Laina ilman liitteitä heti – Lainaa 10000€ asti ilman liitteiden lähettämistä näiltä

Netin kautta saatavilla olevien lainojen yksi parhaista puolista on se, että ne voi parhaimmillaan saada oikeastaan heti omalle tilille. Tässä asiassa avainasemassa on se, että lainaa myöntävä taho ei vaadi lähettämään liitteitä lainapäätöstä varten. On kuitenkin olemassa jonkun verran niitä paikkoja, jotka vaativat esimerkiksi kopion palkkatodistuksesta liitteen muodossa. Tähän alle onkin tästä syystä poimittu useampi eri taho, joilta lainan voi saada heti ilman liitteitä. Nämä paikat valikoituivat esitettäväksi erityisesti siksi, että niiltä voi saada jopa varsin ison lainan ilman liitteitä – jopa 10000€.

Helposti ilman liitteitä lainaa 100 - 2000€

Limiitti (josta puhutaan myös "Saldolimiittinä)" ei vaadi lainapäätöstä varten palkkatodistusta tai muuta vastaavaa ja lisäksi sieltä saa lainapäätöksen käytännössä heti. Tämä on siis erittäin helppo paikka hakea lainaa. Lainaa täältä voidaan myöntää 100 - 2000€, mutta kuitenkin niin, että joskus alussa voi saada korkeintaan 500€ lainaa. Tämän paikan erikoisvahvuus on se, että kun siltä on kerran ottanut lainaa, niin jatkossa sitä pystyy nostamaan omalta lainatililtä myös yöllä. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Nopea pikavippi helposti ilman liitteitä - ikäraja 18v

Jos jo verrattain pieni laina riittää, niin vaikuttaa Blue Finance olevan varsin hyvä vaihtoehto. Täältä nimittäin voi saada jo 18-vuotiaasta alkaen pikavipin ilman liitteitä. Kyseistä pikavippiä saa 100€ alkaen ja suurin mahdollinen myönnettävä lainasumma on 700€, mutta ekan lainan ottava ei välttämättä voi saada noin isoa lainaa. Toisaalta taas hyvää on se, että Blue Financella on kyllä myös joustoluotto, jota voi saada jopa 5000€, jos siis tarvitsee isompaa lainaa ja haluaa hakea sitä juuri Blue Financelta. Hae nyt laina Blue Financelta.

Ilman palkkakuittia jopa 10000€ lainaa

Ostosrahan kautta on mahdollista saada jopa 10 000€ lainaa ilman palkkakuittia tai muita liitteitä. Mikään toinen lainapaikka ei käsittääkseni tarjoa näin isoa lainaa ilman tositteiden lähettämistä. Pienimillään lainaa voi täältä ottaa 400€ ja summia voi vaihdella hyvin noiden 400€ ja 10 000€ välillä, eli monet tarpeet tulevat katetuksi Ostosrahan lainan avulla. Isojen lainasummien lisäksi tämän paikan vahvuuksia ovat erityisesti pitkät laina-ajat ja keskiverto pikavippeihin verrattuna matalat korot. Lainaa täältä saa haettua, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

HUOM: Ostosrahan hakemuksen yhteydessä on paikka, johon voi lisätä liitetiedoston, mutta kyseisen sektion yhteydessä on myös tämä tieto: "Halutessasi voit liittää palkkakuitin liitetiedostona nopeuttaaksesi hakemuksen käsittelyä.", eli tuon ei pitäisi olla mitenkään pakollista sitä varten, että lainaa saa. Tuo tosin viittaa siihen, että Ostosrahalla hakemukset käydään läpi manuaalisesti, kun taas monissa muissa paikoissa on automaattinen lainapäätös. Ostosrahan nettisivujen perusteella se kuitenkin käsittelee lainahakemukset normaalisti 15 minuutin kuluessa, eli mitään isoa hidastetta tästä ei pitäisi tulla. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Vähemmän tunnettu lainapaikka, lainaa ilman liitteitä 2000€ asti

