Arkilaina – Blue Finance kokemuksia ja tärkeät faktat Arkilainasta: korot, laskutus ja muuta

Arkilaina on Blue Finance -lainayhtiön uusi lainatuote. Koska kyseessä on siis monelle vielä varsin tuntematon laina, niin on tämän sivun tarkoitus antaa hieman perustietoa kyseisestä lainasta. Lisäksi sivulla on myös Blue Finance kokemuksia.

Arkilainaa voi hakea seitsemänä päivänä viikossa

Kun lainatuotteen nimi on ”Arkilaina”, niin voi helposti tulla mieleen, että kyseistä lainaa voi hakea vain aikavälillä maanantai–perjantai. Noin ei kuitenkaan ole, vaan sen sijaan Arkilainaa voi hakea sekä saada myös lauantaisin ja sunnuntaisin. On kuitenkin hyvä huomata, että kuten mitään muutakaan itselle uutta lainaa, niin Arkilainaa ei voi saada omalle pankkitilille kuin kello 07–23. Tuohon on syynä lainasäädäntö. Lisäksi Blue Financella on oma rajoitus siinä, että se ei siirrä lainoja viikonloppuna kuin kello 09–23.

Arkilainaa voi hakea 100–500€

Ainakin tätä kirjoittaessa Blue Finance näyttäisi ehdottavan kaikille Arkilainaa hakeville automaattisesti 300 euron lainasummaa. Blue Financen lainalaskurin avaamalla on kuitenkin helppo huomata, että todellisuudessa lainaa voi hakea 100 eurosta alkaen ja enintään 500€, ja koska haettavaa lainasummaa voi vaihtaa 100 euron välein, niin myös 200, 300 ja 400 euron lainasummat ovat mahdollisia.

Arkilainaa on helppo hakea ja sitä voi saada nopeasti

Vaikka Blue Financen Arkilainan lainasummat ovatkin melko rajattuja, niin on sillä yksi erittäin mukava puoli: kyseistä lainaa on nimittäin erittäin helppo hakea ja se voidaan parhaassa tapauksessa maksaa hakijan pankkitilille jopa heti. On kuitenkin hyvä huomata, että voi olla esimerkiksi pankkikohtaista vaihtelua siinä, miten nopeasti Arkilaina tai mikä tahansa muukaan laina siirtyy omalle tilille.

Arkilainan korko ja kulut

Blue Financen Arkilainan tavallinen todellinen vuosikorko on tätä kirjoittaessa yrityksen kertoman mukaan 14,40–28,00%. Ilmoitettu todellinen vuosikorko on sitä suurempi, mitä pienempää lainasummaa hakee. Kaikkien lainasummien nimellisen vuosikoron sen sijaan pitäisi ainakin tätä kirjoittaessa olla sama, eli 9,9%. Blue Financen korkojen ja kulujen suhteen on hyvä olla tietoinen siitä, että Blue Finance veloittaa lisäkuluja, jos lainan haluaa omalle tilille tavallista nopeammin.

Laina-aika

Arkilainan tavallinen laina-aika on 4 kuukautta.

Kuka voi saada Arkilainan?

Arkilainan alaikäraja on 18 vuotta. Varsinaista yläikärajaa sillä ei näytä olevan, joskin korkea ikä saattaa vaikuttaa negatiivisesti mahdollisuuksiin saada myönteinen lainapäätös.

Riittävän iän lisäksi Arkilainan saamiseksi on hyvä, että luottotiedot ovat kunnossa. Ja vielä tuon päälle menojen ja tulojen on hyvä olla sen tyyppisessä tasapainossa, että Blue Finance uskoo, että hakija selviytyy luoton takaisinmaksusta.

Blue Finance kokemuksia lyhyesti

Omien ja muualta luettujen kokemusten perusteella Blue Financelta on helppo hakea lainaa ja se myös antaa lainaa monille hakijoille. Lainaa voi myös saada jopa erittäin nopeasti omalle pankkitilille.

