Lainaa 20v – Hae järkevämpi laina 20 vuotiaalle

Kun ikää tulee täyteen 20 vuotta, niin paranee huomattavasti netistä saatavien lainojen tarjonta. Siinä missä 18 ja 19 vuotiaat voivat käytännössä usein saada vain pikavippien tyyppisiä lainoja, niin 20-vuotiaat voivat hakea ja myös realistisesti ottaen saada huomattavasti edullisempaa lainaa netin kautta. Ja kun tosiaan 20 vuotiaat on tarjolla edullisempaa ja monella tavalla myös paljon parempaa lainaa, niin kannattaa tästä toki ottaa täysi hyötykin – eikä sitten turvautua niihin surkeisiin ja kalliin koron omaaviin vippeihin. Alle oma suositukseni niille, jotka ovat 20 vuotiaita ja haluavat nähdä, miten hyvääkin lainaa netin kautta voi saada nopeasti.

Hae täältä lainaa 20 vuotiaalle

[tcb-script src=”https://cdn.salus.group/forms/salusgroup_forms_min.js”][/tcb-script][tcb-script]salusgroup.publisher.pubid = ’395036’;salusgroup.countrycode = ’fi’;salusgroup.publisher.pubidsub1 = ”;salusgroup.publisher.pubidsub2 = ”;salusgroup.publisher.pubidsub3 = ”;salusgroup.publisher.pubidsub4 = ”;salusgroup.publisher.pubidsub5 = ”;salusgroup.publisher.pubid_reference = ”;salusgroup.form = ’frontpage_form_v1’;salusgroup.styles.checkuser = ’true’;salusgroup.styles.success_url = ’https://lainakartta.fi/hakemus?prefill[email]={%email%}&prefill[phone]={%phone%}&prefill[loan_amount]={%amount%}&prefill[loan_period]={%period%}’;salusgroup.styles.duplicate_url = ’https://lainakartta.fi/vaihtoehtoja?status=duplicate&email={%email%}&phone={%phone%}&loan_amount={%amount%}&loan_period={%period%}’;salusgroup.styles.lowquality_url = ’https://lainakartta.fi/vaihtoehtoja?status=lowquality&email={%email%}&phone={%phone%}&loan_amount={%amount%}&loan_period={%period%}’;salusgroup.styles.txtcolor = ’black’;salusgroup.styles.bgcolor = ’white’;salusgroup.styles.btncolor = ’#f28713’;salusgroup.styles.btnfontcolor = ’white’;salusgroup.styles.btnsize = ’large’;salusgroup.styles.btn_border_radius = ’4’;salusgroup.styles.slider = ’#5d80b7’;salusgroup.styles.sliderbtn = ’#1b3f63’;salusgroup.styles.terms = ’Haluan etsiä lainoja Lainakartan avulla’;document.write(salusgroup.generateIframe());[/tcb-script]

Tämä ylin vaihtoehto on Lainakartan käyttämä hakulomake. Se on toteutettu yhteistyössä Salus Groupin / Rahoitun kanssa. Tämän haun avulla pystyy hakemaan 20-vuotiaana lainaa 2000€ – 60 000€. Parhaassa tapauksessa tämän avulla voi saada laina jopa 4,5% todellisella vuosikorolla, ja enintäänkin mahdollisen lainatarjousten vuosikorkona pitäisi olla 30,6%.

Toinen hyvä paikka hakea lainaa 20-vuotiaana

Tuon tämän sivuston oman hakulomakkeen mahdollinen ongelma on se, että sen avulla ei voi hakea alle 2000€ kokoista lainaa. Mikäli siis etsit 20-vuotiaana tuota pienempää lainaa, niin on syytä tutkia muita vaihtoehtoja. Noista muista vaihtoehdoista esimerkiksi Omalaina voi olla hyvä valinta. Sen kautta voi etsiä nopeasti kooltaan 100€ – 60 000€ kokoista lainaa. Kokeile nyt Omalainaa.

Vieritä ylös