• You are here:
  • Home »

250€ pikavippi – Näiltä voi saada heti lainaa tilille 250€ verran (2020)

Jokaiselta pikavippifirmalta ei ole mahdollista saada 250€ lainaa. Näistä seuraavista paikoista se on kuitenkin mahdollista. Paikoilla on eroavaisuuksia esimerkiksi sen suhteen, mikä niiden käyttämisen ikäraja on, eli kannattaa pyrkiä valitsemaan se itselle paras.

Ainalaina – helppo 250€ laina

Ainalainalta on kokemuksien perusteella pystynyt hakemaan helposti melko pientä lainaa. Ja 250€ pitäisi sopia tuohon määritelmään. Ainalainan lainan todellinen vuosikorko on noin 30% ja siltä voi saada lainapäätöksen heti sekä rahat nopeasti. Lainaa siltä voi saada, jos ikää on yli 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Credit24 – myös täältä 250€ pikavippi

Credit24:ltä voi siltäkin hakea helposti ja nopeasti 250€ kokoista lainaa. Tästä palvelusta voi saada lainaa, jos ikää on yli 19-vuotta. Ylempien palveluiden tapaan myös Credit24:n lainan todellinen vuosikorko on 30% luokkaa. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

250 laina ilman vakuuksia

Jokainen näistä firmoista voi myöntää 250€ kokoisen pikavipin ilman vakuuksia. Myöskään takaajaa ei miltään niistä lainaamiseen ei tarvitse.

Lainaa voi lyhentää erissä

Mikäli 250€ lainaa ei pysty maksamaan heti seuraavassa kuussa takaisin, niin on kiva tietää, että kaikissa lainapaikoissa voi lainaa maksaa takaisin myös pienehköissä erissä. Esimerkkinä voi mainita, että jos Credit24:ltä ottaisi 250 kokoisen lainan, niin olisi sen lyhentämiseen sivuston laskurin mukaan minimikuukausierä 21,33€.

Lisää lainapalveluita

Mikäli mikään näistä lainafirmoista ei miellyttänyt, niin löydät lisää lainafirmoja esimerkiksi meidän "laina ilman liitteitä heti" -alasivulta.