• You are here:
  • Home »

Eroon pikavipeistä – Maksa pikavipit pois yhdellä lainalla, suositellut paikat (2020)

Tässä alla on suositeltuna paikkoja, joista voi hakea netin kautta sen tyyppisen lainan, jolla voi maksaa pikavipit pois yhdellä kertaa ja päästä niistä heri eroon. Luonnollisesti myös pankista voi hakea tuon tyyppistä lainaa, mutta sitä voi olla vaikeampi saada ja sen hakeminen voi olla henkisesti vaikeampaa.

Eroon pikavipeistä – suositus 1

Omalainalta voi hakea lainaa 100€ alkaen ja peräti 60 000€ asti. Sen kautta voi siis saada moneen tarpeeseen sen tyyppistä lainaa, jolla saa pikavipit maksettua kerralla pois. Omalaina kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen, jonka ansiosta sen avulla voi löytää erityisen edullista lainaa. Pikavipeistä eroon haluavien näkökulmasta tämän palvelun etu on myös se, että sen kautta voi hakea lainalle jopa 20 vuoden laina-aikaa (vähintään 10 000€ lainat). Toisaalta laina-aikaa voi hakea vaikka vain vuoden, jos uskoo, että pystyy maksamaan pikavipit nopeasti pois.

Omalainan kautta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Omalaina, kuten mikään alla listattu palvelu, ei vaadi lainaa hakevalta henkilöltä vakuuksia tai takaajaa. Omalainan kautta voi saada lainatarjouksia jopa heti. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Lainaesimerkki Omalainalta: Jos 20 000€ lainalle hakisi 5 vuotta laina-aikaa, niin voisi kuukausierä olla 377€ ja korkoja ja kuluja lainasta voisi tulla 2620€.

Pikavipit pois yhdellä lainalla – suositus 2

Zmarta on saman tyyppinen lainahakemusten kilpailuttaja kuin Omalaina, eli myös sen kautta voi löytää edullisen lainan, jolla maksaa pikavipit kerralla pois. Zmartan kautta voi hakea lainaa 1000€ alkaen ja jopa 60 000€. Zmartan käyttämisen alaikäraja on 20 vuotta. Tämän palvelun kautta voi lainalle hakea laina-aikaa 1-15 vuotta. Hae nyt lainaa Zmartan avulla.

Esimerkki Zmartalta: Jos lainaa hakisi 15 000€ ja laina-aikaa ottaisi 3 vuotta, niin voisi kuukausierä olla 477€, ja kokonaisuudessa 15000€ lainasta pitäisi korkoineen ja kuluineen maksaa takaisin 17172€.

Kolmas paikka, jonka avulla voi päästä eroon pikavipeistä

Myös Advisaa kannattaa harkita, kun haluaa kuitata pikalainat kerralla. Tämäkin paikka kilpailuttaa lainahakemuksen, ja täällä kilpailutuksen voi tehdä 500€ - 60 000€ lainahakemuksille. Advisan kautta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta, ja sen kautta lainalle voi hakea laina-aikaa enintään 18 vuotta. Hae nyt lainaa Advisan kautta.

Advisalta esimerkki: Jos lainaa ottaisi 10 000€ ja sille 2 vuotta laina-aikaa, voisi tavallinen kuukausierä olla 442€.

Neljäs paikka, jonka avulla maksaa pienet lainat pois

Myös Rahalaitos voi olla hyvä paikka kilpailutukseen. Rahalaitos voi kilpailuttaa lainahakemuksia jopa 70 000€ asti, ja sen käyttämisen alaikäraja on 20 vuotta. Laina-aikaa Rahalaitoksen kautta voi saada 1-15 vuotta. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen kanssa.

Lainaesimerkki Rahalaitokselta: Jos lainaa hakisi 30000€ ja sille laina-aikaa 15 vuotta, niin voisi kuukausierä olla 253€. 15x12x253€ = 45540€

Bonus: Lainakartan etusivu

Myös tämän sivuston etusivulta löytyy kilpailutuslomake, jonka avulla voi hakea sen tyyppistä isompaa lainaa, jolla voi maksaa pikalainat yhdellä kertaa pois. Lainakartan käyttämän kilpailutuksen avulla voi hakea lainaa 2000€ alkaen ja 60 000€ asti. Vaihtelemalla etusivulta löytyvän lainalaskurin laina-aikaa ja lainamäärää näet arviot kuukausieristä.

Kaikki yllä mainitut sekä myös tämän sivuston etusivun näyttämät erät ovat viitteellisiä arvioita, ja itselle saadut mahdolliset lainatarjoukset voivat poiketa jopa varsin oleellisesti ennakkoarvioista.

Mitä tehdä, jos et saa isompaa lainaa pikavippien pois maksamiseen

Yksi isompi laina, eli niin sanottu yhdistelylaina, voi siis olla oiva valinta pikavippien pois maksamiseen, mutta valitettavasti sitä ei myönnetä kaikissa tilanteissa.

Mikäli yhdistelylainaa ei voi saada, niin voi epätoivoon vaipuminen olla lähellä. Tätä ei kuitenkaan kannata tehdä, vaan sen sijaan ensin kannattaa ainakin ottaa yhteyttä velkojiin ja kysyä, josko olisi mitään mahdollisuutta tehdä maksusuunnitelmaa. Kaikki eivät tähän suostu, mutta jos on sattunut käymään hyvä tuuri niiden paikkojen kanssa, joista on ottanut pikavippejä, niin voi tämä olla mahdollista. Lisäksi kannattaa ehdottomasti pyrkiä kehittämään jonkunlaisia tapoja saada lisää tuloja. Tuo voi tietysti monissa tilanteissa olla vaikeaa, mutta jos esimerkiksi omistaa jotakin sen tyyppistä erityisosaamista jota voisi myydä yrityksen puitteissa, niin kannattaa esimerkiksi sitä vaihtoehtoa miettiä.

Vielä lopuksi

Pikavippikierteen katkaiseminen on siis mahdollista, mutta pikavipeistä eroon lopullisesti pääseminen tulee vaatimaan todella suurta itsehillintää. Tarvittaessa kannattaakin turvautua myös ammattiapuun, jos pikavippiongelman taustalla on esimerkiksi pakonomaista ostamista, rahapelejä tai muita ongelmia, jotka ovat tilanteeseen johtaneet.

Tsemppiä!