Joustoluotto ja kulutusluotto ilman liitteitä ja palkkatodistusta tältä palvelulta (2019)

Mikäli netistä haluaa hakea järkevämpää lainaa mahdollisimman nopeasti ja helposti, niin ei vaihtoehtoja ole kovin paljon. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että tällä hetkellä on olemassa yksi sivusto, josta voi hakea nopeasti sekä moniin muihin palveluin verrattuna varsin hillityllä korolla sekä joustoluoton että kulutusluoton. Avainasemassa siinä, että täältä voi saada lainan nopeasti on se, että palveluun ei tarvitse lähettää palkkatodistusta tai muita liitteitä.

Hae joustoluotto tai kulutusluotto ilman liitteitä

Saldon kulutusluottoa voi saada 1000 - 10 000€ ja laina-aikaa sille voi saada vuodesta jopa yli 7 vuoteen. Joustoluottoa Saldolta voi puolestaan hakea 2000€ luottorajalla. Tuolta 2000€ joustoluotolta voi siis nostaa itselleen vaikka vain 100€. Saldolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Saldolta.

Kulutusluoton ja joustoluoton eroista:

Jos ihmettelet, että mitä eroa kulutusluotolla ja joustoluotolla on, niin on ero melko selkeä. Kulutusluoton kohdalla haetaan edellä kuvatusti yksi yksittäinen laina, jota sitten maksetaan takaisin, kun taas joustoluoton kohdalla hakija saa luoton, jonka kautta voi nostaa lainaa kunnes joustoluoton raja on täyttynyt.

Miten lainaa myönnetään ilman palkkatodistusta:

Voisi olettaa, että lainapalvelu tarvitsee ehdottomasti jonkunlaisen palkkakuitin lainapäätöstä varten, mutta näin ei siis selvästikään ole. Tämä on kaikessa yksinkertaisuudessaan sen ansiota, että ennen lainapäätöksen tekemistä palvelun käyttämä automaattinen tietokoneohjelma tutustuu hakijan tilitapahtumiin ja tekee sen perusteella päätöksen siitä, voidaanko hakijalle myöntää lainaa. Et voi siis saada kulutusluottoa tai joustoluottoa ilman liitteitä, jos et hyväksy, että tuo ohjelma tutustuu tilitapahtumiisi. Jos asia kiinnostaa enemmän, niin tämä on ihan asiallinen artikkeli siitä, miten tekoälyä voidaan käyttää lainan myöntämisessä.