Heikompaa Blue Financessa on puolestaan se, että ilmeisesti sen laskutus ei oikein aina toimi. Käytännössä ongelmia on ollut siinä, että kaikki asiakkaat eivät ole saaneet laskujaan. Tietojen mukaan ongelman taustalla on se, että Blue Finance on vaihtanut laskutuspalvelua. Toivoa sopii, että laskutus alkaa sujumaan taas piakkoin.

Mikäli et saa Blue Financelta laskua, niin kannattaa ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa. Kokemusteni perusteella Blue Financen asiakaspalvelu on ystävällistä ja laadukasta. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Mitä tehdä, jos ei pääse Blue Financen verkkosivustolle?

Monella oli ainakin 14.9.2020 vaikeuksia päästä Blue Financen verkkosivuille, ja mikäli törmää omalla kohdalla tuohon ongelmaan, niin suosittelen kokeilemaan sinne menemistä Firefox-selaimella. Ainakin omassa tapauksessani tuo ratkaisi ongelman.

Firefox on Mozillan ilmainen nettiselain ja sitä pidetään yleisesti erittäin turvallisena. Tarvittaessa voit ladata Firefoxin täältä (avautuu uuteen ikkunaan).

Blue Finance yrityksenä

Blue Finance on vuonna 2011 perustettu ja jo pitkään pikavippejä myöntänyt suomalainen yritys. Yrityksen lainojen laadukkuudesta muihin nettilainoihin verattuna kertoo esimerkiksi se, että tällä sivustolla Blue Financen lainatuote eli siis Arkilaina on valittu kirjoitushetkellä tämän hetken parhaaksi pikavipiksi. Tuohon ovat vaikuttaneet esimerkiksi Arkilainan edellä mainitut nopeus ja helppous.

Hyvä tietää: Credit24-lainapalvelua pyörittävä IPF Digital omistaa Arkilaina.fi-verkkotunnuksen – eli sieltä Blue Financen Arkilainaa ei siis löydy!

Jaa kokemuksia Blue Financesta

Lue muiden kokemuksia Blue Financesta

Helppo ja nopea, mutta harmillinen lisämaksu

Rated 4 out of 5
13.2.2021

Blue Financelta oli tosi helppo hakea lainaa ja sitä myös pystyi saamaan nopeasti. On kuitenkin vähän ikävää, että Blue Finance veloitti lisäkuluja, jotta lainaa sai nopeasti omalle tilille asti. Toisaalta Blue Financen pakollinen korot/kulut oli onneksi varsin pienet.

Ihanhyvä

Kysymyksiä ja vastauksia Blue Financesta sekä Arkilainasta

Mitä Arkilainan hakemiseen tarvitsee?

Käytännössä et tarvitse muuta kuin pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Lisäksi pitää tietysti antaa muutamat perustiedot itsestä. Ja jotta Arkilainaa voi saada, niin on tärkeintä se, että on täysi-ikäinen.

Miten pitkän laina-ajan Arkilainalle saa?

Tavallinen maksuaika on 4 kuukautta. Tuon pituinen maksuaika on melko tavallinen vuoden 2020 pikavipeille.

Mihin kellonaikoihin Blue Financen asiakaspalvelu palvelee?

Nettisivustonsa perusteella Blue Financen asiakaspalvelulle voi soittaa arkisin kello 8–20. Sähköpostia voi tietysti lähettää koska tahansa. On hyvä huomata, että Blue Financen asiakaspalvelun aukioloajat eivät vaikuta siihen, koska lainaa voi hakea ja saada. Eli lainaa voi saada vaikkapa lauantaina kello 21, vaikka asiakaspalvelu ei silloin olekaan auki.

Onko Blue Financella muita lainatuotteita kuin Arkilaina?

Blue Finance myönsi aiemmin esimerkiksi joustoluottoa, jota pystyi hakemaan jopa 5000 euroa. Blue Finance vaikuttaa kuitenkin uuden korkokaton myötä lakkauttaneen muiden lainatuotteiden kuin Arkilainan uusille asiakkaille tarjoamisen ja myöntämisen.

Vieritä ylös