hakea lainaa velkojen maksuun:

Voit saada nopeasti lainaa velkojen pois maksamiseen

Kaikkien vertailulistalla olevien palvelujen avulla voi löytää jopa heti lainatarjouksia, jotka soveltuvat siihen, että velat maksaa kerralla pois. Ja mikäli bongaa lainatarjouksen, jonka haluaa ottaa vastaan, niin voi sen kautta saada rahat omalle tilille parhaassa tapauksessa jopa samana päivänä. Eli rahahommat voi siis kyseisten palveluiden avulla saada selkeämpään ja toivottavasti parempaan reilaan nopeasti.

Et tarvitse vakuuksia

Kaikkien ylempänä esillä olevien lainapaikkojen kautta pystyy hakemaan sekä saamaan lainaa ilman vakuuksia. Myöskään takaajaa ei tarvitse. Niin sanottu rinnakkaishakija voi sen sijaan lisätä mahdollisuuksia erityisen edullisen lainan löytämiseen.

Voit löytää myös ison lainan velkojen maksuun

Vaikka netistä haettavat lainat ovat aiemmin olleet keskimäärin varsin pieniä, niin on tilanne muuttunut todella paljon viime vuosina. Ja nykyään netistä voikin monesti löytää helposti ison lainan – vaikka sitten muiden velkojen maksamiseen. Voitkin hakea ylempänä mainittujen palveluiden kautta lainaa velkojen maksamiseen esimerkiksi 50 000 euroa ja yhden palvelun kautta jopa 70 000 euroa.

Myös pitkät maksuajat ovat mahdollisia

Jokaisen esillä olevan paikan kautta voi hakea lainalle maksuaikaa alkaen vuodesta. Eli varsin lyhyt laina-aika on halutessaan mahdollinen. Kuitenkin myös pitkät laina-ajat ovat erittäin mahdollisia: jokaisen palvelun kautta voi pisimmillään hakea laina-aikaa jopa 15 vuotta, ja yksi palveluista mahdollistaa jopa 20 vuoden laina-ajan hakemisen. On tosin hyvä huomata, että noin pitkää maksuaikaa voi hakea vain, jos haettava lainasumma on ainakin 10 000 euroa.

Miten edullisen lainan velkojen yhdistämiseen voi löytää netistä?

Netistä haettavien lainojen todelliset vuosikorot ovat edullisimmillaan noin 5%. Tavallisempia ovat kuitenkin esimerkiksi 10% todelliset vuosikorot. Se, miten edullisen lainan voi itse mahdollisesti löytää, riippuu esimerkiksi haettavasta lainasummasta ja halutusta maksuajasta. Luonnollisesti myös esimerkiksi oma taloustilanne voi vaikuttaa siihen, miten halukkaita lainapalvelut ovat tarjoamaan edullista luottoa.

Tässä suuntaa-antava lainaesimerkki Freedom Rahoitukselta: Jos hakisi lainaa 15 000 euroa ja sille valitsisi 5 vuotta laina-aikaa, niin voisi lainan todellinen vuosikorko olla hieman alle 9,4%, kuukausittainen lyhennyserä 311 euroa ja takaisin maksettava summa 18 683 euroa.

Voiko pankista saada lainaa velkojen maksuun?

Vaikka netistä voikin olla helpointa ja nopeinta löytää velkojen kuittaamiseen sopiva laina, niin voi semmoista hakea myös pankista. Ja realistisesti ottaen pankista voikin löytää jopa varsin pienen koron lainan, jolla maksaa velat pois. On kuitenkin hyvä huomata, että pankista voi käytännössä olla vaikeampi saada myönteistä lainapäätöstä kuin netistä.

Velkojen lainalla pois maksamisen on velkojen yhdistämistä

Vaikka monesti voikin tulla hyvä fiilis siitä, että saa maksettua velat pois, niin on hyvä huomata, että jos sen tekee lainalla, niin on kyseinen laina itsessään vielä tietysti maksettava pois. Tuossa mielessä se laina onkin vain keino yhdistää velat yhden isomman lainan alle.

Muut keinot maksaa velat pois

Mikäli tulet siihen tulokseen, että et haluaa ottaa velkojen pois maksamiseen lainaa, mutta haluat kuitenkin veloista eroon, niin kannattaa tutustua esimerkiksi velkalumipalloon. Se on suosittu tapa maksaa velat pois aloittaen summaltaan pienimmästä.

5 asiaa, joiden pitäisi yhdistyä lainassa, jolla maksaa velat pois

  1. Sopivan matala korko.
  2. Riittävän pitkä, mutta ei tarpeettoman pitkä laina-aika.
  3. Selkeät ehdot.
  4. Nostettu luotettavasta lainapaikasta.
  5. Mahdollisuus tarvittaessa pyytää lisää maksuaikaa.

Vaikea saada lainaa, jolla maksaa velat pois? Tuossa tapauksessa tämä sivu voi olla hyödyllinen.

Vieritä ylös