• You are here:
  • Home »

Laina ilman liitteitä – Heti jopa 10000€ pikavippi ilman liitteitä

Netin kautta saatavilla olevien lainojen yksi parhaista puolista on se, että ne voi parhaimmillaan saada oikeastaan heti omalle tilille. Tässä asiassa avainasemassa on se, että lainaa myöntävä taho ei vaadi lähettämään liitteitä lainapäätöstä varten. On kuitenkin olemassa jonkun verran niitä paikkoja, jotka vaativat esimerkiksi kopion palkkatodistuksesta liitteen muodossa. Tähän alle onkin tästä syystä poimittu useampi eri taho, joilta lainan voi saada heti ilman mitää tositteita. Nämä paikat valikoituivat esitettäväksi erityisesti siksi, että niiltä voi saada jopa varsin ison lainan ilman liitteitä – jopa 10000€.

Lainaa ilman liitteitä 100 – 10000€

Saldolta voi hakea joustoluoton kautta lainaa 100 eurosta alkaen ja jopa 2000€, ja kulutusluoton kautta siltä voi hakea lainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 10000€ verran. Saldon lainat kattavat siis todella monet eri tarpeet. Molempia Saldon lainoja saa haettua ilman vakuuksia, ja nopeutensa puolesta ne molemmat ovat pikavippejä. Saldolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Saldolta.

Hintaesimerkki Saldolta: Jos 10000 lainalle ottaisi laina-ajaksi 45 kuukautta, niin voisi kuukausittainen lainaerä olla 299€.

Pikavippi tai joustoluotto ilman liitteitä

Lainastolla on kaksi eri lainatuotetta, joita pitäisi voida hakea helposti. Toinen niistä on 300-600€ pikavippi ja toinen joustoluotto, jota voi saada 100 eurosta alkaen ja enimillään jopa 3000€. Lainastolta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta ja sen pitäisi pystyä voida maksaa laina heti monen eri pankin tilille. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Lainaston koroista: Lainaston joustoluoton tavallinen todellinen vuosikorko on Lainaston kertoman perusteella 29,62%

Lainaa ilman tositteita jopa 4000€

Ferratumilta on mahdollista hakea erittäin nopeasti ja luonnollisesti ilman tositteita joustoluotto, jonka nostoraja on 4000€. Tuon Ferratumin joustolimiitin puitteissa onnistuvat myös varsin pienet lainanostot, kuten vaikka 50€. Ferratumin erityisvahvuus on se, miten helppo siltä on hakea ja saada lainaa: kaikki lainaamisen suhteen ylimääräinen ja turha on karsittu pois. Ferratumilta lainaamisen alaikäraja on 25 vuotta ja siltä otettua joustoluottoa voi lyhentää kätevästi erissä. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Hintaesimerkki Ferratumilta: Mikäli Ferratumilta ottaisi lainaa 2000€, ja lyhentäisi sitä viimeistä erää lukuun ottamatta 500€ erissä, niin pitäisi siitä maksaa takaisin 2181,56€.

Nopea pikavippi helposti ilman liitteitä 

Blue Financelta voi saada lainaa 100€ alkaen ja enintään 5000€ verran. Blue Financen lainatuotteita ovat joustoluotto ja kertalaina. Molempia noita lainoja voi hakea helposti ilman tositteita ja vakuuksia, ilmeisesti tosin Blue Financelta ei voi kerralla olla kuin yhden tyyppistä lainaa. Hae nyt laina Blue Financelta.

Lainaa pitkällä maksuajalla

Credigon kautta on mahdollista saada kulutusluoton muodossa lainaa ilman liitteitä. Lainasummat täällä ovat niin, että lainaa voi saada 500 – 5000€ ja maksuaikaa myönnetylle lainalle voi saada 2 vuotta – 10 vuotta. Jopa 10 vuoden laina-ajan voi saada, jos ottaa lainaa vähintään 2000€. Alaikäraja Credigolla on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Credigiolta.

Esimerkki Credigon lainasta: Jos ottaisi lainaa 1000€ 2 vuoden laina-ajalla, niin olisi tyypillinen maksuerä 54€/kuukausi.

Myös Ainalainalta voi hakea lainaa nopeasti

Ainalainalta on perinteisesti ollut erittäin helppo hakea lainaa, ja se on myös paikka, joka ei ehkä ole kovin monelle tuttu. Se voikin siis olla hyvä valinta esimerkiksi heille, jotka etsivät uutta lainapalvelua. Lainaa Ainalainalta voi saada 50€ – 2000€, ja lainaa se voi antaa, jos hakijalla on ikää yli 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Ainalaina-esimerkki: Jos Ainalainalta lainaisi 500€ 6 kuukauden laina-ajalla, niin olisi arvio takaisin maksettavasta summasta 562€.

Lainaa helposti jopa 4000€ asti

Credit on nykyään varsin hyvä paikka hakea lainaa. Täältä voi nimittäin saada melko edullista lainaa jopa 4000€ verran ja lainan hakeminen on Credit24:llä varsin helppoa. Lisäksi ainakin itse olen tykännyt Credit24:n asiakaspalvelusta. Credit24:ltä voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 19 vuotta. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Kertalainaa jopa 5000€ nopeasti

Easycreditiltä saa haettua kertalainan muodossa olevaa lainaa 500 – 5000€. Easycreditin vahvuutena ovat erityisesti selkeät kuukausierät ja pitkät maksuajat. Tuota maksuaikaa voi saada aina vähintään 2 vuotta, ja parhaimmillaan jopa 10 vuotta (vähintään 2000€ lainat). Easycreditin alaikäraja on 20 vuotta. Easycreditin omistaa samaa yritys kuin Credigon, ja luultavasti näistä kahdesta paikasta ei voi olla yhtä aikaa lainaa. Hae nyt lainaa Easycreditiltä.

