CrediNord – tietoa CrediNord kokemuksista ja lainatarjonnasta (2021)

CrediNord on verrattain uusi netin kautta yrityslainoja myöntävä palvelu. Koska kyseessä on siis uusi lainapaikka, niin ei moni välttämättä tiedä siitä juurikaan tai sitä, kannattaako CrediNordilta hakea yrityslainaa. Tämä sivu pyrkiikin antamaan hieman perustietoa CrediNordista itsestään sekä CrediNord kokemuksista.

Minkä verran ja miten pitkän maksuajan yrityslainaa CrediNordilta voi hakea?

CrediNordilta voi hakea lainaa 1000 eurosta alkaen ja enintään 100 000 euroa. Haettavan lainasumman voi valita 1000 euron tarkkuudella. Laina-aikaa puolestaan voi hakea kuusi kuukautta, vuoden tai 18 kuukautta.

Minkälainen yritys voi saada CrediNordilta lainaa?

Perusvaatimuksia näyttävät olevan se, että yrityksellä pitää olla vuodessa liikevaihtoa vähintään 30 000 euroa, yrityslainan takaajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää, yrityksen päättäjien pitää asua Suomessa ja lisäksi yrityksellä ei saisi olla suurempia maksuviiveitä.

Miten nopeasti CrediNordilta voi saada lainaa?

CrediNordin verkkosivuston perusteella lainapäätöksen voi saada jopa tunnissa tai vähintäänkin yhden työpäivän aikana. Ja mikäli saa lainatarjouksen ja ottaa lainan vastaan, niin pitäisi se voida saada varsin nopeasti yrityksen pankkitilille.

Mikä on CrediNordin tausta?

CrediNord-lainapalvelun taustalla on suomalainen vuonna 2019 perustettu CrediNord Oy. Yrityksen kotipaikkakunta on Helsinki.

Minkälaisia kokemuksia ihmisillä on CrediNord-lainapalvelusta?

Koska CrediNord on varsin uusi palvelu, niin ei kokemuksia siitä ole vielä valtavasti saatavilla. Löytyneiden kokemusten perusteella palvelua käyttäneet ihmiset ovat kuitenkin olleet jopa erittäin tyytyväisiä palveluun. Ja käytännössä kokemuksista näyttää paistavan esimerkiksi tyytyväisyys helppouteen, hyvään asiakaspalveluun sekä palvelun nopeuteen.

Tietyllä tavalla huomionarvioista CrediNord kokemuksissa on myös se, mitä niissä ei mainita: niissä ei nimittäin mainita koroista. Tuosta voi olettaa, että asiakkailla ei ole ainakaan isompaa valittamista CrediNordin koroista, eli voi olla, että CrediNordilta voi saada varsin fiksusti hinnoiteltua yrityslainaa. Hae nyt lainaa CrediNordilta.

Vieritä ylös