Lainaa ilman säästöjä – jopa 70 000 laina nopeasti netin kautta ilman säästöjä

Tätä nykyä erityisesti isompien lainojen kohdalla pankit vaativat herkästi osoituksen omista säästöistä. Tätä taustaa vasten voikin sanoa, että netistä löytyy onneksi useampia lainapaikkoja, joiden kautta on mahdollista saada lainaa ilman säästöjä. Ja mikä parasta, niin tästä huolimatta kyseiset lainapaikat eivät myöskään vaadi takaajia, vakuuksia tai muutakaan isompaa lainalle – näin on siitä huolimatta, että näistä paikoista voi saada jopa todella isoja lainoja, esimerkiksi 10 000€ onnistuu helposti ja jopa on 70 000€ lainaa on mahdollista saada. Alla näitä lainapaikkoja esittelyssä.

Rahalaitos – jopa 70 000€ lainaa ilman omia säästöjä

Rahalaitos on niin sanottu lainojen kilpailuttaja, eli se ei tarjoa lainaa itse suoraan sinulle vaan pyrkii hankkimaan nopeasti lainatarjouksia useasta eri paikasta. Tämän lainapaikan etuna on erityisesti se, että täältä on mahdollista saada jopa todella iso laina ilman säästöjä, näin on sillä Rahalaitokselta voi hankkia tarjouksia suuruudeltaan jopa 70 000€ lainoista. Ja toisaalta taasen sitten pienin mahdollinen lainasumma on melko hillityt 500€.

Voidakseen saada lainatarjouksia täältä, pitää ikää olla ainakin 20 vuotta, luottotietojen kunnossa ja vuosituloja ainakin 7200€. Koska lainan kilpailuttajilta voi monesti saada pikavippipaikkoja halvempaa lainaa, niin voivat ne toimia hyvin esimerkiksi vuokravakuus lainaa etsiessä.  Hae nyt lainatarjouksia Rahalaitokselta.

Etua – lainaa 60 000 euroon asti ilman säästöjä

Etua on sekin lainapalvelu, jonka kautta voi saada lainaa täysin ilman säästöjä. Tämän palvelun avulla voi etsiä lainaa 500€ – 60 000€.  Etuan erityisiä vahvuuksia ovat esimerkiksi se, miten vakuuttavia yhteistyökumppaneita sillä on ja se, miten helppo sen lainahakemus on täyttää.

Etuan kautta voi myös etsiä varsin pitkää laina-aikaa, sillä se mahdollistaa 1–18 vuoden laina-ajan hakemisen. Edellä mainittujen palvelujen tapaan, myös Etua on palvelu, joka vertailee lainoja ja voi tuon myötä olla iso apu edullisen lainan löytämisessä. Hae nyt lainaa Etuan avulla.

Blue Finance – lainaa jo 18-vuotiaille

Blue Finance ei sovellu ison rahan tarpeeseen, sillä täältä voi aivan enintään saada lainaa 500€, mutta toisaalta tämän paikan etu on se, että sillä on alaikärajana vain 18 vuotta. Toki tuon ikäisenä on varmasti syytä noudattaa erityistä tarkkuutta lainan ottamisen kanssa ja varmistaa se, että pystyy myös maksamaan lainan takaisin, jos sen päättää ottaa. Blue Finance tuntuu olevan paikka, josta on varsin mahdollista saada laina heti tilille. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

On hyvä huomata, että vaikka näistä paikoista tai niiden avulla on mahdollista saada lainaa ilman säästöjä ja vakuuksia, niin vaativat ne lähtökohtaisesti sen, että tuloja pitää olla. Tämä onkin varsin hyvä, sillä vaikka netistä on mahdollista saada lainaa jopa heti ja varsin helposti, niin ei kulutusluottoa tai muuta lainaa pidä missään nimessä ottaa ikään kuin palkan korvaajaksi ja rahoittaa sillä elämää. Tuo yhtälö vain johtaa lopulta helposti isoihin vaikeuksiin. Muista siis lainata järkevällä tavalla.

Usein kysytty kysymys: Onko asuntolaina mahdollista saada ilman säästöjä?

Kyllä, ainakin joissakin tapauksissa. Silloin tarvitaan tavallista enemmän vakuuksia ja/tai pankilta ostettava omatakaus.

Vieritä ylös