• You are here:
  • Home »

Lainaa ilman säästöjä

Tätä nykyä erityisesti isompien lainojen kohdalla pankit vaativat herkästi osoituksen omista säästöistä. Tätä taustaa vasten voikin sanoa, että netistä löytyy onneksi useampia lainapaikkoja, joiden kautta on mahdollista saada lainaa ilman säästöjä. Ja mikä parasta, niin tästä huolimatta kyseiset lainapaikat eivät myöskään vaadi takaajia, vakuuksia tai muutakaan isompaa lainalle – näin on siitä huolimatta, että näistä paikoista voi saada jopa todella isoja lainoja, esimerkiksi 10 000€ onnistuu helposti ja jopa on 70 000€ lainaa on mahdollista saada. Alla näitä lainapaikkoja esittelyssä.

Ferratum - jopa 4000€ lainaa heti ilman säästöjä

Ferratum on jo pitkään ollut oiva valinta heille, jotka ovat halunneet lainaa mahdollisimman nopeasti. Vähän aikaa sitten tehtyjen uudistusten myötä, sillä on nyt kuitenkin myös muita etuja. Näistä ensimmäinen on se, että siltä voi saada nykyään jopa varsin edullista lainaa ja toinen on se, että siltä voi saada heti verrattain mukavan kokoista lainaa: sen joustoluoton yläraja on nyt 4000€. Ferratumilta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta ja siltä voi siis saada lainaa myös ilman säästöjä. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Rahalaitos – jopa 70 000€ lainaa ilman omia säästöjä

Rahalaitos on niin sanottu lainojen kilpailuttaja, eli se ei tarjoa lainaa itse suoraan sinulle vaan pyrkii hankkimaan nopeasti lainatarjouksia useasta eri paikasta. Tämän lainapaikan etuna on erityisesti se, että täältä on mahdollista saada jopa todella iso laina ilman säästöjä, näin on sillä Rahalaitokselta voi hankkia tarjouksia suuruudeltaan jopa 70 000€ lainoista. Ja toisaalta taasen sitten pienin mahdollinen lainasumma on melko hillityt 500€. Voidakseen saada lainatarjouksia täältä, pitää ikää olla ainakin 20 vuotta, luottotietojen kunnossa ja vuosituloja ainakin 7200€. Koska lainan kilpailuttajilta voi monesti saada pikavippipaikkoja halvempaa lainaa, niin voivat ne toimia hyvin esimerkiksi vuokravakuus lainaa etsiessä.  Hae nyt lainatarjouksia Rahalaitokselta.

Lendo – 60 000€ asti lainatarjouksia ilman säästöjä

Lendo on monella tapaa Rahalaitoksen tyyppinen lainojen kilpailuttaja, mutta tämän paikan yksi etu on se, miten helpoksi lainatarjousten hankkiminen on tehty. Tämän sivuston suunnittelija selvästi ymmärtää sen, mitä käyttäjät toivovat modernilta lainaamiseen käytettävältä nettisivustolta. Lainatarjouksia Lendon kautta voi hakea suuruudeltaan 500 – 60 000€ lainoista, ja koska näitä summia voi vaihdella todella kattavasti tuolla välillä, niin myös esimerkiksi 5000€ tai 20000€ onnistuvat todella helposti. Myös Lendon alaikäraja on 20 vuotta (tämän sivun lopussa yksi paikka, jossa alaikäraja on 18 vuotta). Hae nyt lainatarjouksia Lendolta.

Blue Finance – lainaa jo 18 vuotiaille

Blue Finance ei sovellu ison rahan tarpeeseen, sillä täältä voi aivan enintään saada lainaa 5000€, mutta toisaalta tämän paikan etu on se, että sillä on alaikärajana vain 18 vuotta. Toki tuon ikäisenä on varmasti syytä noudattaa erityistä tarkkuutta lainan ottamisen kanssa ja varmistaa se, että pystyy myös maksamaan lainan takaisin, jos sen päättää ottaa. Ferratumin tapaan Blue Finance tuntuu olevan paikka, josta on varsin mahdollista saada laina heti tilille. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Suomilimiitti - palaa tulevaisuudessa

Uuden korkokaton johdosta Suomilimiitin palveluun tehdään muutoksia, eikä se siksi anna nyt uusia lainoja.

On hyvä huomata, että vaikka näistä paikoista tai niiden avulla on mahdollista saada lainaa ilman säästöjä ja vakuuksia, niin vaativat ne lähtökohtaisesti sen, että tuloja pitää olla. Tämä onkin varsin hyvä, sillä vaikka netistä on mahdollista saada lainaa jopa heti ja varsin helposti, niin ei kulutusluottoa tai muuta lainaa pidä missään nimessä ottaa ikään kuin palkan korvaajaksi ja rahoittaa sillä elämää. Tuo yhtälö vain johtaa lopulta helposti isoihin vaikeuksiin. Muista siis lainata järkevällä tavalla.