Käyttöehdot ja tietosuoja

Sivuston käyttäjistä kerättävät tiedot:

Lainakartta itsessään voi kerätä sivuston käyttäjistä esimerkiksi seuraavia tietoja: sivustolla vierailemiseen käytetty laite, kävijän kotipaikkakunta, IP-osoite ja sivustolla selatut sivut. Lisäksi mikäli hakija käyttää Lainakartan ja Salus Groupin yhteistyössä toteuttamaa lainan hakemiseen tarkoitettua hakulomaketta (näkyy esimerkiksi tämän sivuston etusivulla), niin voi Lainakartta saada tietoonsa esimerkiksi hakijan nimen.

Lainakartan keräämien tietojen keräämisen tarkoitus:

Lainakartta kerää sivuston vierailijoista edellä kuvatun tyyppisiä tietoja erityisesti sen takia, että palvelua voidaan muokata kävijöiden tarpeisiin mahdollisimman hyvin soveltuvaksi. Lisäksi lainalomakkeen kohdalla tietoja tarvitaan, jotta Salus Group voi tehdä päätöksen siitä voidaanko lainaa hakeneelle henkilölle välittää lainatarjouksia.

Tietojen jakaminen / kolmannet osapuolet:

Lainakartta käyttää sivustollaan esimerkiksi Google Analytics ja Lucky Orange -palveluita, nämä kolmansien osapuolten ohjelmat keräävät tietoja käyttäjistä ja niiden ylläpitäjillä on myös mahdollisesti pääsy tietoihin. Lainakartta käyttää näitä ohjelmia kävijäliikenteen analysoimiseen ja sivuston hyödyllisyyden / toimivuuden varmistamiseen.

Lisäksi sivustolla käytetään, ylempänä mainitusti, Salus Groupin lainahakemusta. Salus Group voi saada huomattavan laajat tiedot käyttäjästä, jos käyttäjä hakee lainaa tuota hakemusta käyttäen. Lainakartalla ei lähtökohtaisesti ole pääsyä näihin tietoihin, mutta voimme sen mahdollisesti joissakin tilanteissa saada.

Sivustolla olevien tietojen oikeellisuus:

Sivuston tietojen oikeellisuus pyritään varmistamaan. On kuitenkin mahdollista, että tiedot ovat joissakin kohdin tarkoituksettomasti virheellisiä tai aiemmin oikea tieto on esimerkiksi vanhentunut. Lainakartta ei ole vastuussa mahdollisten virheellisten tietojen aiheuttamista taloudellisista tai muista vahingoista.

Mainoslinkit:

Sivustolla voidaan käyttää mainoslinkkejä. Näiden käyttäminen on avainasemassa siinä, että sivustoa voidaan ylläpitää.

Evästeet:

Sivustolla voidaan käyttää evästeitä aiemmin mainittujen tietojen keräämiseen sekä käyttäjäkokemuksen parantamiseen.

Immateriaalioikeudet:

Lainakartta pidättää oikeudet siinä määrin kuin se on sopivaksi katsottavaa.

Sivuston käyttämisen hinta:

Sivuston käyttäminen on ilmaista.

Kehotamme varoivaisuuteen lainojen kanssa:

Monet tällä sivustolla mainostetut lainat ovat koroiltaan huomattavasti kalliimpia kuin perinteiset pankkilainat. Tästä syystä näiden kohdalla onkin syytä noudattaa erityisen tarkkaa harkintaa, ennen kuin niitä hakee.

Yhteydenotot:

asiakaspalvelu@lainakartta.fi

Vieritä ylös