Laina ilman liitteitä – Heti ja helposti netistä jopa 10000€ pikavippi ilman liitteitä

Netistä on mahdollista saada lainaa ilman liitteitä. Ja käytännössä on kaksi eri tapaa, miten tuo ”saada” voidaan määritellä ja lainapaikat jakaa: on toisaalta lainapaikkoja, joilta voi saada lainapäätöksen ja rahat jopa heti omalle pankkitilille ilman liitteitä ja sitten on paikkoja, joista voi saada ilman liiteitä lainapäätöksen, mutta rahojen saaminen omalle tilille saattaa vaatia jonkin tositteen näyttämisen.

Yllä kuvatun ensimmäisen kategorian lainapaikkojen edut ovat varsin ilmeisiä. Toisen kategorian kohdalla taas etuna on se, että voit mahdollisesti löytää nopeasti edullista ja isoa lainaa. Alla on esitelty molemman luokan paikkoja saada lainaa ilman liitteitä.

Laina jopa heti tilille ilman liitteitä

Mikäli lainaa haluaa saada mahdollisimman nopeasti ja helposti, niin on Blue Finance hyvin mahdollisesti tällä hetkellä netin paras lainapaikka. Täältä nimittäin voi saada oikeastaan heti moneen pankkiin lainaa 100€–500€.

Blue Financelta voi saada lainaa, jos on täysi-ikäinen. Tarvittaessa löydät lisätietoja Blue Financesta täältä, mutta mikäli nämä tiedot riittivät, niin haluat ehkä hakea lainaa Blue Financelta.

Todella helppo laina ilman liitteitä

Myös Taskulainalta vaikuttaisi voivan saada erittäin helposti hakemalla lainaa, ja siis ilman mitään tositteita. Taskulainan pikavippiä voi uutena asiakkaana hakea 100€–300€ ja palvelun alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt Taskulainaa.

Lainaa ilman liitteitä jopa 10000€

Saldolta voi hakea joustoluoton kautta lainaa 300 eurosta alkaen ja jopa 2000€, ja kulutusluoton kautta siltä voi hakea lainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 10000€ verran. Saldon lainat kattavat siis todella monet eri tarpeet. Molempia Saldon lainoja saa haettua ilman tositteita, ja nopeutensa puolesta ne molemmat ovat pikavippejä. Saldolta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolta.

Hintaesimerkki Saldolta: Jos 10000 lainalle ottaisi laina-ajaksi 45 kuukautta, niin voisi kuukausittainen lainaerä olla 299€.

100€ – 500€/3000€ laina ilman tositteita

Lainaston lainamuotoja ovat pikavippi ja ”Limiitti”. Noista pikavippi on kertalaina, jota voi saada 100 eurosta alkaen ja enintään 600€ ja ”Limiitti” taas on käytännössä joustoluotto/joustolimiitti, jonka kautta lainaa voi nostaa 100 eurosta alkaen ja jopa 3000€. Tosin niin, että aluksi Limiitiltä voi nostaa lainaa maksimissaan 500 euroa. Kokemusteni perusteella Lainasto on nopea ja helposti käytettävä lainapalvelu. Lainastolta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Lainaesimerkki: Jos Lainaston ”pikavippinä” lainaisi 500€, eikä ottaisi sille lisäpalveluilta, niin pitäisi siitä maksaa takaisin 531,25€. Lisäpalvelut = se, että laina voidaan siirtää erityisen nopeasti.

500 tai 2000 euron joustoluotto ilman liitteitä

Saldolimiitti ja Saldo ovat osa samaa firmaa, mutta eri lainapalveluita. Ja jostakin syystä on välillä vaikuttanut olevan niin, että Saldolimiitin kautta on paremmat mahdollisuudet saada lainaa kuin Saldolta. Tuo on tietysti monen näkökulmasta hyvä juttu.

