• You are here:
  • Home »

Helpot lainat – Hae heti tilille helppo laina ilman vakuuksia ja takaajia

Netin lainatarjonta on varsin runsasta. Siinä on kuitenkin melko isoja eroja, miten helppo eri firmoilta on saada lainaa itselle. Lisäksi myös siinä on eroja, miten nopeasti lainan voi saada omalle tilille. Tälle sivulle on listattu lainapaikkoja, joilta saa kokemuksen perusteella lainaa helposti ja monesti myös erittäin nopeasti tilille.

Helppo pikavippi

Kokemukseni Blue Financen pikavipistä olivat varsin hyviä: sitä oli helppo hakea ja lainan sai omalle pankkitilille nopeasti. Tätä kirjoittaessa Blue Financen pikavippiä voi tätä kirjoittaessa 300 euroa. Kyseistä vippiä voi saada, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Helppo monille myönnettävä laina

Ainalaina on keskeyttänyt lainojen myöntämisen vuoden 2020 loppuun asti. Syy: väliaikainen korkokatto. Ainalainalta ei ole ainoastaan helppo hakea lainaa, vaan se myös näyttää myöntävän sitä monille. Ainalainalta voi saada lainaa jopa 2000 euroa ja 50 eurosta alkaen. Alaikäraja Ainalainalla on 21 vuotta. Ainalainalta voi olla hieman hitaampi saada lainaa omalle tilille kuin Blue Financelta, mutta kokemusten perusteella kuitenkin nopeata.

Ja täältäkin oli helppo ottaa lainaa – Vippi

Vipiltä voi hakea ainakin sekä joustoluottoa että kulutusluottoa. Ja vähintäänkin tuota joustoluottoa on vaikuttanut olevan helppo saada itselle. Vipin joustoluoton kautta voi lainaa saada jopa 2000€, eli myös vaikka 1000€ tai 500€ onnistuu hyvin. Kulutusluottoa Vipiltä voi puolestaan saada jopa 10 000€. Vipin alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Pieni laina helposti – Ege

Jos pieni laina riittää hyvin, niin myös Ege voi olla hyvä vaihtoehto lainapaikaksi. Tästä paikasta voi uutena asiakkaana hakea vain 50€-150€ kokoisia pikavippejä, mutta toisaalta Egen lainoja on vaikuttanut olevan erittäin helppoa ja nopeata hakea. Mikäli Egeltä haluaa lainaa nopeammin tilille, niin pitää käyttää sen Express-palvelua, josta veloitetaan 15€. Egen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Egeltä.

Mitkä asiat tekevät ylempänä mainituista lainapaikoista helppoja ja nopeita?

Ensimmäinen juttu on se, että kaikista ylläolevista paikoista voi hakea ja saada lainaa ilman vakuuksia. Tuo tietysti nopeutta lainan hakemista ja lainapäätöstä paljon. Toinen juttu on se, että myöskään takaajaa ei tarvitse mistään näistä paikoista haetulle lainalle. Kolmantena syynä on se, että kaikista näistä lainapaikoista on mahdollista saada lainaa ilman liitteitä, eli et joudu lähettämään niille dokumentteja lainapäätöstä varten. Ja sitten on vielä sekin, että kaikista näistä lainapaikoista näyttää tulevan ainakin pitkälti automaattinen lainapäätös, mikä tietysti sekin nopeuttaa lainan saamista huomattavasti.

Miten todennäköisesti näistä paikoista saa lainaa?

Yksikään lainafirma ei anna jokaiselle lainaa haluavalle lainaa. Erityisesti Ferratumilta ja Bondoralta vaikuttaa kuitenkin olevan aidosti hyvät mahdollisuudet saada lainaa. Ja sanoisin, että jos täyttää ikäkriteerit, luottotiedot ovat kunnossa eikä ole ennestään liikaa lainaa, niin on jopa varsin todennäköistä, että jostakin tällä sivulla mainitusta paikasta saa lainaa. On kuitenkin hyvä huomata, että lainafirmoilla on eri tyyppisiä rajoja sille, kenellä ne myöntävät ja lainafirmat voivat myös kiristää ja löysentää omia rajojaan. Tarvittaessa voikin siis olla hyvä idea koittaa lainan saamista useammalta firmalta, ja vaikka myös firmalta, jolta on aiemmin tullut negatiivinen lainapäätös.

Huomaathan, että lainapaikkojen nopeudessa voi olla vaihtelua

Olen poiminut tälle sivulle vain lainapaikkoja, joilta olen itse saanut ainakin kerran lainan heti tilille. On kuitenkin hyvä huomata, että esimerkiksi yöllä ei ensimmäistä tietyn firman lainaa voi saada heti tilille. Lisäksi lainapaikoilla voi olla vaihtelua sen suhteen, miten nopeasti ne pystyvät maksamaan lainan tiettyyn pankkiin.