Lainaa 3000 pitkällä maksuajalla – Nopeasti edullinen 3000 euron laina

3000e laina on sen kokoinen, että sen voi saada varsin edullisella korolla sekä pitkällä maksuajalla. Ja tällä sivulla onkin käsittelyssä erityisesti paikat, joista nuo molemmat voivat onnistua. Joissakin tapauksissa pitkä maksuaika ja halpa korko vielä yhdistyvät siihen, että lainan voi saada tilille heti tai vähintäänkin nopeasti. Tästä sivun alusta löydät Lainakartan vertailulomakkeen ja sen alta muita paikkoja etsiä 3000€ lainaa.

Hae pitkän maksuajan 3000e lainaa

Tällä yllä olevalla lomakkeella voi kilpailuttaa 3000 euron lainan monen eri lainafirman suhteen. Tuo voi auttaa sen itselle parhaan lainan löytämisessä. Ja koska lomakkeella voi hakea laina-aikaa vuodesta alkaen ja jopa 15 vuotta, niin soveltuu tämä vertailu hyvin myös niille, jotka haluavat jopa todella pitkän maksuajan.

Voit käyttää vertailua ilmaiseksi eikä se velvoita lainan ottamiseen: Vaikka tämä vertailu voikin tuoda varsin hyvin säästöjä kilpailutuksen myötä, niin on kilpailutuksen käyttäminen sinänsä täysin ilmaista, eikä sen käyttäminen tarkoita sitä, että jokin mahdollisesti löydetty laina pitäisi ottaa vastaan. Voit siis varsin huoletta tutkia, josko löytyisi laina, joka vastaa omia toiveita.

Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa: Muiden kivojen puolien lisäksi lomakkeella voi myös löytää lainoja, jotka saa ilman vakuuksia sekä takaajaa. Se ettei noita tarvitse on tietysti iso etu siinä, että lainan voi saada omalle pankkitilille nopeasti.

Lainaesimerkki 3000e lainasta: 10 vuoden laina-ajalla voisi keskimääräinen kuukausierä olla 31 euroa ja kaikkinensa lainasta pitäisi maksaa takaisin 3731€. Koska lainavertailua käyttävien hakijoiden mahdollisesti saamat lainatarjoukset voivat vaihdella, niin on tämä edellä esitelty lainaesimerkki tosiaan ainoastaan esimerkki siitä, miten halpaa lainaa voisi mahdollisesti saada.

Hae laina-aikaa jopa 18 vuotta

Käsitykseni mukaan mistään netin lainapaikasta ei voi hakea 3000 euron lainalle pidempää maksuaikaa kuin Etuan avulla voi. Täältä nimittäin voi hakea tuon kokoiselle lainalle maksuaikaa peräti 18 vuotta, ja siitä alaspäin onnistuvat laina-ajat vuoden ns. pudotuksin aina yhteen vuoteen asti.

Etua on lainapalvelu, joka vertailee eri lainafirmojen tarjontaa ja voi siis löytää varsin edullisen lainan. Ja luonnollisesti myös Etuan avulla voi saada lainaa täysin ilman vakuuksia ja takaajaa. Testaa nyt Etuaa.

Monille lainatarjouksia

Rahalaitokselta voi siltäkin hakea varsin pitkää laina-aikaa, täällä nimittäin voi valita haluavansa maksuaikaa vuodesta alkaen ja jopa 15 vuotta. Rahalaitos on sekin palvelu, joka kilpailuttaa lainahakemuksia. Tämän palvelun etuna voi kuitenkin pitää erityisesti sitä, että se näyttää löytyvän useammille lainatarjouksia kuin jotkit muut palvelut. Rahalaitosta voi käyttää, jos ikää on vähintään 20v. Kokeile nyt Rahalaitosta.

3000e laina heti

Mikäli haluaa 3000 euron lainan mahdollisimman nopeasti omalle pankkitilille, niin voi Saldo olla jopa paras lainapaikka. Tämä paikka pystyy nimittäin tekemään jopa tuon kokoista lainaa varten erittäin nopean lainapäätöksen ja sitten siirtämään mahdollisesti myönnetyn lainan heti monen pankin tilille. Saldolta voi 3000 euron lainalle saada maksuaikaa jopa yli 4 vuotta. Saldon lainamuotona on kulutusluotto. Hae nyt lainaa Saldolta.

Hyvä huomata, jos haluaa lainan heti tilille: Lainapalveluita on rajoitettu siinä, että ne eivät saa siirtää uusia myönnettyjä lainoja pankkitileille kuin enintään kello 07–23.

Hyvä huomata liittyen lainojen korkoihin: Netistä haettavien lainojen korot ovat pudonneet paljon viime vuosina, ja esimerkiksi monet netin kautta saatavat 3000 euron lainat ovat nykyään suorastaan edullisia verrattuna vanhoihin pikavippeihin.

On kuitenkin hyvä huomata, että on siinä millä korolla mistäkin voi saada lainaa ja siinä millä korolla voi itse mahdollisesti saada laina voi olla melko isojakin vaihteluja. Lisäksi se on myös aina jossakin määrin subjektiivista, että mitä lainaa kukin pitää edullisena. Eli ei ole siis mitään takeita siitä, että netistä saisi varmasti halpaa lainaa. Mutta kuten esille tuotua, niin onneksi lainavertailupalveluiden kautta voi hakea lainatarjouksia ilman, että lainaa on pakko ottaa vastaan.

Vieritä ylös