Lainaa ilman tuloselvitystä 2021 – Nosta pikavippi ilman pitkää tuloselvitystä

On tyypillistä, että netin lainafirmat haluavat jonkinlaista tietoa hakijan tuloista. Kuitenkin monelle firmalle riittävät niin suppeat tiedot, että voi todeta, että niiltä voi saada tai niiden kautta löytää lainaa ilman tuloselvitystä. Tässä alla on listattuna tuollaisia paikkoja.

Erityisen helppo paikka hakea lainaa

Taskulainalle riittää kokemusteni perusteella hyvinkin suppeat tiedot hakijasta, ja varsinaisen tuloselvityksen sijaan täällä onkin avainasemassa se, että lainaa hakiessa käytetään pankkitunnuksia. Taskulainalta voi tätä päivittäessä hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja enintään 300€. Taskulainan alaikäraja on 20v. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Lyhyellä hakemuksella lainaa

Myös Lainastolla pitäisi olla edelleen käytössä erittäin nopea lainahakemus. Eli siis mitään kattavaa tuloselvitystä ei ilmeisesti täälläkään vaadita siihen, että voi hakea ja mahdollisesti saada pikavipin. Lainaston pikavippiä voi hakea 100 eurosta alkaen ja enintään 600€. Lainaston alaikäraja on 18v. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Löydä isompi laina ilman tuloselvitystä

Rahalaitos on lainahakemuksia kilpailuttava palvelu, joka soveltuu hyvin esimerkiksi yhdistelylainan hakemiseen. Rahalaitoksen avulla voi etsiä lainatarjouksia ihan vaan täyttämällä lyhyen lainahakemuksen, jonka tietoja ei tarvitse vahvistaa esimerkiksi jollakin liitteellä tai pankkitunnuksilla.

On kuitenkin hyvä tiedostaa se, että jos Rahalaitoksen kautta löytyy kiinnostava laina, jonka haluaa nostaa itselle, niin vaaditaan tuon tekemiseksi luultavasti kunnollinen tuloselvitys. Rahalaitoksen kautta voi hakea lainaa 500€–70 000€ ja palvelun alaikäraja on 20v. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen kautta.

Haluatko löytää lisää helppoja paikkoja hakea lainaa? Tuossa tapauksessa Laina ilman liitteitä -sivumme voi olla hyödyllinen.

Vieritä ylös