Ege kokemuksia – Lue tietoja Ege-lainapalvelusta

Ege on yksi netissä edelleen toimivista lainapaikoista. Se ei kuitenkaan luultavasti ole yhtä tunnettu kuin monet muut lainapalvelu. Tästä syystä jaankin tässä lyhyessä artikkelissa omia kokemuksiani Egestä.

Mitä hyvää Egessä on:

Egeltä on ensinäkin todella helppo hakea lainaa, eikä se tarvitse juurikaan tietoja sen päättämiseen, että antaako se lainaa. Egeltä voi myös saada varsin edullista lainaa, ja jos vaikka siltä ottaisi 100 euron pikavipin ilman lisäpalveluja, niin pitäisi sitä korkoineen ja kuluineen maksaa takaisin todella hillityt 106,67€.

Mitä huonoa Egessä on:

Kokemusteni perusteella Egen huono puoli on erityisesti se, että siinä voi olla paljon vaihtelua, miten nopeasti siltä saa rahaa omalle tilille asti. Joskus nimittäin Egeltä voi saada rahat vaikka alle tunnissa, ja joskus saa voi mennä seuraavaan päivään. Lisäksi Egen huono puoli on se, että sen lainasummat ovat varsin rajoitettuja: siltä voi hakea lainaa enintän 150€.

Yhteenveto, kannattaako Egeltä hakea lainaa:

Egeä voi suositella vahvasti silloin, jos haluaa pienen ja halvan pikavipin, ja sillä saako rahat heti ei ole ihan valtavasti väliä.

Yleisiä kysymyksiä Egestä:

Miten paljon lainaa Egeltä voi saada?

Egeltä voi saada lainaa 50, 100 tai 150€.

Mikä on Egen alaikäraja?

Egen alaikäraja on 20 vuotta.

Kuinka paljon laina-aikaa Egeltä voi saada?

Egen kaikkien lainojen laina-aika on 30 päivää.

Voiko Egeltä olla samaan aikaan useampi laina?

Kyllä, kunhan henkilökohtainen luottoraja mahdollistaa sen.

Vieritä ylös