• You are here:
  • Home »

Capital Box – tietoa palvelusta ja kokemuksista koskien Capital Boxia (2020)

Capital Box on lainapalvelu, jolta voi hakea helposti netin kautta yrityslainaa. Tämän sivun tarkoituksena on antaa hieman perustietoa Capital Boxista ja mahdollisesti tuon myötä auttaa päättämään se, kannattaako siltä hakea yritykselle lainaa.

Minkä verran yrityslainaa Capital Boxin kautta voi hakea? Pienin mahdollinen lainasumma on 2000 euroa. Suurin mahdollinen lainasumma puolestaan on 250 000 euroa. Ja haettavan lainasumman voi 2000€–250 000€ väliltä valita 1000 euron tarkkuudella. Capital Box voi siis soveltua isompaan ja pienempään yrityksen rahoitustarpeeseen.

Mikä on Capital Boxin lainojen korko? Capital Box käyttää räätälöityä hinnoittelua, mikä ilmeisesti tarkoittaa sitä, että jos haluaa tietää Capital Boxilta mahdollisesti saatavan yrityslainan koron, niin pitää hakea lainatarjous/lainapäätös.

Minkälainen yritys voi hakea lainaa Capital Boxilta? Vaatimuksia ovat käytännössä se, että yrityksen pitää olla toiminut vähintään 6 kuukautta se, että yrityksen vuosittaisen liikevaihdon pitää olla vähintään 25 000 euroa ja lisäksi yrityksellä pitää olla kiinteät yhteydet Suomeen. Tuo viimeinen kohta tarkoittaa käytännössä sitä, että lainaa hakevan yrityksen omistajien pitää asua Suomessa sitä, että yrityksellä pitää olla pankkitili Suomessa ja sitä, että yrityksen osoitteen pitää olla Suomessa.

Yhteenvetona voi todeta, että myös monet hieman pienemmät yritykset voivat hakea lainaa Capital Boxilta. Ja sen perusteella, miten Capital Box kuvailee sen mahdollisia asiakkaita, niin voisi olettaa, että palvelu soveltuu myös pk-yrityksille.

Miten nopeasti Capital Boxilta haettu laina voi olla tilillä? Capital Boxin verkkosivuston perusteella kaksi arkipäivää on melko realistinen aika siitä, kun hakee lainapäätöstä siihen, että laina on tilillä. Tuo toki olettaen, että lainapäätös on myönteinen.

Mikä on Capital Boxin tausta? Capital Box on Ferratum Groupin omistama lainabrändi. Aiemmalta nimeltään Capital Box oli Ferratum Business. Ferratum Group itsessään on suomesta lähtöisin oleva rahoitusyhtiö, joka on nykyään listattu Frankfurtin pörssissä.

Miksi Ferratum Business -nimi vaihdettiin Capital Box -nimeksi? Yksi mahdollinen syy on se, että Ferratum Group halusi tehdä selkeän eron sen kuluttajille suunnattujen lainapalveluiden ja yrityksille suunnatun lainapalvelun välille. Ferratum Group tarjoaa kuluttajille lainaa ”Ferratum” ja ”Ferratum Bank” brändien alla.

Minkälaisia kokemuksia ihmisillä on Capital Box -palvelusta? Capital Boxin nettisivuilla on kohta, jossa näyttäisi olevan oikeiden asiakkaiden kokemuksia palvelusta. Noiden kokemusten perusteella Capital Boxin asiakkaat ovat olleet varsin tyytyväisiä palveluun. Ja käytännössä kokemuksista paistaa tyytyväisyys erityisesti Capital Boxin nopeuteen ja helppoon käytettävyyteen.

Toki realistisesti ottaen on hyvä huomata, että yrityksen kotisivuilla julkaistut kokemukset edustavat kaiketi varsin positiivista päätä kokemuksista, ja esimerkiksi heidän kokemuksiahan ei oikein voi olla esille, jotka eivät lainaa ole saaneet. Toisaalta Capital Box näyttää kuitenkin myöntävän useammille yrityksille lainaa kuin jotkin netin toiset yrityslainapalvelut. Hae nyt lainaa Capital Boxilta.

Tämän artikkelin tiedot perustuvat kirjoitushetken tilanteeseen ja Capital Boxin kertomiin tietoihin. Muutokset ovat luonnollisesti mahdollisia. Tarvittaessa löydät tältä sivulta tietoa myös eräistä muista netissä yrityslainoja myöntävistä palveluista.