Lainaa viikonloppuna: Lainaa myös lauantaina ja sunnuntaina 24/7 tältä

Viikonloppuna on monesti arkipäiviä enemmän rahareikiä. Ja jokseenkin ironista kyllä, niin viikonloppuna on monesti vaikeampi saada rahaa varsinkaan lainaksi, sillä pankit ovat kiinni ja rahansiirrot eri pankeissa sijaitsevien tilien ovat perinteisesti jumissa. Näissä tilanteissa pikavippi eli hieman hienommin ilmaisten, pikalaina, voi olla poikkeuksellisen hyvä valinta. Näiden kauttahan lainarahat voi monissa tilanteissa saada tililleen heti myös lauantaisin ja sunnuntaisin. Pikalainoja tarjoavien tahojen välillä on kuitenkin jonkun verran eroja siinä, mitkä palvelut voivat aidosti siirtää rahat lainaajalle heti myös viikonloppuna. Tästä syystä alla mainittu yksi paikka, mistä lainat saa omalle pankkitilille myös lauantaina sekä sunnuntaina.

Laina viikonloppuna tilille tältä:

Ferratum on loistava valinta silloin, jos haluaa saada lainatut rahat omalle pankkitilille mahdollisimman nopeasti viikonloppuna. Tältä palvelulta uuden asiakkaan rahansiirrot sujuvat viikoloppuna yleensä helposti 09 - 17 ja jos sivustolla on lainatili jo valmiiksi, niin rahaa voi saada täältä jopa kellon ympäri omalle pankkitilille – eli myös vaikka kello 03:30 lauantain ja sunnuntain välisenä yönä!

Ferratumilta voi lainaa ottaa helposti aina 1 eurosta alkaen ja aina 2000€ asti, eli se vastaa suurimpaan osaan niistä rahantarpeista, jotka viikonloppuna heräävät. Kätevää on sekin, että jos ei ole täysin varma siitä, miten paljon rahaa viikonloppuna tulee kulumaan, niin voi ensin ottaa pienemmän lainan ja tämän perään lisää lainaa siinä kohtaa, kun huomaa tarvitsevansa nopeasti enemmän rahaa. Mainittu 2000€ raja on siis se maksimi minkä voi lainata, mutta 2000 euron kertalainan sijaan sen voi nostaa vaikka todella monen 100€ noston muodossa tai vaikka ihan eri kokoisina lainasummina.

Tämän joustavan systeemin etu on tietenkin ennen kaikkea se, että kun lainaa ei ole pakko ottaa enempää kuin sitä ehdottomasti tarvitsee, niin myöskään turhaa korkoa ei pääse syntymään. Toisaalta juuri tällä hetkellä Ferratum antaa uusille asiakkaille peräti 30 päivän verran täysin korotonta laina-aikaa, eli tässä mielessä se ei välttämättä ole mikään ongelma, jos nostaa vaikka heti kerralla kyseisen 2000€ lainan.

Lainan hakeminen Ferratumilta onnistuu erittäin helposti omien pankkitunnuksien / pankkisovelluksen avulla. Yksinkertaisesti menet palvelun sivuille ja kirjaudut sisään omilla tunnuksilla, ja tämän jälkeen lainapäätöksen saa todella nopeasti parin pienen kohdan täyttämisen jälkeen.

Koska lainan hakeminen on näin helppoa, niin voi sen tehdä hyvin vaikkapa matkapuhelimella. Ferratumille ei siis tarvitse lähettää palkkakuittia tai muita liitteitä todisteeksi lainakelpoisuudestaan, vaan sen sijaan yrityksen automaattinen teknologia päättää lainan myöntämisestä tai myöntämättä jättämisestä lainaa hakevan henkilön tilitapahtumien perusteella.

Ferratumin ikäraja on 21-vuotta ja tämän ikärajan täyttämisen lisäksi hakijalla tulee myös olla luottotiedot kunnossa, jotta lainaa on mahdollista saada. Tämän lisäksi lainan saamista helpottaa luonnollisesti runsaasti se, jos henkilöllä on niin paljon tuloja, että yrityksen automaattinen järjestelmä vakuuttuu siitä, että hakija kykenee selviytymään lainan pois maksamisesta.

Myös sillä voi luonnollisesti olla merkitystä luottopäätöksen, miten paljon aiempaa lainaa lainasta kiinnostuneella henkilöllä on: on tietenkin paljon helpompi saada hyväksytty lainapäätös, jos aiempaa lainaa ei ole juurikaan, kuin jos sitä on sen verran, että siitäkään hädin tuskin selviää.

Ferratumilla on pankkitili monissa suomalaisilla pankeissa. On kuitenkin hyvä huomata, että se ei pysty tekemään reaaliaikaisia siirtoja esimerkiksi S-pankkiin, Handelsbankeniin, Aktiaan ja Säästöpankkiin.