• You are here:
  • Home »

Helpot lainat – Hae heti tilille helppo laina ilman vakuuksia ja takaajia

Netin lainatarjonta on varsin runsasta. Siinä on kuitenkin melko isoja eroja, miten helppo eri firmoilta on saada lainaa itselle. Lisäksi myös siinä on eroja, miten nopeasti lainan voi saada omalle tilille. Tälle sivulle on listattu lainapaikkoja, joilta saa kokemuksen perusteella lainaa helposti ja monesti myös käytännössä heti tilille.

Helpoin laina – Ferratum

Kokemuksieni perusteella olen sitä mieltä, että Ferratum on helpoin paikka hakea lainaa. Siltä nimittäin sai haettua lainaa lyhyellä ja nopeasti täyttävällä hakemuksella, lainapäätös tuli todella nopeasti ja nostetut rahat oli mahdollista saada itselle käytännössä heti. Lainaa Ferratumilta voi saada erityisen nopeasti 1 – 4000€, ja koska tuon kokoisen lainan lainamuotona on joustoluotto, niin halutessaan täällä voi tehdä vaikka niin, että nostaa ensin itselle 50€ ja sitten 500€. Ferratumilta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Helppo pikavippi

Kokemukseni Blue Financen pikavipistä olivat varsin hyviä: sitä oli helppo hakea ja lainan sai omalle pankkitilille nopeasti. Tätä kirjoittaessa Blue Financen pikavippiä voi saada 100 eurosta alkaen ja enintään 500€. Kyseistä vippiä voi saada, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Helppo kulutusluotto pitkällä laina-ajalla – Credigo

Credigon kulutusluottoa voi helppoutensa puolesta pitää pikavippinä. Sen kuitenkin erottaa monista pikavipeistä se, että sille voi saada jopa todella pitkän laina-ajan: Credigolta voi mille tahansa lainasummalle ottaa laina-aikaa vähintään 3 vuotta ja jos laina ottaa 2000€ tai enemmän, niin voi laina-aikaa valita jopa 10 vuotta. Lainaa Credigolta voi hakea 500 – 5000€ ja alaikäraja lainaamiselle on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Credigolta.

Myös tämä paikka on toiminut hyvin – Credit24

Myös Credit24:n suhteen kokemukseni ovat varsin positiivisia: täältä pysyi nostamaan lainaa itselle helposti ja lisäksi lainatut rahat saapuivat nopeasti omalle tilille. Lainaa Credit24:ltä voi saada 50€ alkaen ja jopa 4000€. Alaikäraja tässä lainapaikassa on 19 vuotta. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Ja täältäkin oli helppo ottaa lainaa – Vippi

Vipiltä voi hakea sekä joustoluottoa että kulutusluottoa. Ja ainakin tuota joustoluottoa on vaikuttanut olevan helppo saada itselle. Vipin joustoluoton kautta voi lainaa saada 100 – 2000€, eli myös vaikka 1000€ onnistuu hyvin. Kulutusluottoa Vipiltä voi puolestaan saada jopa 10 000€. Vipin alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Pieni laina helposti – Ege

Jos pieni laina riittää hyvin, niin myös Ege voi olla hyvä vaihtoehto lainapaikaksi. Tästä paikasta voi uutena asiakkaana hakea vain 50€-150€ kokoisia pikavippejä, mutta toisaalta Egen lainoja on vaikuttanut olevan erittäin helppoa ja nopeata hakea. Mikäli Egeltä haluaa lainaa nopeammin tilille, niin pitää käyttää sen Express-palvelua, josta veloitetaan 15€. Egen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Egeltä.

Mitkä asiat tekevät ylempänä mainituista lainapaikoista helppoja ja nopeita?

Ensimmäinen juttu on se, että kaikista ylläolevista paikoista voi hakea ja saada lainaa ilman vakuuksia. Tuo tietysti nopeutta lainan hakemista ja lainapäätöstä paljon. Toinen juttu on se, että myöskään takaajaa ei tarvitse mistään näistä paikoista haetulle lainalle. Kolmantena syynä on se, että kaikista näistä lainapaikoista on mahdollista saada lainaa ilman liitteitä, eli et joudu lähettämään niille dokumentteja lainapäätöstä varten. Ja sitten on vielä sekin, että kaikista näistä lainapaikoista näyttää tulevan ainakin pitkälti automaattinen lainapäätös, mikä tietysti sekin nopeuttaa lainan saamista huomattavasti.

Miten todennäköisesti näistä paikoista saa lainaa?

Yksikään lainafirma ei anna jokaiselle lainaa haluavalle lainaa. Erityisesti Ferratumilta ja Bondoralta vaikuttaa kuitenkin olevan aidosti hyvät mahdollisuudet saada lainaa. Ja sanoisin, että jos täyttää ikäkriteerit, luottotiedot ovat kunnossa eikä ole ennestään liikaa lainaa, niin on jopa varsin todennäköistä, että jostakin tällä sivulla mainitusta paikasta saa lainaa. On kuitenkin hyvä huomata, että lainafirmoilla on eri tyyppisiä rajoja sille, kenellä ne myöntävät ja lainafirmat voivat myös kiristää ja löysentää omia rajojaan. Tarvittaessa voikin siis olla hyvä idea koittaa lainan saamista useammalta firmalta, ja vaikka myös firmalta, jolta on aiemmin tullut negatiivinen lainapäätös.

Huomaathan, että lainapaikkojen nopeudessa voi olla vaihtelua

Olen poiminut tälle sivulle vain lainapaikkoja, joilta olen itse saanut ainakin kerran lainan heti tilille. On kuitenkin hyvä huomata, että esimerkiksi yöllä ei ensimmäistä tietyn firman lainaa voi saada heti tilille. Lisäksi lainapaikoilla voi olla vaihtelua sen suhteen, miten nopeasti ne pystyvät maksamaan lainan tiettyyn pankkiin.