• You are here:
  • Home »

Laina ilman liitteitä – Heti jopa 10000€ pikavippi ilman liitteitä (päivitetty kesä/2020)

Netin kautta saatavilla olevien lainojen yksi parhaista puolista on se, että ne voi parhaimmillaan saada oikeastaan heti omalle tilille. Tässä asiassa avainasemassa on se, että lainaa myöntävä taho ei vaadi lähettämään liitteitä lainapäätöstä varten. On kuitenkin olemassa jonkun verran niitä paikkoja, jotka vaativat esimerkiksi kopion palkkatodistuksesta liitteen muodossa. Tähän alle onkin tästä syystä poimittu useampi eri taho, joilta lainan voi saada heti ilman mitää tositteita. Nämä paikat valikoituivat esitettäväksi erityisesti siksi, että niiltä voi saada jopa varsin ison lainan ilman liitteitä – jopa 10000€.

Lainaa ilman liitteitä jopa 10000€

Saldolta voi hakea joustoluoton kautta lainaa 100 eurosta alkaen ja jopa 2000€, ja kulutusluoton kautta siltä voi hakea lainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 10000€ verran. Saldon lainat kattavat siis todella monet eri tarpeet. Molempia Saldon lainoja saa haettua ilman vakuuksia, ja nopeutensa puolesta ne molemmat ovat pikavippejä. Saldolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Saldolta.

Hintaesimerkki Saldolta: Jos 10000 lainalle ottaisi laina-ajaksi 45 kuukautta, niin voisi kuukausittainen lainaerä olla 299€.

Nopea pikavippi helposti ilman liitteitä 

Blue Financelta voi saada lainaa helpoiten 300 euroa, mutta ilmeisesti myös hieman isommat ja pienemmät summat voivat onnistua. Blue Financen lainatuotteena on nykyään arkilaina eli oikeastaan pikavippi, ja sitä voi tietysti hakea helposti ilman vakuuksia sekä takaajaa. Alaikärajana Blue Financella on 18 vuotta. Hae nyt laina Blue Financelta.

Myös Ainalainalta voi hakea lainaa nopeasti

Ainalaina on keskeyttänyt uusien lainojen myöntämisen vuoden 2021 alkuun asti. Ainalainalta on perinteisesti ollut erittäin helppo hakea lainaa, ja se on myös paikka, joka ei ehkä ole kovin monelle tuttu. Se voikin siis olla hyvä valinta esimerkiksi heille, jotka etsivät uutta lainapalvelua. Lainaa Ainalainalta voi saada 50€ - 2000€, ja lainaa se voi antaa, jos hakijalla on ikää yli 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Ainalaina-esimerkki: Jos Ainalainalta lainaisi 500€ 6 kuukauden laina-ajalla, niin olisi arvio takaisin maksettavasta summasta 562€.

Halvempi ja hitaampi laina

Mikäli erityisesti lainan pieni korko ja lainapäätöksen hakemisen helppous ovat tärkeitä asioita, eikä lainan omalle tilille saamisen nopeus ole niin tärkeää, niin kannattaa harkita Fixuraa. Tämän palvelun avulla voi hakea helposti lainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 20 000€, ja korkein nimellinen vuosikorko on 9,9%. Tuo on tietysti nettilainaksi erittäin matala. Fixuran alaikäraja on 21 vuotta. Fixuralta haetun lainan omalle pankkitilille saaminen voi viedä pari arkipäivää. Hae nyt lainaa Fixuralta.

100€ - 500€/3000€ laina ilman liitteitä

Lainaston lainamuotoja ovat pikavippi ja "joustolimiitti". Noista pikavippi on kertalaina, jota voi saada 300 eurosta alkaen ja enintään 600€ ja joustolimiitti taas on käytännössä joustoluotto, jonka kautta lainaa voi nostaa 100 eurosta alkaen ja jopa 3000€. Tosin niin, että aluksi joustolimiittiä voi nostaa maksimissaan 500 euroa. Kokemusteni perusteella Lainasto on nopea ja helposti käytettävä lainapalvelu. Lainastolta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Lainaesimerkki: Jos Lainaston "pikavippinä" lainaisi 500€ eikä ottaisi sille lisäpalveluilta, niin pitäisi siitä maksaa takaisin 531,25€.

2000€ joustoluotto helposti

Saldolimiitti ja Saldo ovat osa samaa firmaa, mutta eri lainapalveluita. Ja jostakin syystä on vaikuttanut olevan niin, että Saldolimiitin kautta on paremmat mahdollisuudet saada lainaa kuin Saldolta. Tuo on tietysti monen näkökulmasta hyvä juttu. Huonompi puoli on taasen se, että Saldolimiitiltä voi saada lainaa vain 2000€ asti (ja alkaen 300€), Saldolta taasen voisi saada lainaa jopa 10 000€. Jos tuo pienempi raja ei haittaa, niin hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Vanhat lainat esteenä lainan saamiselle?

Vaikka yllä olevista paikoista voikin saada lainaa ilman liitteitä, niin pyytävät ne monesti antamaan arvion siitä, miten paljon lainaa on nykyisellään (joko euromäärä lainoista tai lainojen lyhennysten määrä kuukaudessa). Tämä lainojen nykyinen määrä voi myös monesti olla este uuden lainan saamiselle. Jos epäilet, että et voi saada uutta lainaa vanhojen lainojen takia, niin voi olla syytä harkita, että hakee yhdistelylainan, jolla maksaa vanhat lainat pois. 

Yksi paikka hakea tämmöinen järjestelylaina (jolla termillä yhdistelylaina myös tunnetaan) on Zmarta-palvelu. Kyseinen palvelu kilpailuttaa lainahakemuksesi ja voit sitten valita tarjotuista lainoista sopivimman (olettaen, että lainaa voidaan myöntää).

On hyvä tiedostaa, että Zmartalla siis tarvitaan hyvin todennäköisesti dokumentteja lainan saamiseksi ja lainan saaminen ei tapahdu "heti", mutta jos nykyiset lainat pakottavat hakemaan järjestelylainan, niin voi tämä olla siis oikein hyvä vaihtoehto. Alaikäraja lainatarjouksille on 20 vuotta. Lainaa tämän palvelun kautta voi hakea 1000€ - 60 000€. Hae nyt lainaa Zmartan avulla.

Miten maksimoida mahdollisuudet saada laina, kun ei lähetä liitteitä:

Tämän asian näkökulmasta ylivoimaisesti tärkeintä on se, että käyttää lainan hakemiseen siihen tiliin liittyviä pankkitunnuksia, jonne tulee suurin osa omista tuloista. Eli siis jos on tili esimerkiksi Nordeassa ja OP:ssa, mutta saa tulonsa Nordean tilille, niin on tärkeätä, että lainaa hakiessa kirjautuu sisään Nordean tunnuksilla. Tämä johtuu siitä, että luottopäätös tehdään perustuen tästä Nordean tilistä saataviin tietoihin.