Kertaluotto heti – Pieni tai iso kertaluotto heti netistä, alaikäraja alk. 18v

Kertaluotto on, nimensä mukaisesti, laina, joka maksetaan kokonaisuudessaan yhdellä kertaa sille henkilölle, jolle laina on myönnetty. Se, miten nopeasti kertaluotto maksetaan takaisin voi sen sijaan vaihdella: kertaluotolla voi olla maksuaikaa jopa useita vuosia tai sitten esimerkiksi muutama kuukausi. Mikäli kertaluottoa hakee netistä, niin voi sen saada jopa heti.

Kertaluotto heti tilille – kertaluottoa 100€–500€, alaikäraja 18v

Blue Finance on yksi niistä erittäin harvoista paikoista, joilta voi saada kertaluotosta heti lainapäätöksen ja myös rahat monessa tapauksessa heti omalle pankkitilille. Blue Financen kertaluottoa voi hakea 100 eurosta alkaen ja enintään 500 euroa, mutta kaikista helpoin sitä on hakea 300 euroa. Noiden jo mainittujen summien lisäksi myös 200 ja 400 euron kertaluotot ovat mahdollisia Blue Financelta lainaa hakiessa.

On hyvä huomata se, että vaikka Blue Financen kertaluotto on mahdollista saada heti, niin peritään nopeasta lainahakemuksen käsittelystä ja lainan heti siirtämisestä lisämaksuja. Lisäksi on hyvä tiedostaa se, että siinä voi olla pankkikohtaista vaihtelua, miten nopeasti kertaluotto siirtyy tilille. Ja sekin on vielä hyvä huomata, että yksikään lainapalvelu ei saa siirtää uutta kertalainaa yöllä asiakkaan tilille.

Blue Financen kertaluoton lähtökohtainen laina-aika on 4 kuukautta. Hae nyt Blue Financen luottoa.

Lisätietoa Blue Financen lainasta.

Isompi kertaluotto heti tilille

Blue Finance myöntää varsin monille lainaa, mutta siltä ei valitettavasti voi saada kovin isoa kertalainaa. Ja mikäli etsii isompaa kertaluottoa, jonka voi saada jopa heti omalle pankkitilille, niin kannattaa harkita Saldoa. Tästä palvelusta voi nimittäin hakea kertaluottoa 1000€–10 000€. Saldon kertalainalle voi pisimmillään saada maksuaikaa yhteensä yli 7 vuotta – lainan lyhentäminen toki tapahtuu kuukausittaisissa erissä. Saldon alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolta.

Lainaesimerkki Saldolta haettavasta kertalainasta, lähteenä palvelun lainalaskuri: lainasumma 5000 euroa, laina-aika 4 vuotta, kuukausilyhennys 149 euroa. 4*12*149€ = 7152€

Löydä pitkän maksuajan edullinen kertaluotto

Mikäli haluaa tietää heti sen, voiko saada jopa varsin ison kertalainan, mutta ei tarvitse lainaa esimerkiksi muutaman tunnin sisällä omalle pankkitilille, niin kannattaa harkita Omalainaa.

Omalainan kautta voi nimittäin löytää erityisen edullisen kertaluoton. Tuo on sen ansiota, että Omalaina pyrkii etsimään reaaliajassa lainatarjouksia monilta eri lainafirmoilta.

Omalainan avulla voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Eli erittäin kattavasti. Hyvää Omalainassa on myös esimerkiksi se, että sen avulla voi löytää jopa todella pitkän maksuajan kertaluoton: Omalainan avulla voi löytää lainan, jonka maksuaika on jopa 20 vuotta. Noin pitkää laina-aikaa voi hakea vähintään 10 000 euron lainoille. Sitä pienemmille lainoille voi maksuaikaa hakea enintään 5 tai 15 vuotta. Kaikkien haettavissa olevien lainasummien lyhyin mahdollinen maksuaika on 1 vuosi.

Omalainan avulla voi etsiä lainoja, jos ikää on ainakin 18 vuotta, eikä Omalaina velvoita ottamaan lainaa, jos yksikään mahdollisesti löydetty lainatarjous ei miellytä itseä. Kokeile nyt Omalainaa.

Esimerkki Omalainan avulla mahdollisesti löydettävän kertalainan kustannuksista: Jos hakisi 500 euron kertaluoton 2 vuoden laina-ajalla, niin voisi kuukausierä olla 22 euroa. 24*22€ = 528€. Kannattaa olettaa, että tämä esimerkki edustaa erityisen edullista mahdollisesti löydettävää luottoa.

Etsi kertaluottoa Lainakartan kautta

Mikäli etsit isoa kertaluottoa, niin voi myös tämä Lainakartan ja Rahoitun yhdessä toteuttama hakulomake olla hyvä kokeiltavaksi. Tämän avulla voi nimittäin hakea kertalainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 60 000 euroa. Laina-aikaa puolestaan voi hakea vuodesta alkaen ja jopa 15 vuotta. Tämä yllä oleva hakulomake on käytännössä lainavertailu, eli se pyrkii etsimään hyviä lainatarjouksia monesta eri paikasta. Tuon ansiosta se voi myös auttaa halvan kertalainan löytämisessä.

Lisää paikkoja hakea kertaluottoa

Listalla näkyvät lainapalvelut toimivat samalla logiikalla kuin Omalaina ja Lainakartan hakulomake, eli ne voivat olla erityisen hyviä valintoja, jos haluaa löytää pienen koron ja pitkän maksuajan kertaluoton.

Vakuudeton kertaluotto: Yksikään tällä sivulla suositeltu palvelu ei vaadi sitä, että lainan hakemiseksi tarvitsisi olla vakuuksia. Yksikään mainittu lainapaikka ei myöskään vaadi takaajaa. Tuo, että luoton voi saada ilman vakuuksia sekä takaajaa on tietysti hyödyllistä esimerkiksi lainan hakemisen nopeuden näkökulmasta.

Onko kertaluotto pikavippi? Ei automaattisesti. Kertaluottoja on niitä, jotka voi saada hitaammin tai nopeasti. Pikavipin tärkein puoli puolestaan on se, että sen voi saada heti.

Miten edullisen kertaluoton voi löytää?

Parhaassa tapauksessa netistä voi löytää kertaluoton, jonka todellinen vuosikorko on noin 5 prosenttia. Noin edullisen kertaluoton löytäminen ei kuitenkaan ole helppoa.

Miten pitkä laina-aika kertaluotolle kannattaa valita?

Lähes aina kannattaa pyrkiä siihen, että valitsee lyhyimmän mahdollisen laina-ajan, jonka puitteissa uskoo pystyvänsä varmasti maksamaan lainan takaisin. Tuo pienentää riskiä siihen, että maksaisi korkoja ikään kuin turhasta.

Miksi pienet kertaluotot ovat nykyään varsin harvinaisia?

Syynä tuohon on se, että lainafirmat eivät voi enää nykyään periä yhtä korkeita korkoja kuin ennen, jolloin ne kokevat, ettei pienten kertaluottojen myöntäminen ole järkevää bisnestä.

Miten voi löytää uuden kertaluoton?

Yksi kätevimmistä tavoista tuohon on käyttää palvelua, joka etsii lainatarjouksia monelta eri lainafirmalta. Tuon tyyppisen palvelun käyttämisen avulla voi tulla tietoiseksi lainapalveluista, joista ei ollut ennen kuulluut, ja jotka siis ovat itselle uusia.

Esimerkiksi Lainakartta-sivustolla on mainittu monia palveluita, jotka etsivät lainatarjouksia kattavasti eri lainafirmoilta.

Vieritä ylös