250e pikavippi – Suositellut paikat hakea lainaa 250 euroa vuonna 2021

Näytti jo vähän aikaa siltä, että tasan 250 euron pikavipin hakeminen olisi muuttunut hyvin vaikeaksi. Onneksi kuitenkin hiljattain yksi 250e lainoja tarjoava lainapalvelu avasi ovensa uudelleen uusille asiakkaille ja toinen paikka alkoi myöntämään aikaisempaa pienempiä lainoja. Löydätkin tältä sivulta listattuna hyviä paikkoja hakea tasan tai lähelle 250€ lainaa.

Täältä voi edelleen hakea 250e pikalainaa

Creditstar lienee paras vaihtoehto heille, jotka haluavat tasan 250 euron lainan. Täältä voi nimittäin edelleen hakea tuon kokoista lainaa ja lisäksi Creditstarin pitäisi parhaimmillaan olla melko nopea lainapalvelu. Creditstar on myös esimerkiksi mukavan selkeä lainapaikka. Creditstarilta voi hakea 250e vipille laina-aikaa kuukaudesta alkaen ja enintään vuoden. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Tarjolla nyt 250e pikavippi

Lainasto alkoi hiljattain tarjoamaan mahdollisuutta hakea jo 250 euron pikavippiä, ja tuo onkin varsin kiva juttu, sillä Lainasto on kokemusteni perusteella varsin helppo ja nopea lainapalvelu. Lainasto tarjoaa 250e vipille lähtökohtaisesti 4 kuukauden laina-aikaa. Hae nyt Lainaston vippiä.

Varavaihtoehto: Blue Finance – helppo 300€ tai 200€ pikavippi

Mikäli 250 euron sijaan myös 300 tai 200 euron pikavippi kelpaa ja haluaa sen mahdollisesti erittäin nopeasti, niin kannattaa harkita Blue Financea. Täysi-ikäiset voivat nimittäin hakea ja saada siltä tuon kokoista lainaa vikkelästi. Blue Financen lainat voi maksaa pois kätevästi erissä. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Saldolimiitti – myös täältä 300€ pikavippi

Myös Saldolimiitiltä voi saada lainaa 300 eurosta alkaen. Ja itse asiassa sitten, kun siltä on kerran nostanut lainaa, niin ilmeisesti jatkossa onnistuvat jo 100 euron lainat. Voidakseen saada Saldolimiitiltä lainaa, on hyvä, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

250 laina ilman vakuuksia

Jokainen näistä firmoista voi myöntää 250€ kokoisen pikavipin ilman vakuuksia. Myöskään takaajaa ei miltään niistä lainaamiseen ei tarvitse.

Lainaa voi lyhentää erissä

Mikäli 250€ lainaa ei pysty maksamaan heti seuraavassa kuussa takaisin, niin on kiva tietää, että kaikissa lainapaikoissa voi lainaa maksaa takaisin myös pienehköissä erissä. Esimerkkinä voi mainita, että jos Credit24:ltä ottaisi 250 kokoisen lainan, niin olisi sen lyhentämiseen sivuston laskurin mukaan minimikuukausierä 21,33€.

Lisää lainapalveluita

Mikäli mikään näistä lainafirmoista ei miellyttänyt, niin löydät lisää lainafirmoja esimerkiksi meidän ”laina ilman liitteitä heti” -alasivulta.

Vieritä ylös