250e pikavippi – Hae ainakin lähellä 250 euron laina näiltä lainapalveluilta heti tilille

Täsmälleen 250 euron pikavipin saaminen on muuttunut hyvin hankalaksi. Useammasta paikasta voi kuitenkin nykyisellään saada edullisen koron 300 euron pikavipin, ja lisäksi tarjolla on myös ainakin yksi fiksu 200 euron pikavippi. Alla näitä suositeltuna, sillä todennäköisesti ainakin toinen niistä on hyvä vaihtoehto heille, jotka ideaalisti haluaisivat 250e pikavipin.

Ferratum – nosta joustoluotolta 250 euron laina

Päivitys: Ferratum on vuoden 2021 alussa keskeyttänyt 250€ pikavippinen myöntämisen uusille lainaa hakeville henkilöille. Ferratumin tapauksessa 250 euron lainan voi saada niin, että avaa palveluun joustoluoton. Tuolta joustoluotolta onnistuu sitten helposti vaikkapa 250 euron kokoisen lainan omalle pankkitilille nostaminen. Ferratumin joustoluoton alaikäraja on 22 vuotta. Valitettavasti Ferratum myöntää nykyisin varsin harvoille lainaa.

Varavaihtoehto: Blue Finance – helppo 300€ tai 200€ pikavippi

Mikäli 250 euron sijaan myös 300 tai 200 euron pikavippi kelpaa ja haluaa sen mahdollisesti erittäin nopeasti, niin kannattaa harkita Blue Financea. Täysi-ikäiset voivat nimittäin hakea ja saada siltä tuon kokoista lainaa vikkelästi. Blue Financen lainat voi maksaa pois kätevästi erissä. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Saldolimiitti – myös täältä 300€ pikavippi

Myös Saldolimiitiltä voi saada lainaa 300 eurosta alkaen. Ja itse asiassa sitten, kun siltä on kerran nostanut lainaa, niin ilmeisesti jatkossa onnistuvat jo 100 euron lainat. Voidakseen saada Saldolimiitiltä lainaa, on hyvä, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

250 laina ilman vakuuksia

Jokainen näistä firmoista voi myöntää 250€ kokoisen pikavipin ilman vakuuksia. Myöskään takaajaa ei miltään niistä lainaamiseen ei tarvitse.

Lainaa voi lyhentää erissä

Mikäli 250€ lainaa ei pysty maksamaan heti seuraavassa kuussa takaisin, niin on kiva tietää, että kaikissa lainapaikoissa voi lainaa maksaa takaisin myös pienehköissä erissä. Esimerkkinä voi mainita, että jos Credit24:ltä ottaisi 250 kokoisen lainan, niin olisi sen lyhentämiseen sivuston laskurin mukaan minimikuukausierä 21,33€.

Lisää lainapalveluita

Mikäli mikään näistä lainafirmoista ei miellyttänyt, niin löydät lisää lainafirmoja esimerkiksi meidän ”laina ilman liitteitä heti” -alasivulta.

Vieritä ylös