Joustolimiitti – Netistä jopa heti joustolimiitti, suositellut vaihtoehdot

Joustolimiitti on luottotili, jolta voi luottorajan sen mahdollistaessa, tehdä halutessaan jopa useita nostoja. Netissä on useampia hyviä lainapaikkoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden saada joustolimiitin jopa erittäin nopeasti. Seuraavaksi näitä listattuna.

Saldolimiitti – haettavissa hyvä joustolimiitti

Kun firma mainostaa logossaan, että se on ”Saldolimiitti”, niin ei voine pitää yllättävänä, että siltä voi saada joustolimiitin-muodossa olevaa lainaa. Saldolimiitin tapauksessa joustolimiitin yläraja on 2000€, ja siltä voi nostaa kerralla helposti lainaa alkaen 300€ (ja sitten, kun Saldolimiitiltä on kerran nostanut lainaa, niin tippuu raja ilmeisesti sataan euroon). Tämän paikan joustolimiittiä voi hakea, jos on täysi-ikäinen, ja myös Saldolimiitin joustolimiitti on mahdollista saada hyvin nopeasti. Hae nyt Saldolimiitin luottoa.

Taskulaina – tarjolla 300 euron luottoraja

Taskulainan joustolimiitin luottoraja on verrattain matala, eli 300 euroa, joten tämä paikka ei tietysti välttämättä sovi läheskään kaikille luottolimiitin haluaville. Taskulaina on kuitenkin muuten varsin hyvä lainapaikka, joten jos tuo 300e riittää itselle lainarajaksi, niin kannattaa tätäkin lainapalvelua ainakin harkita.

Lainaa Taskulainan luottotililtä voi uutena asiakkaana nostaa 100 eurosta alkaen, ja ensimmäisen noston jälkeen pienimmän mahdollisen nostosumman pitäisi pudota tuosta. Hae nyt Taskulainaa.

Vippi – täältäkin joustolimiitti

Vipin lainatarjonta on elänyt aika paljon, mutta siltä pitäisi voida yhä edelleen saada jopa 2000 euron rajalla varustettu joustolimiitti. Vipiltä voi olla ihan hyvät mahdollisuudet saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta, ja uutena asiakkaana siltä voi nostaa lainaa 300 eurosta alkaen. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Lainasto – tarjolla 500€ joustolimiitti, jonka raja voi kasvaa 3000 euroon asti

Lainasto on perinteisesti ollut varsin nopea ja helposti käytettävä lainapalvelu. Lainaston joustolimiitin lainaraja toimii niin, että alussa se on 500€ ja siitä se voi sitten kasvaa enintään 3000 euroon asti, tahdissa 500€/kk. Lainaston joustolimiitin kohdalla miniminosto on 100€ ja maksimin pitäisi olla lainaraja vähennettynä avoinna olevalla lainalla. Lainaston joustolimiitin todellinen vuosikorko on noin 30%. Hae nyt Lainastolta lainaa.

Hyvä tietää: Näyttää siltä, että Lainasto ei ainakaan tätä kirjoittaessa myönnä kovin monille sen joustolimiittiä, ja kolme seuraavana tällä sivulla mainittua paikkaa näyttävätkin antavan ainakin hieman useammille lainaa.

Nosta lainaa joustoluotolta 50e alkaen

Creditstar ei välttämättä ole yhtä nopea lainapalvelu kuin ylempänä mainitut. Tämän paikan etuna on kuitenkin esimerkiksi se, että sen joustolimiitiltä voi nostaa lainaa jo 50 eurosta alkaen – joistakin toisista paikoista ei siis voi nostaa lainaa uutena asiakkaana alle 300e verran. Isoimmillaan Creditstarin luottotililtä voi nostaa lainaa 2000 euroa. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Mitä tehdä, jos joustolimiittiä ei myönnetä:

Jokainen yllä mainittu palvelu voi olla ihan hyvä paikka joustolimiitin hakemiseen, niillä kaikilla on kuitenkin pieni ongelma. Yksikään niistä ei nimittäin tällä hetkellä myönnä lainaa kovin helposti, ja jos itse ei saa lainaa miltään niiltä, mutta silti sitä tarvitsee, niin voi olla syytä harkita pientä kertaluottoa.