Moni useammastakin paikasta lainaa hakenut ei ole välttämättä kuullut Ainalainasta eikä myöskään siis hakenut sieltä vielä lainaa. Tämä voi olla varsin sääli, sillä Ainalaina vaikuttaa olevan sen tyyppinen paikka, mistä on hyvät saumat saada lainaa myös silloin, kun muista paikoista sitä ei oikein tunnu saavan. Lainaa täältä voi ottaa ilman liitteiden lähettämistä 50€ - 2000€. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Lainaa 10 – 2000€ ilman liitteiden lähettämistä:

Suomilimiitti on verrattain uusi paikka niiden palveluiden joukkoon, jotka eivät vaadi liitteitä luottopäätöstä varten. Ja itse asiassa tämän sivun kohdalla voi lainaa hakiessa saada helposti virheellisen käsityksen siitä, että ne on pakko lähettää. Näin ollen on lainaa hakiessa tärkeätä huomata valita hakemuksen alareunasta kohta ”haluan suorittaa instantor-luottoanalyysin” (alla kuva malliksi).

Tämä kuvassa näkyvä kohta on saatavilla hakemuksen toisella niin sanotulla sivulla – ensimmäiselle pitää täyttää lainaa hakevan henkilöt perustiedot kuten osoite ja tilinumero. Instantor-luottoanalyysi on yksinkertaisesti tapa tutkia lainaa hakevan henkilön tilitapahtumat, eikä sen käyttäminen maksa mitään tai esimerkiksi vaadi minkäänlaisen ohjelman lataamista omalle koneelle / puhelimelle.

Suomilimiitin tarjoama suurin mahdollinen laina on vain 2000€, eli reilusti alle puolet esimerkiksi Ostosrahan suurimmasta mahdollisesta lainasta. Suomilimiitillä on kuitenkin pari ihan mukavaa etu Ostosrahaan verrattuna, ja tästä syystä se voi monissa tilanteissa olla parempi vaihtoehto.

Ensimmäinen vahvuus on se, että Suomilimiitillä pienin mahdollinen lainasumma on vain 10€. Toisena etuna voi pitää sitä, että Suomilimiitiltä voi parhaassa tapauksessa saada jopa noin kahden kuukauden verran korotonta maksuaikaa lainalleen. Yritys ei myöskään peri ensimmäinen lainan kohdalla minkäänlaisia nostokuluja, jatkossa nostokulu on 15% nostettavasta lainasummasta.

Tämän sivun muiden lainapalveluiden tavoin myös Suomilimiitiltä saa lainapäätöksen heti ja rahat tililleen erittäin nopeasti. Ja täälläkään hakemuksen tekemisestä ei tarvitse maksaa mitään, eli se on tällä tavalla täysin riskitöntä. Molemmista näistä paikoista voi lainaa hakea helposti oikeastaan kaikilla eri laitteilla, joilla internetiäkin voi selata, eli esimerkiksi matkapuhelimella tai tietokoneella.

Nopea joustoluotto 2000€ rajalla

Ferratumilta on mahdollista hakea erittäin nopeasti ja luonnollisesti ilman liitteitä joustoluotto, jonka nostoraja on 2000€. Tämän paikan erityisvahvuus on se, että ensimmäisen noston saa ilman nostopalkkiota ja uutena lainaajana 30 päivää korotonta laina-aikaa. Jos siis täältä ottaa vain yhdellä nostolla lainan ja maksaa sen verrattain nopeasti takaisin, niin saa Ferratumilta kuluttoman ja korottoman lainan. Tästä ei toki pikalaina parane. Ferratumilta lainaamisen alaikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Lainaa ilman liitteitä 10€ alkaen (ja jopa 2100€)

Ekstraluotto soveltuu mahdollisten lainasummien puolesta hyvin isompaan ja pienempään rahan tarpeeseen, sillä täältä saa haettua lainaa ilman liitteitä 10€ alkaen ja toisaalta palvelun joustoluoton kautta saa nostettua jopa 2100€ lainaa. Ekstraluotto voi myöntää lainaa vähintään 21 vuotiaille. Hae lainaa Ekstraluotolta.

Kulutusluottoa ilman liitteitä

Credigon kautta on mahdollista saada kulutusluoton muodossa lainaa ilman liitteitä. Lainasummat täällä ovat niin, että lainaa voi saada 100 - 2500€ ja maksuaikaa myönnetylle lainalle voi saada 6 kuukautta - 5 vuotta (enintään 400€ lainojen maksuaika on 6 kuukautta ja yli tuon oleville voi valita itse tasavuosin 1 - 5 vuotta maksuaikaa). Alaikäraja Credigolla on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Credigiolta.

