Helppo pikavippi – Hae heti tilille helppo laina ilman vakuuksia ja takaajia

Netin lainatarjonta on varsin runsasta. Siinä on kuitenkin melko isoja eroja, miten helppo eri firmoilta on saada lainaa itselle. Lisäksi myös siinä on eroja, miten nopeasti lainan voi saada omalle tilille. Tälle sivulle on listattu lainapaikkoja, joilta saa kokemuksen ja/tai tietojen perusteella lainaa helposti ja monesti myös erittäin nopeasti tilille.

Helpoin pikavippi 2021

Kokemukseni Blue Financen pikavipistä olivat varsin hyviä: sitä oli helppo hakea ja lainan sai omalle pankkitilille nopeasti. Tätä kirjoittaessa Blue Financen pikavippiä, jota se kutsuu nimellä ”Arkilaina”, voi hakea 100–500€ euroa. Kyseistä vippiä voi saada, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Uusi helppo vippi

Varsin hiljattain avattu Taskulaina on kokemusteni perusteella erittäin helppo paikka hakea lainaa. Lisäksi Taskulaina myös tuntuisi antavan myönteisiä lainapäätöksiä varsin monille. Mikäli ei ole ennen käyttänyt Taskulainaa, niin voi sen lainaa hakea 100 eurosta alkaen ja enintään 300 euroa. Taskulainan alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Ja täältäkin oli helppo ottaa lainaa – Vippi

Vipiltä voi hakea ja saada helposti ainakin joustoluottoa. Ja joustoluottoa voikin itse asiassa hakea täältä peräti kahden eri lainatuotteen kautta. Toisen niistä luottoraja on 500 euroa ja toisen 2000 euro. Pienin mahdollinen Vipiltä uutena asiakkaana haettava laina on 300 euroa. Vipin alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Lainastolta kätevä pikavippi

Lainastolta voi hakea pikavippiä 100–600€. Tuon kyseisen pikavipin lisäksi sillä on tarjolla myös joustoluoton muodossa oleva laina. Tuosta kyseisestä joustoluottolainasta vaikuttaisi kuitenkin olevan vähintäänkin haastavampaa saada myönteinen lainapäätös kuin varsinaisesta pikavipistä. Lainaston pikavipille saa varsin hyvin laina-aikaa ja lisäksi se on nykyään melko edullinen. Lainastolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Helppo isompi laina – jopa 10 000€ vippi

Muista tällä sivulla mainituista paikoista poiketen, itselläni ei ole kokemuksia Saldosta. Tietojen perusteella senkin kuitenkin pitäisi olla paikka, josta voi hakea todella helposti lainaa. Ja se mikä erityisesti ansaitsi Saldolle paikan tällä sivulla on se, että siltä voi saada lainaa jopa 10 000 euroa.

Käytännössä Saldolla on kaksi eri lainatuotetta, ensinäkin joustoluotto, jota voi hakea 300€–2000€ ja toiseksi kulutusluotto, jota voi hakea 1000€–10 000€. Saldon alaikärajaksi on eri paikoissa ilmoitettu 18v tai 20v. Hae nyt lainaa Saldolta.

Ei sopivaa lainapaikkaa? Kokeile lainavertailua

Todella helppojen nettilainojen määrä on vähentynyt varsin paljon viime aikoina. Sitten toisaalta suosiotaan ovat kasvattaneet palvelut, joiden avulla voi helposti vertailla suuren määrän eri lainapaikkoja, joilta on melko helppo hakea lainaa. Mikäli haluat mahdollisesti kokeilla tuon tyyppistä palvelua, niin löytyy semmoinen esimerkiksi tämän sivuston puolueeton lainavertailu -sivulta.

Mitkä asiat tekevät ylempänä mainituista lainapaikoista helppoja ja nopeita?

Ensimmäinen juttu on se, että kaikista yllä olevista paikoista voi hakea ja saada lainaa ilman vakuuksia. Tuo tietysti nopeutta lainan hakemista ja lainapäätöstä paljon. Toinen juttu on se, että myöskään takaajaa ei tarvitse mistään näistä paikoista haetulle lainalle. Kolmantena syynä on se, että kaikista näistä lainapaikoista on mahdollista saada lainaa ilman liitteitä, eli et joudu lähettämään niille dokumentteja lainapäätöstä varten. Ja sitten on vielä sekin, että kaikista näistä lainapaikoista näyttää tulevan ainakin pitkälti automaattinen lainapäätös, mikä tietysti sekin nopeuttaa lainan saamista huomattavasti.

Miten todennäköisesti näistä paikoista saa lainaa?

Yksikään lainafirma ei anna jokaiselle lainaa haluavalle lainaa. Erityisesti Blue Financelta vaikuttaa kuitenkin olevan aidosti varsin hyvät mahdollisuudet saada myönteinen luottopäätös.

Voikin hyvinkin olla niin, että jos täyttää ikäkriteerit, luottotiedot ovat kunnossa eikä ole ennestään liikaa lainaa, niin on jopa varsin todennäköistä, että jostakin tällä sivulla mainitusta paikasta saa lainaa. On kuitenkin hyvä huomata, että lainafirmoilla on eri tyyppisiä rajoja sille, kenellä ne myöntävät ja lainafirmat voivat myös kiristää ja löysentää omia rajojaan. Tarvittaessa voikin siis olla hyvä idea koittaa lainan saamista useammalta firmalta, ja vaikka myös firmalta, jolta on aiemmin tullut negatiivinen lainapäätös.

Huomaathan, että lainapaikkojen nopeudessa voi olla vaihtelua

Olen poiminut tälle sivulle vain lainapaikkoja, joilta olen itse saanut ainakin kerran lainan heti tilille. On kuitenkin hyvä huomata, että esimerkiksi yöllä (eli siis käytännössä kello 23 jälkeen ja ennen kello 7 aamulla) ei ensimmäistä tietyn firman lainaa voi saada mistään heti tilille. Lisäksi lainapaikoilla voi olla vaihtelua sen suhteen, miten nopeasti ne pystyvät maksamaan lainan tiettyyn pankkiin. Ja vielä sekin on hyvä huomata, että joissakin tapauksissa lainapalveluiden omat aukioloajat voivat vaikuttaa siihen, koska lainaa voi tilille saada – moni lainafirma kuitenkin maksaa lainoja ulos myös asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella.

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten nopeasti pikavipin voi parhaassa tapauksessa saada omalle tilille?

Jos kaikki menee putkeen, niin voi pikavippi olla tilillä alle 15 minuutissa siitä, kun aloitti lainan hakemisen. Toki ihan noin nopea toiminta ei välttämättä ole valtavan yleistä.

Mikä on nykyään tyypillinen pikavippien korko?

Pikavippien korot ovat alentuneet varsin paljon viime aikoina, ja nykyään tavalliset todelliset vuosikorot ovat noin luokkaa 30%. Tuo mahdollistaa sen, että erityisesti, jos ottaa pienen lainan lyhyeksi aikaa, niin ei pikavippi kerrytä euroissa kovin paljon korkoja.

Miksi siinä on eroja, miten helposti lainapaikat antavat lainaa?

Pohjimmiltaan monesti lienee kyse siitä, että toiset paikat myöntävät mieluummin paljon lainoja vaikka pienellä keskimääräisellä katteella ja toiset taas tykkäävät keskittyä myöntämään vähemmän, mutta luultavasti keskimäärin tuottoisampia lainoja.

Vieritä ylös