Edistystä, mutta ei erossa

Olen selkeästi edistynyt siinä projektissa, jonka lopullinen tarkoitus on se, että en enää ota uusia pikavippejä. Ja pariin kertaan olenkin jo onnistunut maksamaan kaiken pois. Mutta valitettavasti sitten on tullut joku uusi kulu, joka on tuntunut olevan pakko kuitata nopealla lainalla. Järkevämpi ihminen olisi toki yrittänyt niinä parempina aikoina luoda puskurirahaston noiden ns. yllättävien kulujen varalta.

Ja tuo onkin tulossa oleva projekti tielläni kohti pikavipeistä eroon pääsemistä ja sitten erossa pysymistä. Toki nyt ihan ensimmäiseksi pitää hoitaa pois tuo tällä hetkellä auki oleva yksi pikavippi. Se on suuruudeltaan noin 700€, eli ei mahdoton, mutta toki vähän ikävä homma taas kerran.

Sen voin jo nyt sanoa kokemuksesta, että olo on aina paljon mukavampi siinä vaiheessa, kun on onnistunut maksamaan kaikki vipit ainakin hetkeksi pois. Se kun ei tarvitse miettiä niitä lyhennyksiä ja sitä mistä niihin milloinkin saisi rahaa, tuo selkeästi jonkunlaista mielenrauhaa.

Tsemppiä myös kaikille muille, jotka pyrkivät pääsemään ja pysymään erossa pikavipeistä.

About the Author Lainakartta

Omien huonojen kokemusteni seurauksena haluan kannustaa tällä sivustolla muita välttämään järjettömien pikavippien ottamista, ja valitsemaan ainakin vähän järkevämpiä lainoja. Näitäkin voi saada yllättävän nopeasti ja pienellä vaivalla netin kautta.

follow me on: