• You are here:
  • Home »

Joustolimiitti heti – Hyvät paikat hakea netistä joustolimiittiä (päivitetty 07/2020)

Joustolimiitti on lainamuoto, jossa henkilöllä on luottoraja, jonka kautta voi halutessaan tehdä useita lainanostoja. Netissä on useampia hyviä lainapaikkoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden saada joustolimiitti heti. Seuraavaksi näitä listattuna.

Lainasto – tarjolla 500€ joustolimiitti, jonka raja voi kasvaa 3000 euroon asti

Lainasto on perinteisesti ollut varsin nopea ja helposti käytettävä lainapalvelu. Lainaston joustolimiitin lainaraja toimii niin, että alussa se on 500€ ja siitä se voi sitten kasvaa enintään 3000 euroon asti, tahdissa 500€/kk. Lainaston joustolimiitin kohdalla miniminosto on 100€ ja maksimin pitäisi olla lainaraja vähennettynä avoinna olevalla lainalla. Lainaston joustolimiitin todellinen vuosikorko on noin 30%. Hae nyt Lainastolta lainaa.

Saldolimiitti – myös täältä lainaa joustavasti

Kun firma mainostaa logossaan, että se on ”Saldolimiitti”, niin ei voine pitää yllättävänä, että siltä voi saada joustolimiitin-muodossa olevaa lainaa. Saldolimiitin tapauksessa joustolimiitin yläraja on 2000€, ja siltä voi nostaa kerralla helposti lainaa alkaen 300€ (ja sitten, kun Saldolimiitiltä on kerran nostanut lainaa, niin tippuu raja ilmeisesti sataan euroon). Tämän paikan joustolimiittiä voi hakea, jos on täysi-ikäinen, ja myös Saldolimiitin joustolimiitti on mahdollista saada hyvin nopeasti. Hae nyt Saldolimiitin luottoa.

Vippi – täältäkin joustolimiitti

Vipin lainatarjonta on elänyt aika paljon, mutta siltä pitäisi voida yhä edelleen saada jopa 2000 euron rajalla varustettu joustolimiitti. Vipiltä voi olla ihan hyvät mahdollisuudet saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta, ja uutena asiakkaana siltä voi nostaa lainaa 300 eurosta alkaen. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Mitä tehdä, jos joustolimiittiä ei myönnetä:

Jokainen yllä mainittu palvelu voi olla ihan hyvä paikka joustolimiitin hakemiseen, niillä kaikilla on kuitenkin pieni ongelma. Yksikään niistä ei nimittäin tällä hetkellä myönnä lainaa kovin helposti, ja jos itse ei saa lainaa miltään niiltä, mutta silti sitä tarvitsee, niin voi olla syytä harkita pientä kertalainaa.

Ja mikäli pienen kertalainan haluaa, niin on Blue Finance todennäköisesti sitä varten paras paikka. Blue Finance nimittäin näyttää antavan monille hakijoille lainaa. Lainaa Blue Financelta voi saada 300 euroa, ja palvelun alaikäraja on 18 vuotta.  Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Ferratum – joustolimiitti heti ja helposti

Ferratumin joustolimiitti on 1.7.2020 alkaen tauolla. Mikäli joustolimiitin haluaa mahdollisimman nopeasti, niin voi olla hyvä idea kokeilla Ferratumia. Tästä paikasta on nimittäin tuntunut olevan todella nopeata hakea sekä saada lainaa. Ferratumin joustolimiitin luottoraja on 4000€ ja siltä voi nostaa lainaa eurosta alkaen. Ferratumilta voi hakea lainaa, jos ikää on 25-69 vuotta.

Credit24 – joustolimiitti laina jopa 4000€ rajalla

Credit24 on tältä erää lopettanut uusien joustolimiittien myöntämisen. Credit24 on aiemman ollut vähän huonoissa uutisissa liittyen sen joustolimiittiin. Paljon on kuitenkin muuttunut sen jälkeen, ihan jo esimerkiksi se, että Credit24 on nyttemmin leikannut sen joustolimiitin korkoja todella huomattavasti. Nykyisin Credit24:n uusien joustolimiittien tyypillinen todellinen vuosikorko on sen kertomaan mukaan alle 30%. Credit24-joustolimiittiä voi hakea, jos ikää on ainakin 19 vuotta.

Credit24-joustolimiittin yläraja voi olla jopa 4000€, mutta myös alemmat luottorajat ovat mahdollisia. Credit24:n joustolimiitti pitäisi olla mahdollista saada nopeasti.

Kysymyksiä ja vastauksia joustolimiitistä

Kannattaako valita joustolimiitti vai kertaluotto?

Joustolimiitti voi olla hyvä idea erityisesti siinä tilanteessa, jos on ennalta hieman epävarmaa miten paljon lainaa mahdollisesti tulee tarvitsemaan. Lisäksi se voi toimia hyvin ikään kuin hätärahastona olevana luottokorttina.

Kertaluotto taas on monesti hyvä valinta erityisesti silloin, jos tietää täsmälleen paljonko lainaa tarvitsee ja tarvitsee sitä pidemmäksi aikaa.

Miten paljon lyhennysaikaa joustolimiitin kautta nostetulle lainalle saa?

Avoinna olevaa joustolimiittiä pitää yleensä lyhentää kerran kuukaudessa enemmän tai vähemmän ennalta määritellyssä tahdissa.

Koska joustolimiitin kautta nostetulla lainalla on yleensä sekä prosenttimääräinen että euromääräinen minimilyhennys, niin riipuu pisin mahdollinen laina-aika siitä, minkä verran lainaa on avoinna/nostettuna.

Voiko joustolimiitin maksaa kerralla pois?

Ainakin jokainen tietämäni paikka mahdollistaa sen, että lainan voi kuitata kokonaan kerralla, jos siis niin haluaa tehdä. Tarvittaessa kannattaa kuitenkin aina tarkistaa lainafirman verkkosivustolta sen viimeisimmät lainaehdot: lainapalveluilla on joustoluottojen kohdalla vahva motivaatio siihen, että ihmisillä on pitkään lainaa, jotta myös korkoja kertyy pitkältä ajalta.