• You are here:
  • Home »

250€ pikavippi – Näiltä voi saada nopeasti tilille 250€ verran lainaa (2020)

Jokaiselta pikavippifirmalta ei ole mahdollista saada 250€ lainaa. Tällä sivulla mainittavista paikoista se on kuitenkin mahdollista. Paikoilla on eroavaisuuksia esimerkiksi sen suhteen, mikä niiden käyttämisen ikäraja on, eli kannattaa pyrkiä valitsemaan se itselle paras. 

Creditstar - tarjolla 250€ pikavippi

Creditstar on yksi niistä harvoista lainapaikoista, joka tätä kirjoittaessa mahdollistaa 250 euron kokoisen pikavipin hakemisen. Tuon kokoisella lainalle voi täältä hakea laina-aikaa 30 päivästä alkaen ja enintään 12 kuukautta. Alaikäraja Creditstarilla on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

250e pikavipin hinta Creditstarilla: Jos valitsee 250 euron lainalle 2 kuukauden laina-ajan ja nopean lainahakemuksen käsittelyn, niin on kuukausierä Creditstarin mukaan 142,05€. Eli yhteensä takaisin pitäisi maksaa 284,10€.

Ferratum - nosta joustoluotolta 250 euron laina

Ferratumin tapauksessa 250 euron lainan voi saada niin, että avaa palveluun joustoluoton. Tuolta joustoluotolta onnistuu sitten helposti vaikka 250 euron kokoisen lainan omalle pankkitilille nostaminen. Ferratumin joustoluoton alaikäraja on 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Varavaihtoehto: Blue Finance - helppo 300€ pikavippi

Mikäli haluaa 300 euron pikavippi kelpaa ja haluaa sen mahdollisesti erittäin nopeasti, niin kannattaa harkita Blue Financea. Täysi-ikäiset voivat nimittäin hakea ja saada siltä tuon kokoista lainaa vikkelästi. Blue Financen 300 euron lainan voi maksaa pois kätevästi erissä. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Saldolimiitti – myös täältä 300€ pikavippi

Myös Saldolimiitiltä voi saada lainaa 300 eurosta alkaen. Ja itse asiassa sitten, kun siltä on kerran nostanut lainaa, niin ilmeisesti jatkossa onnistuvat jo 100 euron lainat. Voidakseen saada Saldolimiitiltä lainaa, on hyvä, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Ainalaina – helppo 250€ laina

Ainalaina on keskeyttänyt 250€ lainan tarjoamisen 1.1.2021 asti. Ainalainalta on kokemuksien perusteella pystynyt hakemaan helposti melko pientä lainaa. Ja 250€ pitäisi sopia tuohon määritelmään. Ainalainan lainan todellinen vuosikorko on noin 30% ja siltä voi saada lainapäätöksen heti sekä rahat nopeasti. Lainaa siltä voi saada, jos ikää on yli 21 vuotta.

Credit24 – myös täältä 250€ pikavippi

Credit24 näyttää keskeyttäneen lainan myöntämisen. Credit24:ltä voi siltäkin hakea helposti ja nopeasti 250€ kokoista lainaa. Tästä palvelusta voi saada lainaa, jos ikää on yli 19-vuotta. Ylempien palveluiden tapaan myös Credit24:n lainan todellinen vuosikorko on 30% luokkaa.

250 laina ilman vakuuksia

Jokainen näistä firmoista voi myöntää 250€ kokoisen pikavipin ilman vakuuksia. Myöskään takaajaa ei miltään niistä lainaamiseen ei tarvitse.

Lainaa voi lyhentää erissä

Mikäli 250€ lainaa ei pysty maksamaan heti seuraavassa kuussa takaisin, niin on kiva tietää, että kaikissa lainapaikoissa voi lainaa maksaa takaisin myös pienehköissä erissä. Esimerkkinä voi mainita, että jos Credit24:ltä ottaisi 250 kokoisen lainan, niin olisi sen lyhentämiseen sivuston laskurin mukaan minimikuukausierä 21,33€.

Lisää lainapalveluita

Mikäli mikään näistä lainafirmoista ei miellyttänyt, niin löydät lisää lainafirmoja esimerkiksi meidän "laina ilman liitteitä heti" -alasivulta.