Vanhat lainat esteenä lainan saamiselle?

Vaikka yllä olevista paikoista voikin saada lainaa ilman liitteitä, niin pyytävät ne monesti antamaan arvion siitä, miten paljon lainaa on nykyisellään (joko euromäärä lainoista tai lainojen lyhennysten määrä kuukaudessa). Tämä lainojen nykyinen määrä voi myös monesti olla este uuden lainan saamiselle. Jos epäilet, että et voi saada uutta lainaa vanhojen lainojen takia, niin voi olla syytä harkita, että hakee yhdistelylainan, jolla maksaa vanhat lainat pois. 

Yksi paikka hakea tämmöinen järjestelylaina (jolla termillä yhdistelylaina myös tunnetaan) on Yhdistalainoja-palvelu. Palvelu kilpailuttaa lainahakemuksesi ja voit sitten valita tarjotuista lainoista sopivimman (olettaen, että lainaa voidaan myöntää). On hyvä tiedostaa, että täällä siis tarvitaan hyvin todennäköisesti dokumentteja lainan saamiseksi ja lainan saaminen ei tapahdu "heti", mutta jos nykyiset lainat pakottavat hakemaan järjestelylainan, niin voi tämä olla siis oikein hyvä vaihtoehto. Alaikäraja lainatarjouksille on 20 vuotta. Hae nyt lainaa vanhojen lainojen maksamiseen.

Miten maksimoida mahdollisuudet saada laina, kun ei lähetä liitteitä:

Tämän asian näkökulmasta ylivoimaisesti tärkeintä on se, että käyttää lainan hakemiseen siihen tiliin liittyviä pankkitunnuksia, jonne tulee suurin osa omista tuloista. Eli siis jos on tili esimerkiksi Nordeassa ja OP:ssa, mutta saa tulonsa Nordean tilille, niin on tärkeätä, että lainaa hakiessa kirjautuu sisään Nordean tunnuksilla. Tämä johtuu siitä, että luottopäätös tehdään perustuen tästä Nordean tilistä saataviin tietoihin.

Tarvitseeko hyväksyttyä lainapäätöstä varten vakuuksia:

Vaikka voikin ajatella, että se ettei lainaa varten tarvitse lähettää liitteitä tietyllä tavalla lisää lainanantajan riskiä, niin ei tämä onneksi tarkoita sitä, että he vaatisivat lainalle vakuuksia. Eli molemmat tällä sivulla mainitut lainaajat siis myöntävät lainat myös ilman vakuuksia.

Onko työttömän, eläkeläisen tai opiskelijan helpompi saada laina ilman liitteitä?

Mikäli lainoja tarjoava taho vaatii tietoja työsuhteesta, niin tarkoittaa se luonnollisesti käytännössä sitä, että työtön, opiskelija tai eläkeläinen ei voi saada lainaa kyseistä paikasta. Tässä mielessä voi ajatella, että kyseisiä ryhmiä edustavilla henkilöillä on paremmat mahdollisuudet saada laina niiltä tahoilta, jotka eivät vaadi lainapäätöstä varten liitteitä. On kuitenkin hyvä pitää mielessä se, että nämäkin lainasivustot vaativat sen, että hakijalle tulee sen verran tuloja tilille, että niillä voi uskottavasti selviytyä lainasta.

​Enemmän paikkoja hakea lainaa ilman liitteitä?

​Tälle sivulle on vain pyritty poimimaan nopeasti pari omaa suosikkiani niistä paikoista, joista voi tätä nykyä hakea helposti lainaa ilman liitteiden lähettämistä. Jos kuitenkaan kumpikaan näistä ei ole mieleen, mutta et tiedä mistä muualta voisi tuolla tavalla saada lainaa, niin ei hätä ole suuri. Olen nimittäin toiselle sivustolleni lisännyt melko kattavan listan niistä paikoista, joista saa lainaa ilman liitteitä, tuolta pitäisi löytyä lähes jokaiselle sopiva lainapaikka.