Lainaa ilman säästöjä

Tätä nykyä erityisesti isompien lainojen kohdalla pankit vaativat herkästi osoituksen omista säästöistä. Tätä taustaa vasten voikin sanoa, että netistä löytyy onneksi useampia lainapaikkoja, joiden kautta on mahdollista saada lainaa ilman säästöjä. Ja mikä parasta, niin tästä huolimatta kyseiset lainapaikat eivät myöskään vaadi takaajia, vakuuksia tai muutakaan isompaa lainalle – näin on siitä huolimatta, että näistä paikoista voi saada jopa todella isoja lainoja, esimerkiksi 10 000€ onnistuu helposti ja jopa on 70 000€ lainaa on mahdollista saada. Alla näitä lainapaikkoja esittelyssä.

Ostosraha - jopa 10 000€ lainaa heti ilman säästöjä

Ostosraha tarjoaa suuruudeltaan 400 – 10 000€ kulutusluottoja, eli kertalainoja, joita voi hakea helposti netin kautta. Ja näitä saadakseen ei tarvitse olla ollenkaan säästöjä ja Ostosrahalta voi saada lainan jopa käytännössä heti omalle tilille. Ostosrahan etuna moniin muihin nopeisiin lainoihin verrattuna on sen matalammat korot sekä hakemisen helppous. Näiden etujen ansiosta tämä onkin ehkä tämän hetken paras pikavippi. Vaikka täältä lainaa saadakseen ei tarvitse olla yhtään säästöjä, niin pitää ikää kuitenkin olla ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Rahalaitos – jopa 70 000€ lainaa ilman omia säästöjä

Rahalaitos on niin sanottu lainojen kilpailuttaja, eli se ei tarjoa lainaa itse suoraan sinulle vaan pyrkii hankkimaan nopeasti lainatarjouksia useasta eri paikasta. Tämän lainapaikan etuna on erityisesti se, että täältä on mahdollista saada jopa todella iso laina ilman säästöjä, näin on sillä Rahalaitokselta voi hankkia tarjouksia suuruudeltaan jopa 70 000€ lainoista. Ja toisaalta taasen sitten pienin mahdollinen lainasumma on melko hillityt 500€. Voidakseen saada lainatarjouksia täältä, pitää ikää olla ainakin 20 vuotta, luottotietojen kunnossa ja vuosituloja ainakin 7200€. Koska lainan kilpailuttajilta voi monesti saada pikavippipaikkoja halvempaa lainaa, niin voivat ne toimia hyvin esimerkiksi vuokravakuus lainaa etsiessä.  Hae nyt lainatarjouksia Rahalaitokselta.

Lendo – 60 000€ asti lainatarjouksia ilman säästöjä

Lendo on monella tapaa Rahalaitoksen tyyppinen lainojen kilpailuttaja, mutta tämän paikan yksi etu on se, miten helpoksi lainatarjousten hankkiminen on tehty. Tämän sivuston suunnittelija selvästi ymmärtää sen, mitä käyttäjät toivovat modernilta lainaamiseen käytettävältä nettisivustolta. Lainatarjouksia Lendon kautta voi hakea suuruudeltaan 500 – 60 000€ lainoista, ja koska näitä summia voi vaihdella todella kattavasti tuolla välillä, niin myös esimerkiksi 5000€ tai 20000€ onnistuvat todella helposti. Myös Lendon alaikäraja on 20 vuotta (tämän sivun lopussa yksi paikka, jossa alaikäraja on 18 vuotta). Hae nyt lainatarjouksia Lendolta.

Suomilimiitti – pienen lainan tarpeeseen

Kolme ylempää lainanpaikkaa sopivat hyvin niihin tilanteisiin, joissa tarvitsee saada vähän isompaa lainaa. Jos kuitenkin jo 2000€ laina riittää hyvin tähän hätään, niin voi olla hyvä idea suunnistaa Suomilimiitille. Suomilimiitti tarjoaa vähintään 21 vuotiaille ihmisille mahdollisuuden saada käytännössä joustoluotto, jonka lainaraja on 2000 euroa, mutta jolta voi nostaa lainaa jo 10€ alkaen. Suomilimiitti kuten muutkaan tämän sivun lainapaikat ei luonnollisesti vaadi lainalle säästöjen sijaan myöskään esimerkiksi vakuuksia tai takaajaa. Suomilimiitti on parhaimmillaan erittäin nopea lainapaikka ja lainapäätöksen sekä rahat voi saada hyvin pitkälti heti. Hae nyt lainaa Suomilmiitiltä.

Blue Finance – lainaa jo 18 vuotiaille

Blue Finance ei sovellu ison rahan tarpeeseen, sillä täällä on tarjolla vain pikavippi, jota voi saada korkeintaan 700€ ja joustoluotto, jonka lainaraja on 2000 euroa, mutta toisaalta tämän paikan etu on se, että sillä on alaikärajana vain 18 vuotta. Toki tuon ikäisenä on varmasti syytä noudattaa erityistä tarkkuutta lainan ottamisen kanssa ja varmistaa se, että pystyy myös maksamaan lainan takaisin, jos sen päättää ottaa. Suomilimiitin ja Ostosrahan tapaan myös Blue Finance tuntuu olevan paikka, josta on varsin mahdollista saada laina heti tilille. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

On hyvä huomata, että vaikka näistä paikoista tai niiden avulla on mahdollista saada lainaa ilman säästöjä ja vakuuksia, niin vaativat ne lähtökohtaisesti sen, että tuloja pitää olla. Tämä onkin varsin hyvä, sillä vaikka netistä on mahdollista saada lainaa jopa heti ja varsin helposti, niin ei kulutusluottoa tai muuta lainaa pidä missään nimessä ottaa ikään kuin palkan korvaajaksi ja rahoittaa sillä elämää. Tuo yhtälö vain johtaa lopulta helposti isoihin vaikeuksiin. Muista siis lainata järkevällä tavalla.