Pikavippi heti S-pankkiin täältä

Pikavippi heti s-pankkiin

Todella harva lainaa antava taho pystyy maksamaan pikavipin heti S-pankin tilille. Todennäköisesti kyse on siitä, että syystä tai toisesta S-pankki on ilmoittanut niille, etteivät he saa käyttää S-pankin tiliä pikavippien siirtämiseen. On kuitenkin yksi firma, jonka lainapaikoista on mahdollista saada pikavippi heti S-pankin tilille, ja luonnollisesti kyseisen pankin tunnuksilla. Esittelen suosituimman näistä lainapaikoista lyhyesti seuraavassa.

On hyvä huomata, että tältäkään ei saa ensimmäistä pikavippiä välttämättä myöhään illalla ja heti aamulla S-pankkiin. Laki rajoittaa pikavippien siirtämistä kello 23:00 ja 07:00 välillä. Lisäksi on hyvä huomata, että joissakin tilanteissa voi luonnollisesti olla viivettä. "Heti" voi myöskin aina pikavippien kohdalla olla hieman joustava käsite.

Pikavippi heti S-pankin tilille:

Suomilimiitti kertoo, että se maksaa pikavipin heti S-pankin tilille. Lainaa tästä paikasta saa otettua 10 eurosta alkaen ja aina 2000 euroon asti. Lainaa täältä voivat saada vähintään 21 vuotiaat henkilöt. Tätä kirjoittaessa uusi asiakas saa ensimmäisen lainan ilman nostokuluja ja lisäksi alussa korotonta maksuaikaa pikavipille. Parhaat mahdollisuudet saada lainaa täältä on, jos luottotiedot ovat kunnossa ja tulot ovat kohtuullisen hyvällä tasolla. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.