• You are here:
  • Home »

Lainaa lauantaina ja sunnuntaina – Näiltä heti lainaa viikonloppuna (2020)

Viikonloppuna on monesti arkipäiviä enemmän rahareikiä. Ja jokseenkin ironista kyllä, niin viikonloppuna on monesti vaikeampi saada rahaa varsinkaan lainaksi, sillä pankit ovat kiinni ja rahansiirrot eri pankeissa sijaitsevien tilien ovat perinteisesti jumissa. Näissä tilanteissa pikavippi eli hieman hienommin ilmaisten, pikalaina, voi olla poikkeuksellisen hyvä valinta. Näiden kauttahan lainarahat voi monissa tilanteissa saada tililleen heti myös lauantaisin ja sunnuntaisin. Pikalainoja tarjoavien tahojen välillä on kuitenkin jonkun verran eroja siinä, mitkä palvelut voivat aidosti siirtää rahat lainaajalle heti myös viikonloppuna. Tästä syystä alla mainittu paikkoja, joilta lainaa voi saada omalle pankkitilille myös lauantaina sekä sunnuntaina.

Lainaa viikonloppuna:

Ferratum supisti vähän aikaa sitten sen asiakaspalvelun aukioloaikoja, ja se aiheutti pientä hämminkiä sen suhteen, että saako siltä edelleen lainaa myös viikonloppuna. Vaikuttaa kuitenkin olevan niin, että Ferratum pystyy edelleen myöntämään sekä maksamaan pikavipin heti sekä lauantaina että sunnuntaina. Ja tuo onkin loistava juttu, koska Ferratum on esimerkiksi tällä sivustolla nostettu vuoden 2020 parhaaksi pikavipiksi. Ferratumilta voi hakea lainaa nopeasti 1€-4000€ ja sen käyttämisen alaikäraja on 25 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Pikavippi lauantaina ja sunnuntaina:

Myös Vivukselta pitäisi pystyä saamaan pikavippi lauantaina sekä sunnuntaina. Lainaa Vivukselta voi saada 300-600€ ja se voi antaa myönteisen lainapäätöksen vähintään 20-vuotiaille henkilöille. Vivukselta otetulle pikavipille voi saada kivan 4 kuukauden laina-ajan. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Lainaa launtaina ja sunnuntaina:

Blue Financelta voi viikonloppunakin hakea kertaluottoa tai joustoluottoa. Kertaluoton muodossa olevaa lainaa voi saada 100-500€ ja joustoluoton muodossa olevaa lainaa 100-5000€. Blue Financelta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Laina viikonloppuna tilille tältä:

Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä

Saldolimiitti on hyvä valinta silloin, jos haluaa saada lainatut rahat omalle pankkitilille mahdollisimman nopeasti viikonloppuna. Tältä palvelulta uuden asiakkaan rahansiirrot sujuvat viikonloppuna yleensä helposti 07 – 23 ja jos sivustolla on lainatili jo valmiiksi, niin rahaa voi saada täältä jopa kellon ympäri omalle pankkitilille – eli myös vaikka kello 03:30 lauantain ja sunnuntain välisenä yönä!

Saldolimiitiltä voi lainaa saada helposti 100 eurosta alkaen ja aina 2000€ asti, eli se vastaa suurimpaan osaan niistä rahantarpeista, jotka viikonloppuna heräävät. Kätevää on sekin, että jos ei ole täysin varma siitä, miten paljon rahaa viikonloppuna tulee kulumaan, niin voi ensin ottaa pienemmän lainan ja tämän perään lisää lainaa siinä kohtaa, jos huomaa tarvitsevansa nopeasti enemmän rahaa. Kuitenkin siis niin, että enintään lainaa voi ottaa 2000€.

Tämän joustavan systeemin etu on tietenkin ennen kaikkea se, että kun lainaa ei ole pakko ottaa enempää kuin sitä ehdottomasti tarvitsee, niin myöskään turhaa korkoa ei pääse syntymään. On tosin hyvä huomata, että Saldolimiitin korot ovat muutenkin tätä nykyä melko järkevät (todellinen vuosikorko on enintään noin 30%)

Lainan hakeminen Saldolimiitiltä onnistuu erittäin helposti omien pankkitunnuksien / pankkisovelluksen avulla. Yksinkertaisesti menet palvelun sivuille ja kirjaudut sisään omilla tunnuksilla, ja tämän jälkeen lainapäätöksen saa todella nopeasti parin pienen kohdan täyttämisen jälkeen. (Täältä löydät lisää lainasivustoja, jotka toimivat tuolla tyylillä)

Koska lainan hakeminen on näin helppoa, niin voi sen tehdä hyvin vaikkapa matkapuhelimella. Saldolimiitille ei siis tarvitse lähettää palkkakuittia tai muita liitteitä todisteeksi lainakelpoisuudestaan, vaan sen sijaan yrityksen automaattinen teknologia päättää lainan myöntämisestä tai myöntämättä jättämisestä lainaa hakevan henkilön tilitapahtumien perusteella.

Saldolimiitin ikäraja on 18-vuotta ja tämän ikärajan täyttämisen lisäksi hakijalla tulee myös olla luottotiedot kunnossa, jotta lainaa on mahdollista saada. Ja vielä tuon lisäksi lainan saamista helpottaa luonnollisesti runsaasti se, jos henkilöllä on niin paljon tuloja, että yrityksen automaattinen järjestelmä vakuuttuu siitä, että hakija kykenee selviytymään lainan pois maksamisesta.

Myös sillä voi luonnollisesti olla merkitystä luottopäätöksen, miten paljon aiempaa lainaa lainasta kiinnostuneella henkilöllä on: on tietenkin paljon helpompi saada hyväksytty lainapäätös, jos aiempaa lainaa ei ole juurikaan, kuin jos sitä on sen verran, että siitäkään hädin tuskin selviää.

Huomaathan, että lainafirmoilla voi olla eroja siinä, miten nopeasti ne pystyvät maksamaan pikavipin mihinkin firmaan. Ainakin S-pankkiin ja Ålandsbankeniin on monesti vaikea saada laina erityisen nopeasti.

Huomaathan lisäksi, että yksikään lainapalvelu ei voi maksaa henkilön kyseiseltä lainapalvelulta ottamaan ensimmäistä pikavippiä hänen pankkitililleen kello 23-07. Eli jos haet pikavipin yöllä viikonloppuna, niin voit saada sen tilillesi aikaisintaan seuraavana aamuna. Hae nyt pikavippiä Ferratumilta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä viikonloppuna lainaamisesta:

Aiheuttaako viikonloppuna lainaaminen lisäkuluja?

Jotkut lainafirmat voivat periä lisämaksuja siitä, että ne käsittelevät lainahakemuksen nopeasti ja/tai siirtävät rahat heti. Nuo samat lisämaksut näyttävät kuitenkin pätevän myös arkena.

Miten lainaa voidaan myöntää viikonloppuna?

Monien netissä toimivien lainafirmojen toiminta on niin pitkälti automaattista, että niille on varsin sama, että onko viikonloppu vai arki.

Myöntävätkö kaikki lainafirmat lainaa sunnuntaisin?

Eivät. Tuosta syystä on tärkeätä tarkistaa etukäteen, että millä tavalla juuri se lainapalvelu toimii, jolta haluat hakea lainaa.