Huonompi puoli on taasen se, että Saldolimiitiltä voi saada lainaa vain korkeintaan 2000€ asti (ja alkaen 300€), Saldolta taasen voisi siis saada lainaa jopa 10 000€. Jos tuo pienempi raja ei haittaa, niin hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Hae lainaa nopeasti ilman liitteitä, saatetaan vaatia, jos haluat sen tilille

Listan lainapaikat ovat lainahakemusten kilpailuttajia, joten ne voivat siis olla erityisen hyviä valintoja, jos haluaa löytää ison ja edullisen lainan, kuten yhdistelylainan.

Kaikki lainat tarjolla myös ilman vakuuksia

Riippumatta siitä, mistä tällä sivulla mainitusta lainapaikasta haet lainaa, niin et tarvitse vakuuksia. Eikä myöskään takaajaa tarvitse yhdenkään lainapalvelun kohdalla.

Mitä liitteitä saatetaan vaatia ja miten ne pitää toimittaa?

Mikäli haet jonkin semmoisen paikan kautta lainaa, joka vaatii liitteitä, niin on todennäköisimmin vaadittava liite palkkatodistus. Ja jos sitä vaaditaan, niin sen voi lähtökohtaisesti toimittaa nopeasti netin kautta.

Vaativatko lainapaikat työpaikan – voiko työtön saada lainaa?

Jotkin isompia lainoja myöntävät palvelut ovat määritelleet, että niiden kautta voi saada lainaa vain, jos on vakituisia tuloja. On kuitenkin mahdollista, että ainakin pientä lainaa voi saada netistä, jos on työtön. On tosin vaikea sanoa täsmälleen, että missä ”pienen” lainan raja menee, mutta luultavasti ainakin esimerkiksi vaikkapa 250e laina on vielä semmoinen.

Voiko lainaa saada ilman tuloja?

Lainafirmoilla on eri kriteerejä sille, minkälaisille hakijoille ne voivat olla valmiit myöntämään lainaa. Jotkin firmat ovat valmiit myöntämään lainaa hakijoille, joilla on pienet tulot. Mikäli kuitenkaan ei ole ollenkaan tuloja, niin voi lainan saaminen olla varsin vaikeata.

Miten maksimoida mahdollisuudet saada laina, kun ei lähetä liitteitä?

Tämän asian näkökulmasta ylivoimaisesti tärkeintä on se, että käyttää lainan hakemiseen siihen tiliin liittyviä pankkitunnuksia, jonne tulee suurin osa omista tuloista. Eli siis jos on tili esimerkiksi Nordeassa ja OP:ssa, mutta saa tulonsa Nordean tilille, niin on tärkeätä, että lainaa hakiessa kirjautuu sisään Nordean tunnuksilla. Tämä johtuu siitä, että luottopäätös tehdään perustuen tästä Nordean tilistä saataviin tietoihin.

Miksi lainaa ilman liitteitä myöntävien paikkojen määrä on vähentynyt?

Kyse on koroista: koska lainafirmat eivät voi enää periä niin isoja korkoja kuin ennen, niin ovat monet niistä tiukentaneet sitä, miten ne ovat valmiit myöntämään lainaa.

Mitä tietoja netin lainahakemuksissa yleensä kysytään?

Riippumatta siitä, hakeeko lainaa ilman tositteita vai niiden kanssa, niin lainafirmat haluavat yleensä tietää perustiedot hakijasta sekä saada jonkinlaisen kuvan henkilön tuloista ja menoista.

Mitkä asiat voivat vaikuttaa siihen, miten nopeasti laina on omalla pankkitilillä?

Esimerkiksi seuraavat:

  1. Valittu lainapalvelu
  2. Se, mihin pankkiin haluaa lainaa
  3. Ja se, mihin kellonaikaan haluaa lainaa

Mikä on selkein ero pikavipin ja joustoluoton välillä?

Ainakin perinteisesti jako noiden kahden välillä on ollut se, että pikavippi on yksi yksittäinen laina, joka saadaan kokonaisuudessaan kerralla, kun taas joustoluotto on ikään kuin virtuaalinen luottokortti, jolta voi siirtää lainaa vaikka useamman kerran omalle pankkitilille.

Joustoluoton kohdalla rajoittava tekijä on toki se, mikä joustoluoton luottoraja on ja lisäksi pienimpiä mahdollisia nostoja on saatettu rajoittaa.

Vieritä ylös