Kertalaina 300 – Netistä 300e kertaluotto jopa heti omalle pankkitilille

Kertalaina on laina, joka maksetaan yhdessä erässä lainan saaneen henkilön tilille. Kertalaina soveltuu siis erityisen hyvin tilanteisiin, joissa tietää ennalta sen, minkä verran lainaa tulee tarvitsemaan. Lisäksi kertalainan etuna on se, että se voi joustoluottoon verrattuna vähentää riskiä uuden lainan hakemiseen. Melko tyypillinen kertalainan koko on 300 euroa. Tuon kokoisia kertalainoja on myös kohtuullisesti tarjolla. Löydätkin tältä sivulta suositeltuja paikkoja hakea 300e kertalainaa netistä. Lisäksi mainittuna on muutama varavaihtoehto.

Paras 300 kertalaina

Blue Financen Arkilaina on mielestäni tämän hetken paras 300e kertalaina. Tämän lainan etuina ovat esimerkiksi se, että sitä on todella helppo hakea sekä se, että sen voi saada jopa heti omalle pankkitilille. Joskin tietysti voi olla vaihtelua esimerkiksi siinä, mihin pankkeihin tilisiirto onnistuu heti. Lisäksi tämän kertaluoton etuna on vielä esimerkiksi se, että sitä tunnutaan myöntävän todella monille hakijoille.

Blue Financen 300e kertalainan alaikäraja on 18v ja nostettu laina maksetaan normaalisti takaisin neljässä erässä. Tavallinen todellinen vuosikorko tällä kertaluotolla on 14,40%–28,00%. Tuo voi kuulostaa vaikkapa asuntolainoihin verrattuna varsin korkealta, mutta toisaalta euroissa se ei aiheuta valtavasti korkokuluja, koska 300e on lopulta melko pieni lainasumma ja laina-aika tällä luotolla on varsin lyhyt. Hae nyt Blue Financen lainaa.

Kätevä 300e kertalaina

Lainasto ei ehkä myönnä niin hyvin lainaa kuin toivoisi, mutta yksi laina, jota se tuntuu myöntävän, on melko pienet kertalainat. Eli siis vaikkapa 300 euron kokoiset lainat. Lainastonkin alaikäraja on 18v ja myös Lainasto voi maksaa luoton heti moneen pankkiin. Joskin Lainaston kohdalla on hyvä olla tietoinen siitä, että se veloittaa ilmeisesti 59€ lisämaksun, mikäli lainaa haluaa mahdollisimman nopeasti tai jopa heti.

Toisaalta hyvä juttu on se, että Lainaston korot ovat nykyään aiempaa matalampia, joka tasapainottaa tuota mahdollista lisämaksua. Lainastolta voi hakea 300 euron lainalle laina-aikaa 4 kuukautta, ja käytännössä tuo 4kk laina-aika on muotoiltu niin, että ensimmäinen kuukausierä on varsin pieni ja kolme muuta sitten isompia. Kokeile nyt Lainastoa.

Lainaston 300e lainan kustannukset ilman mahdollista lisämaksua: lainasta pitäisi maksaa kokonaisuudessaan takaisin 320,10 euroa.

Kilpailuta 300€ laina

Omalaina ei myönnä itse suoraan lainaa, vaan sen sijaan se kilpailuttaa sen sivustolla tehdyn lainahakemuksen. Tuo kilpailutus voi olla kätevä apu erityisesti isompien lainasummien kohdalla, kun haluaa minimoida sen, miten paljon korkoja lainasta kertyy. Omalaina mahdollistaa kilpailutuksen kuitenkin myös 300 euron summille, joskin voi olla, että sen kokoista lainaa hakiessa voi olla vaikea saada lainatarjouksia. Testaa nyt Omalainaa.

Esimerkki vuoden maksuajalla otetun 300 euron kertalainasta Omalainalta: Keskimääräinen kuukausierä 26€ ja korkoja ja kuluja yhteensä 12€. Tämä esimerkki on viitteellinen ja positiivinen.

Kätevä 300e laina

Creditstarilta haettava 300 euron laina voi olla hyvä vaihtoehto kertalainalle. Nimittäin vaikka Creditstar käyttääkin lainamuotona joustoluottoa, niin on Creditstar sen verran selkeä ja fiksuja laina-aikoja tarjoavia lainapalvelu, että siltä nostettavan lainan voi lähes rinnastaa kertalainaan. Creditstarilta voi hakea 300e lainalle laina-aikaa 30 päivästä alkaen ja enintään vuoden. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Varavaihtoehto 2: Monille lainaa, hae esim. 300e

Taskulaina voi myöntää hakijalle 600 euron lainarajalla varustetun joustoluoton, jolta voi nostaa lainaa vaikkapa 300 euroa. Moneen muuhun lainapalveluun verrattuna Taskulainan etuna voi pitää esimerkiksi sitä, että se antaa varsin monille myönteisen lainapäätöksen. Lisäksi Taskulaina on myös miellyttävän helposti käytettävä lainapaikka. Taskulainalta voi mahdollisesti saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Varavaihtoehto 3: nosta 300 euron laina luottotililtä

Myös Saldolimiitin 300 euron laina voi olla ihan valinta, jos haluaa jopa heti 300e lainan. Blue Financen kertaluottoon verrattuna tämän luoton etuna on erityisesti se, että sille voi saada pidemmän laina-ajan. Toisaalta taas sitten se ei ole erityisen kivaa, että tätä lainaa tuntuu olevan selkeästi heikommat mahdollisuudet saada kuin Blue Financen lainaa.

Saldolimiitin alaikäraja on ainakin periaatteessa 18 vuotta, mutta voi olla, että käytännössä ikää olisi hyvä olla esimerkiksi 20 vuotta, jotta mahdollisuudet lainan saamiseen paranisivat kunnolla. Esimerkkinä Saldolimiitin 300e lainasta voi mainita, että jos sille ottaisi 9 kuukautta laina-aikaa, niin pitäisi kuukausierän olla 42€. Myös Saldolimiitti voi maksaa lainan käytännössä heti moneen pankkiin. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Ei sopivaa lainapaikkaa? Monesta muusta paikasta voi hakea kertaluottoa alkaen 500€

Mikäli et löytänyt tältä sivulta kiinnostavaa lainapaikkaa, niin kannattaa mahdollisesti tutustua tähän sivuumme, joka kertoo kertaluotoista. Siellä olevalla vertailulistalla on nimittäin monia paikkoja, joiden kautta onnistuu alkaen 500 euron kertaluoton hakeminen.

Tällä sivulla mainitut tiedot lainojen koroista sekä lyhennyksistä on poimittu lainapalveluiden sivustoilta. Muutokset ovat mahdollisia. 300e lainaa voi luonnollisesti hakea näistä kaikista yllä mainituista paikoista ilman vakuuksia, takaajaa tai mitään muuta noiden tyyppistä ylimääräistä.

Vieritä ylös