10000 laina – Hae 10000e lainaa heti tilille tai etsi halvin 10000€ laina netistä

Harva perinteisiä pikavippejä tarjoava yritys pystyy tarjoamaan 10000 euron lainoja. Yleensä firmoilla menee raja 2000€ kohdalla tai vähän sitä ylempänä. Netistä löytyy kuitenkin muutamia paikkoja, joista ei voi ainoastaan saada 10000 lainaa, vaan sen voi parhaassa tapauksessa saada jopa heti. Alla on esiteltyä näitä paikkoja, joista voi saada 10000e lainaa heti. Sitten vielä niiden alapuolella on yksi palvelu, jonka kautta voi koittaa etsiä vähän halvempia netistä saatavia 10000€ lainoja.

Ostosraha – 10000 lainaa heti

Ostosrahalta vaikuttaa voivan saada lainaa todella nopeasti. Niin nopeasti, että sen voi parhaassa tapauksessa sanoa vastaavan lainan heti saamista (tämä on toki aina suhteellista). Mikäli Ostosrahalta hakee tuon kokoisen lainan, niin voi sen laina-ajaksi valita 1 – 8 vuotta. Kuukausierät ovat toki sitä pienempiä, mitä isomman lainan ottaa, mutta toisaalta kokonaisuudessa takaisin maksettava summa kasvaa. Esimerkkinä voi mainita, että jos ottaa 10000e lainaa 3 vuoden ajaksi Ostosrahalta, niin on palvelun etusivun perusteella kuukausierä 429,18€ ja takaisin pitää maksaa kokonaisuudessa 15450,48€. Ostosrahalta voi saada lainaa, jos ikää on 20 vuotta, mutta koska 10000€ on jo melko iso laina, niin voi olla, että tuon ikäisenä ei välttämättä käytännössä ole vielä valtavan hyvät mahdollisuudet saada lainaa. Oma tilanne toki selviää vain hakemalla lainaa. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Saldo – 10000€ kulutusluotto nopeasti

Myös Saldo palvelusta pitäisi voida saada 10000 laina nopeasti. Täällä, kuten Ostosrahalla, haettavaa lainaa kutsutaan nimellä kulutusluotto. Saldo kuitenkin eroaa Ostosrahasta hieman laina-aikojen suhteen ja vähän enemmän lainojen korkojen suhteen. Laina-aikaa täältä voi saada lainalle enintään 80 kuukautta ja korot voivat vaihdella 12% - 50% välillä. Koska noissa koroissa on noin paljon vaihtelua (mikä tietysti vielä tietyllä tavalla korostuu, jos laina-aika on pitkä ja lainasumma on iso), niin on syytä varmistaa kunnolla, että voi selviytyä oman lainansa takaisin maksamista. Saldolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen, mutta täälläkin on todennäköisesti, niin että jos haluaa lisätä lainan saamisen mahdollisuuksia, niin on hyvä, jos on jo jonkun verran enemmän työhistoriaa. Hae nyt lainaa Saldolta.

Euroloan – Myös täältä 10000 euron laina netistä

Euroloanin kanssa on hyvä tiedostaa se, että jos haluaa saada lainan heti tilille, niin onnistuu se täältä yleensä käytännössä vain Nordeaan ja OP:n tilille sekä hieman harvemmin Danske Bankin tilille. Ja noissakin tapauksissa lainaa ei voi saada omalle tilille heti esimerkiksi keskellä yötä (ei onnistu uutena asiakkaana mistään lainapaikasta). Euroloan tarjoaa kuitenkin 10000e lainoja ja palvelun lainalaskurin perusteella 10000 euron lainan laina-aika on 5 vuotta ja tuolla laina-ajalla kuukausierä 245 euroa, jolloin laskurin mukaan kokonaisuudessa pitäisi maksaa takaisin 14701€. Euroloanilta voi mahdollisesti saada lainaa 20 vuotiaasta alkaen.

Omalaina - Kilpailuta 10000 laina

Noista yllä mainituista palveluista pitäisi siis voida parhaassa tapauksessa saada 10000e laina jopa käytännössä heti. Jos kuitenkin on hieman enemmän aikaa käytettävänä ja haluaa selvittää voisiko tuon kokoisen lainan saada vähän halvemmalla korolla, niin on ehkäpä syytä suunnata Omalaina-palveluun. Kyseinen palvelu kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen useiden eri lainaa tarjoavien tahojen suhteen ja kertoo pystyvänsä näyttämään lainatarjouksia jopa reaaliajassa. Hae nyt lainatarjouksia Omalainalta.

Yllä mainitut korkotiedot ja lyhennykset on poimittu lainapalveluiden nettisivuilta marraskuussa 2018. Varmista ehdottomasti ennen lainan hakemista, että ne tai paremmat ehdot ovat voimassa myös juuri silloin, kun sinä haet lainaa.