Halpa kulutusluotto – Löydä edullinen vakuudeton kulutusluotto heti

Hyviä uutisia. Tätä nykyä on mahdollista löytää jopa heti varsin halpa kulutusluotto netin kautta. Ja mikä parasta näitä edullisia kulutusluottoja on mahdollista saada täysin ilman vakuuksia. Koska netissä on niin monta kulutusluottoja tarjoavaa tahoja, niin on yksi loistava tapa helpottaa erityisen edullisen kulutusluoton löytymistä se, että käyttää avukseen lainojen kilpailuttamiseen ja vertailuun erikoistunutta palvelua. Näistä muutama seuraavaksi esittelyssä.

Omalaina – kulutusluotto alkaen 4,19% nimellisellä vuosikorolla

Omalainan kautta voi hakea lainaa 100 – 60 000€. Edullisuuden näkökulmasta tästä paikasta tekee erityisen houkuttelevan se, että täällä kerrotaan, että lainaa voi saada alkaen jopa 4,19% nimellisestä vuosikorosta. 

Toki omien mahdollisten lainatarjousten koron saa selville vain täyttämällä hakemuksen ja vertailemalla mahdollisesti saadut lainatarjoukset. Lisäksi on hyvä muistaa se, että lopulta todellinen vuosikorko on tärkeämpi kuin nimellinen vuosikorko. Onneksi Omalainan avulla voi kuitenkin löytää myös varsin pienen todellisen vuosikoron kulutusluoton. Lisäksi kivaa on se, että yhtäkään mahdollisesti saatua lainatarjousta ei ole pakko ottaa vastaan, jos ei koe löytäneensä tarpeeksi hyvää lainaa.

Omalainan avulla voi alkaa saamaan lainatarjouksia heti, kun on täyttänyt lyhyen lainahakemuksen ja parhaassa tapauksessa löydetyn luoton voi saada omalle pankkitilille asti jopa samana päivänä. Laina-aikaa Omalainan avulla voi alle 2000 euron kulutusluotolle saada 1–5 vuotta, vähintään 2000, mutta alle 10 000 euron luotolle 1–15 vuotta ja vähintään 10 000 euron kulutusluotolle 1–20 vuotta. Omalainan avulla onnistuvat siis lyhyet ja pitkät maksuajat. Omalainan alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Esimerkki Omalainan nettisivuilta: Jos lainaa hakisi 8000€ ja ottaisi 2 vuoden laina-ajan, niin voisi kuukausierä olla 366€ ja korkoja ja kuluja 8000€ lainasta syntyä 784€.

Lainakartta – lainaa alkaen alle 5% todellisella vuosikorolla

Lainakartan – eli siis tämän sivuston, jolla nyt olet – kautta voi hakea 2000€ – 60 000€ kokoista kulutusluottoa. Ja mikä parasta täältä voi jopa löytää melko halpaa sitä: parhaimmillaan tämän sivuston kautta voi saada lainaa jopa 4,5% todellisella vuosikorolla. Lainaa tuolla yllä olevalla lomakkeella voi hakea, jos ikää on ainakin 20 vuotta. 

Esimerkki Lainakartan / Salus Groupin & Rahoitus lainalaskurista: Jos lainaa ottaisi 8000€ 4 vuoden laina-ajalla, niin voisi kuukausittain lyhennysmäärä olla 203€.

Rahalaitos – myös täältä voit saada halvan kulutusluoton ilman vakuuksia

Myös Rahalaitos kannattaa pitää mielessä siinä vaiheessa, kun etsinnässä on edullinen kulutusluotto. Rahalaitos kilpailuttaa hakemuksia 500 – 70 000€ kokoisille lainoille ja parhaassa tapauksessa lainaa voi saada alkaen 4,5% todellisesta vuosikorosta. Ylempänä mainittujen firmojen tapaan myös Rahalaitoksen avulla on luonnollisesti mahdollista saada kulutusluotto ilman vakuuksia. Ja samaten ylempänä mainittujen lainojen kilpailuttajien tapaan, myös Rahalaitoksen kautta voi laina-aikaa saada lainalle 1 – 15 vuotta.

