• You are here:
  • Home »

Eroon pikavippikierteestä – katkaise pikavippikierre kerralla näin (2020)

Pikavippikierre syntyy, kun aiempia pikavippejä aletaan korvaamaan uusilla tai ylipäätänsä otetaan uutta lainaa vanhan päälle. Esimerkiksi pikavippien perinteisesti korkeista koroista johtuen, pikavippikierteestä eroon pääseminen on monesti erittäin hankalaa. Nykyään tätä helpottaa hieman se, että uusien pikavippien korkoja säännellään aiempaa tarkemmin, mutta tuo ei toki kokonaan estä pikavippikierteen syntymistä. Mistä sitten apua pikavippikierteeseen?

Pohjimmiltaan pikavippikierre katkeaa vain päätöksellä siitä, ettei ota enää uusia pikavippejä ja maksaa aiemmat pois. Ensimmäinen kohta on psykologinen, joten siihen tältä sivustolta ei löydy isompia vinkkejä, mutta jälkimmäiseen Lainakartta voi antaa joitakin neuvoja.

Ehkä se fiksuin tapa hankkia rahat pikavippikierteen katkaisemiseen on säästäminen tai lisätulojen hankkiminen, pikavippien korkojen ja lyhennysten puskiessa päälle ei tuo kuitenkaan monesti ole riittävän nopea ratkaisu. Tuossa tapauksessa voikin ainoa tapa olla se, että etsii lainan, jolla maksaa pikavipit pois. Näistä lainoista puhutaan monesti termillä järjestelylaina. Tuon tyyppistä lainaa on todennäköisesti fiksuinta hakea pankista, mutta jos ei onnistu tai innosta, niin voi sitä hakea myös netistä. Seuraavaksi lyhyesti esiteltynä paikkoja, joista voi hakea tuon tyyppistä lainaa.

Omalaina – oma suositukseni

Kokeilin Omlainan palvelua vähän aikaa sitten ja tuon kokeilun perusteella Omalaina voi olla hyvä vaihtoehto kokeiltavaksi, kun haluaa irti pikavippikierteestä. Tämän palvelun avulla voi nimittäin hakea erittäin nopeasti isoja ja jopa edullista nettilainaa. Koska Omalaina seuloo lainatarjouksia monelta lainapalvelulta, niin voi se löytää todella moneen tarpeeseen soveltuvan lainan. Lainaa tämän palvelun kautta voi hakea 100 – 60000€. Omalainan käyttämisen alaikäraja on 18 vuotta. Kokeile nyt Omalainaa.

Freedom Rahoitus – toinen vaihtoehto

Myös Freedom Rahoitus kilpailuttaa sen kautta tehdyn lainahakemuksen ja tuon ansiosta se voi löytää edullisen lainan hakijalle. Myös Freedom Rahoitus voi etsiä lainoja jopa 60 000€ asti, eli tämänkin palvelun avulla voi katkaista jopa varsin ikävän pikavippikierteen. Freedom Rahoituksen käyttämisen alaikäraja on 20 vuotta. Testaa nyt Freedom Rahoitusta.

Rahalaitos – erityisen isoon pikavippikierteeseen

Rahalaitos voi seuloa lainatarjouksia jopa 70 000€ lainahakemusta varten, eli tämä palvelu voi olla apuna todella mittavan pikavippiongelman ratkaisemissa. Rahalaitosta voi kokeilla, mikäli ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen avulla.

Lendo – ja tämäkin palvelu voi auttaa pikavippikierteen ratkaisemissa

Lendon kautta voi hakea kooltaan 500€ - 60000€ kokoista lainaa. Eli myös Lendoa voi harkita silloin, jos tarvitsee yhden lainan, jolla maksaa pikavipit kerralla pois. Lendoa voi kokeilla, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Lendon avulla.