2000€ joustoluotto helposti

Saldolimiitti ja Saldo ovat osa samaa firmaa, mutta eri lainapalveluita. Ja jostakin syystä on vaikuttanut olevan niin, että Saldolimiitin kautta on paremmat mahdollisuudet saada lainaa kuin Saldolta. Tuo on tietysti monen näkökulmasta hyvä juttu. Huonompi puoli on taasen se, että Saldolimiitiltä voi saada lainaa vain 2000€ asti (ja alkaen 100€), Saldolta taasen voisi saada lainaa jopa 10 000€. Jos tuo pienempi raja ei haittaa, niin hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Pienehkö laina ilman liitteitä

Egeltä voi nykyään saada uutena asiakkaana vain enintään 150€ kokoisia lainoja. Eli, jos lainaa tarvitsee paljon, niin tämä ei toki ole kovin hyvä lainapaikka. Joskin ainakin omassa tapauksessani Egen 100€ lainoja pystyi olemaan samaan aikaan ”auki” 2 kappaletta.

Plussaa Egelle voi merkitä lainan hakemisen helppoudesta – sen lainahakemus on erittäin yksinkertainen ja nopea täyttää. Ege perii tavallisten kulujen päälle 15€ lisämaksun, jos lainatut rahat haluaa itselle nopeasti. Hae nyt lainaa Egeltä.

Esimerkki Egen pikavipistä: Jos Egeltä ottaisi lainaa 150€, niin tulisi sille korkoja ja muita pakollisia maksuja 7,5€. Ja mikäli lainan haluaisi nopeasti, niin nousisi tuo summaa 22,5€ asti, eli yhteensä 150€ pikavipistä pitäisi maksaa takasin 172,5€.

Helppo 300 – 600€ pikavippi

Vivus näyttää myöntävän lainaa varsin monille hakijoille. Lainaa Vivukselta voi saada 300€ alkaen ja enintään 600€. Vivukselta lainan hakemisen pitäisi olla edelleen todella helppoa, ja lainatut rahat se pystyy maksamaan nopeasti moneen pankkiin. Vivukselta otettu laina maksetaan takaisin 4 kuukauden laina-ajalla niin, että ensimmäinen kuukausierä on selkeästi pienempi kuin 3 seuraavaa. Vivuksen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Vanhat lainat esteenä lainan saamiselle?

Vaikka yllä olevista paikoista voikin saada lainaa ilman liitteitä, niin pyytävät ne monesti antamaan arvion siitä, miten paljon lainaa on nykyisellään (joko euromäärä lainoista tai lainojen lyhennysten määrä kuukaudessa). Tämä lainojen nykyinen määrä voi myös monesti olla este uuden lainan saamiselle. Jos epäilet, että et voi saada uutta lainaa vanhojen lainojen takia, niin voi olla syytä harkita, että hakee yhdistelylainan, jolla maksaa vanhat lainat pois. 

Yksi paikka hakea tämmöinen järjestelylaina (jolla termillä yhdistelylaina myös tunnetaan) on Zmarta-palvelu. Kyseinen palvelu kilpailuttaa lainahakemuksesi ja voit sitten valita tarjotuista lainoista sopivimman (olettaen, että lainaa voidaan myöntää).

On hyvä tiedostaa, että Zmartalla siis tarvitaan hyvin todennäköisesti dokumentteja lainan saamiseksi ja lainan saaminen ei tapahdu ”heti”, mutta jos nykyiset lainat pakottavat hakemaan järjestelylainan, niin voi tämä olla siis oikein hyvä vaihtoehto. Alaikäraja lainatarjouksille on 20 vuotta. Lainaa tämän palvelun kautta voi hakea 1000€ – 60 000€. Hae nyt lainaa Zmartan avulla.

Miten maksimoida mahdollisuudet saada laina, kun ei lähetä liitteitä:

Tämän asian näkökulmasta ylivoimaisesti tärkeintä on se, että käyttää lainan hakemiseen siihen tiliin liittyviä pankkitunnuksia, jonne tulee suurin osa omista tuloista. Eli siis jos on tili esimerkiksi Nordeassa ja OP:ssa, mutta saa tulonsa Nordean tilille, niin on tärkeätä, että lainaa hakiessa kirjautuu sisään Nordean tunnuksilla. Tämä johtuu siitä, että luottopäätös tehdään perustuen tästä Nordean tilistä saataviin tietoihin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ilman liitteitä lainaamisesta:

Miten lainaa voidaan myöntää ilman liitteitä?

Se on mahdollista, koska monet lainafirmat käyttävät pitkälti automatisoitua systeemiä lainapäätösten tekemistä varten.

Kuka voi saada lainaa ilman liitteitä?

Lainafirmoilla on hieman eri kriteerejä, mutta yleisesti ottaen on hyvät mahdollisuudet saada ainakin jotakin lainaa, jos ikää on vähintään 18 vuotta eikä ole maksuhäiriömerkintää.

Mitä tarkoittaa ”heti” pikavippien yhteydessä?

Yleensä sen voi tulkita tarkoittavan sitä, että lainan voi saada omalle pankkitilille asti alle 15 minuutin sisällä siitä, kun aloitti lainan hakemisen.