Rahalaitoksella on siinä mielessä tiukemmat kriteerit lainaa hakeville henkilöille kuin Omalainalla, että täällä lainanhakijalta vaaditaan vähintään 20 vuotta ikää. Toisaalta tuloraja Rahalaitoksella ei ole valtavan korkea, sillä Rahalaitos kertoo, että lainaa voi hakea jo 7200€ vuosituloilla (tuo olisi siis 600€ per kuukausi). Hae nyt lainaa Rahalaitoksen kanssa.

Esimerkiksi Rahalaitoksen lainalaskurista: Jos lainaa hakisi 10 000€ 3 vuoden maksuajalla, niin voisi kuukausierä olla 317€. Ja tuosta laskien (36 kertaa 317€) voisi olettaa, että takaisin maksettava kokonaissumma 10 000€ lainasta voisi olla noin 11 412€.

Etua – löydä pienen koron kulutusluotto

Etuakin voi olla kätevä paikka, kun haluaa löytää halvan kulutusluoton. Tällä palvelulla on nimittäin sen tyyppisiä yhteistyökumppaneita, että Etuan avulla pitäisi olla korostuneen hyvät mahdollisuudet pienen koron kulutusluoton löytämiseen. Etuan avulla voi etsiä lainaa 500 eurosta alkaen ja jopa 60 000 euron verran ja maksuaikaa luotolle voi hakea vuodesta alkaen ja jopa 18 vuotta. Etuaa voi kokeilla, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt luottoa Etuan avulla.

Lainaesimerkki Etualta: Jos hakisi lainaa 15 000 euroa ja sille maksuaikaa 5 vuotta, niin voisi kuukausierä olla 303 euroa. 303€*12*5 = 18 180€.

Muista huomioida edullista kulutusluotto harkitessa myös laina-aika:

Kun hakusessa on halpa kulutusluotto, niin tulee helposti keskitettyä vain lainan todelliseen vuosikorkoon ja etsittyä tästä näkökulmasta mahdollisimman halpaa lainaa. Ja vaikka tämä onkin tietenkin ihan hyvä näkökulma halvimman lainan löytämiseen, niin on se myös tavallaan liian suppea. Todellisen vuosikoron lisäksi kannattaa nimittäin miettiä myös ainakin sitä, miten pitkäksi aikaa lainan ottaa. On nimittäin luonnollisesti niin, että mitä pidempi laina-aika on, niin sitä pidemmältä ajalta laina kerryttää korkoja maksettavaksi.

Ja kun puhutaan lainan halpuudesta sen näkökulmasta, miten paljon euroja siitä pitää maksaa takaisin, niin kannattaa toki aina mielessä pitää myös se, että ei ota alkujaan isompaa lainaa kuin on pakko. Sillä isompi lainasumma tietenkin tuppaa kerryttämään myös enemmän korkoja.

Estääkö maksuhäiriömerkintä kulutusluoton saamisen:

On käytännössä erittäin todennäköisesti, että vaikka asiat olisivat muuten lainaa hakevan henkilön suhteen hyvissä kantimissa, niin jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä, niin ei hänelle myönnetä lainaa.

Hyviä uutisia. Tätä nykyä on mahdollista löytää jopa heti varsin halpa kulutusluotto netin kautta. Ja mikä parasta näitä edullisia kulutusluottoja on mahdollista saada täysin ilman vakuuksia. Koska netissä on niin monta kulutusluottoja tarjoavaa tahoja, niin on yksi loistava tapa helpottaa erityisen edullisen kulutusluoton löytymistä se, että käyttää avukseen lainojen kilpailuttamiseen ja vertailuun erikoistunutta palvelua. Näistä muutama seuraavaksi esittelyssä.

Vieritä ylös