Iso laina – Katso, mistä hakea vaikkapa yksin ja ilman vakuuksia isoa lainaa

Kaukana takana ovat ne ajat, kun netistä ei pystynyt hakemaan isoa lainaa. Ja nyt netin lainapalveluiden kautta voikin hakea lainaa varsin helposti esimerkiksi 60 000 euroa. Isoa lainaa hakiessa on tietenkin erityisen hyödyllistä, jos sitä hakee paikasta, jonka avulla voi mahdollisesti saada lainaa halvalla korolla. Alla listattuna tuollaisia paikkoja.

Rahalaitos – hae erityisen isoa lainaa

Rahalaitos on lainahakemuksia kilpailuttava palvelu, jonka kautta voi hakea lainaa 500€–70 000 euroa. Se voi siis soveltua hyvin myös isoa lainaa hakeville henkilöille. Koska Rahalaitos siis kilpailuttaa lainahakemuksen, niin voi sen avulla mahdollisesti myös löytää erityisen halvan ison lainan.

Rahalaitos ei vaadi vakuuksia tai takaajaa. On kiva tietää, että jos Rahalaitos näyttää lainatarjouksia, mutta ei sellaista, josta tykkää, niin ei lainaa tarvitse ottaa vastaan. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen avulla.

Etua – moni löytää ison lainan

Isoa lainaa etsiessä on mahdollinen ongelma se, että sitä ei välttämättä tarjota kovin helposti. Etuan kautta näyttäisi kuitenkin olevan varsin hyvät mahdollisuudet löytää isokin laina. Tämän lainahakemuksia kilpailuttavan palvelun avulla voi hakea lainaa 500 eurosta ja enintään 60 000 euroa. Kokeile nyt Etuaa.

Omalaina – iso laina ilman vakuuksia ja pitkällä laina-ajalla

Iso laina vaatii monesti kaverikseen pitkän maksuajan, ja Omalaina voi olla tuohon tarpeeseen hyvä apu. Tämän lainapalvelun avulla voi nimittäin hakea vähintään 10 000 euron lainoille laina-aikaa peräti 20 vuotta. Isoimmillaan Omalainan avulla voi etsiä lainaa 60 000 euroa. Omalainakaan ei vaadi vakuuksia tai takaajaa. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Freedom Rahoitus – hae lainaa 1000€–60 000€

Myös Freedom Rahoitus -palvelussa yhdistyvät ne asiat, joita monesti toivotaan paikalta, jonka kautta voi hakea isoa lainaa. Eli siis esimerkiksi mahdollisesti jopa edulliset korot lainoille ja se, että lainaa voi hakea ilman vakuuksia ja takaajaa. Freedom Rahoituksen kautta voi hakea lainalle maksuaikaa jopa 15 vuotta. Hae nyt lainaa Freedom Rahoituksen kanssa.

Rahoitu – myös tämä palvelu voi olla hyvä vaihtoehto

Rahoitukin voi olla hyvä valinta heille, jotka haluavat nopeasti ja ilman vakuuksia sekä takaajaa ison lainan. Tämän lainapaikan avulla voi nimittäin hakea rahoitusta jopa 60 000 euroon asti, ja lisäksi tämän palvelun avulla on vaikuttanut olevan ihan hyvät edellytykset löytää lainaa. Rahoitun alaikäraja on 20 vuotta. Kokeile nyt Rahoitua.

Kysymyksiä ja vastauksia

Onko mahdollista saada iso laina yksin? Kyllä. Yllä olevat lainapalvelut eivät nimittäin vaadi esimerkiksi rinnakkaishakijaa tai takaajaa.

Mistä iso laina kannattaa ottaa? Lähtökohtaisesti sieltä, mistä sen saa halvimmilla korolla ja muutenkin hyvillä ehdoilla.

Kuinka iso laina on mahdollista saada? Ainakin netin kautta hakiessa tuo riippuu ennen kaikkea hakijan taloudellisesta tilanteessa. Esimerkiksi 20 000 euron laina pitäisi kuitenkin olla monilla ihan hyvätkin mahdollisuudet saada.

Mihin tarkoitukseen netistä voi hakea isoa lainaa? Netin lainapalvelut mahdollistavat lainan hakemiseen todella moneen eri tarkoitukseen, eli vaikkapa muiden velkojen maksuun tai erinäisiin hankintoihin.

Vieritä ylös