• You are here:
  • Home »

Lainaa 20v – Hae järkevämpi laina 20 vuotiaalle

Kun ikää tulee täyteen 20 vuotta, niin paranee huomattavasti netistä saatavien lainojen tarjonta. Siinä missä 18 ja 19 vuotiaat voivat käytännössä usein saada vain pikavippien tyyppisiä lainoja, niin 20-vuotiaat voivat hakea ja myös realistisesti ottaen saada huomattavasti edullisempaa lainaa netin kautta. Ja kun tosiaan 20 vuotiaat on tarjolla edullisempaa ja monella tavalla myös paljon parempaa lainaa, niin kannattaa tästä toki ottaa täysi hyötykin - eikä sitten turvautua niihin surkeisiin ja kalliin koron omaaviin vippeihin. Alle oma suositukseni niille, jotka ovat 20 vuotiaita ja haluavat nähdä, miten hyvääkin lainaa netin kautta voi saada nopeasti.

Hae täältä lainaa 20 vuotiaalle

Lendo toimii niin, että täytät niiden varsin nopean hakemuksen ja kerrot, minkä verran lainaa haluat ja miten pitkällä maksuajalla. Tämän jälkeen palvelu selvittää systeeminsä avulla, minkälaisia lainatarjouksia sen kumppanit voivat tehdä sinulle. Ja koska tämä kumppanilista sisältää paljon varsin järkeviä pankkeja ja rahoituslaitoksia eikä perinteisiä pikavippejä, niin ovat nämä tarjotut lainat yleensä paljon pikavippejä halvempia koroltaan.

Tästä palvelusta ei tosiaan voi saada lainaa, jos ikää on alle 20 vuotta, mutta hirveästi muita vaatimuksia sille ei ole, että lainatarjouksen voi saada. Todennäköisesti isoin mihin monilla 20 vuotiailla tökkää on se, että täältä lainatarjouksen saadakseen pitää olla töissä. Eli ainakaan pelkästään opiskeleva ei täältä lainaa voi saada. Se toinen vaatimus on sitten se, että lainatarjouksen saadakseen ei saa olla maksuhäiriömerkintää.

Lainoja täältä voi hakea kooltaan 500€- 50 000€, eli ihan pieniä lainoja täältä ei voi hakea. Mutta toisaalta sitten hyvä puoli on se, että vaikka täältä ei saa todella pieniä lainoja, niin kerryttää vaikka tuo 500 euron laina vuodessa lähtökohtaisesti paljon vähemmän korkoja kuin toisaalta otettu huomattavasti pienempi laina. Lendon etusivun laskurin mukaan nimittäin (luku viitteellinen) 500€ lainan kuukausierä on 44 euroa, eli nopeasti laskien tuosta tulee vuodessa maksettavaa yhteensä 528 euroa. Eli siis 28 euroa ylimääräistä maksettavaa Vertailun vuoksi voi todeta, että vaikkapa Lainastolta otettu 100 euron pikavippi (pakollinen vuoden laina-aika) aiheuttaa vuodessa ylimääräistä maksettavaa 37,5 euroa. Ja jos sieltä ottaisi 400 euron lainan (suurin minkä voi saada 20 vuotiaana ja jolla selkeä maksuohjelma), niin pitäisi siitä maksaa vuodessa ylimääräistä 150 euroa. Eli tuo 100 euron pikavippi on jo kuluiltaan kalliimpi kuin tuo Lendon viitteellinen 500 euron laina ja 400 euron pikavippi onkin sitten jo paljon kalliimpi.

Lendon huono puoli on toki noihin pikavippeihin verrattuna se, että lainaa ei voi saada ihan heti omalle tilille, vaan sen sijaan se tulee muutamassa tunnissa - muutamassa päivässä. Mutta ehkä tuon kestää, varsinkin jos ottaa vähän enemmän lainaa ja muistaa miten paljon sillä odotuksella ja lyhyellä kärsimisellä voi säästää. Ei vaadi kovin isoa lainaa, että sillä säästää moneen pikavippiin verrattuna vaikka yhden ulkomaanmatkan verran.