Ja mikäli pienen kertaluoton haluaa, niin on Blue Finance todennäköisesti sitä varten paras paikka. Blue Finance nimittäin näyttää antavan monille hakijoille lainaa. Lainaa Blue Financelta voi saada 100€–500€ euroa, ja palvelun alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Ferratum – keskeyttänyt joustolimiitin tarjoamisen

Ferratumin joustolimiitti on monella tapaa erittäin hyvä. Se on nimittäin esimerkiksi lainasummiltaan erittäin kattava, sillä sen luottoraja on 4000 euroa ja toisaalta luottotililtä voi nostaa lainaa jo eurosta alkaen. Myös se on esimerkiksi hyvää, että Ferratumin tililtä voi kokemusteni perusteella saada lainaa jopa heti omalle pankkitilille. Kun siis tili on auki. Ja asiakaspalvelukin on Ferratumilla tuntunut olevan kunnossa.

Huonompi puoli on sitten se, että Ferratum on hiljattain vaikeuttanut joustolimiitin siltä hakemista ja käytännössä myös vaikeutuksen myötä hidastanut sen saamista. Ferratum ei siis tällä hetkellä todennäköisesti ole uusille asiakkaille yhtä nopea lainapaikka kuin vaikka Vippi.

Tuosta johtuen Ferratumin joustolimiittiä kannattaa harkita erityisesti siinä tapauksessa, että haluaa tavallista isommalla luottorajalla varustetun joustolimiitin eikä tarvitse sitä ihan heti. Ferratum kutsuu sen joustolimiittiä joustava-luotoksi, ja kyseisen luoton alaikäraja on 22 vuotta. Ferratumin joustava-luoton tavallinen todellinen vuosikorko on noin 30% ja sen minimilyhennys on 40€, mutta vähintään 3% siitä lainasummasta, jonka on velkaa.

Credit24 – joustolimiitti laina jopa 4000€ rajalla

Credit24 on tältä erää lopettanut uusien joustolimiittien myöntämisen. Credit24 on aiemman ollut vähän huonoissa uutisissa liittyen sen joustolimiittiin. Paljon on kuitenkin muuttunut sen jälkeen, ihan jo esimerkiksi se, että Credit24 on nyttemmin leikannut sen joustolimiitin korkoja todella huomattavasti. Nykyisin Credit24:n uusien joustolimiittien tyypillinen todellinen vuosikorko on sen kertomaan mukaan alle 30%. Credit24-joustolimiittiä voi hakea, jos ikää on ainakin 19 vuotta.

Credit24-joustolimiittin yläraja voi olla jopa 4000€, mutta myös alemmat luottorajat ovat mahdollisia. Credit24:n joustolimiitti pitäisi olla mahdollista saada nopeasti.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kannattaako valita joustolimiitti vai kertaluotto?

Joustolimiitti voi olla hyvä idea erityisesti siinä tilanteessa, jos on ennalta hieman epävarmaa, miten paljon lainaa mahdollisesti tulee tarvitsemaan. Lisäksi se voi toimia hyvin ikään kuin hätärahastona olevana luottokorttina.

Kertaluotto taas on monesti hyvä valinta erityisesti silloin, jos tietää täsmälleen paljonko lainaa tarvitsee ja sen tarvitseeko sitä pidemmäksi aikaa.

Miten paljon lyhennysaikaa joustolimiitin kautta nostetulle lainalle saa?

Avoinna olevaa joustolimiittiä pitää yleensä lyhentää kerran kuukaudessa enemmän tai vähemmän ennalta määritellyssä tahdissa.

Koska joustolimiitin kautta nostetulla lainalla on yleensä sekä prosenttimääräinen että euromääräinen minimilyhennys, niin riippuu pisin mahdollinen laina-aika siitä, minkä verran lainaa on avoinna/nostettuna.

Voiko joustolimiitin maksaa kerralla pois?

Ainakin jokainen tietämäni paikka mahdollistaa sen, että lainan voi kuitata kokonaan kerralla, jos siis niin haluaa tehdä. Tarvittaessa kannattaa kuitenkin aina tarkistaa lainafirman verkkosivustolta sen viimeisimmät lainaehdot: lainapalveluilla on joustoluottojen kohdalla vahva motivaatio siihen, että ihmisillä on pitkään lainaa, jotta myös korkoja kertyy pitkältä ajalta.

Vieritä ylös