Käyttöehdot ja tietosuoja

Lainakartta.fi (jäljempänä ”Lainakartta”) on lainoihin keskittyvä suomalainen verkkosivusto. Verkkosivustoa ylläpitää INBOUNDS ONLINE (2852241-7).

Sivuston käyttäjistä kerättävät tiedot:

Sivuston käyttäjistä voidaan kerätä esimerkiksi seuraavia tietoja: sivustolla vierailemiseen käytetty laite, kävijän kotipaikkakunta ja sivustolla selatut sivut. Käyttäjistä ei sen sijaan kerätä sen tyyppisiä tietoja, joiden perusteella voisi varmuudella tunnistaa yksittäisen käyttäjän.

Lainakartta ei myöskään esimerkiksi kerää sähköpostiosoitteita. Sivusto saa kävijän sähköpostiosoitteen ainoastaan, jos kävijä itse ottaa yhteyttä sivuston ylläpitäjään. Tässäkään tapauksessa kävijälle ei tulla lähettämään mainospostia, vaan yhteydenpito liittyy ainoastaan yhteydenoton aiheeseen. Voit ottaa yhteyttä täältä: yhteydenotot.

Yhteydenotto-alasivun kautta voi myös pyytää lisätietoja kerättävistä tiedoista. Koska Lainakartta ei siis kerää yksilöitäviä tietoja, niin ei Lainakartta myöskään voi poistaa yksittäisen henkilön tietoja.

Käyttäjistä kerättävien tietojen keräämisen tarkoitus:

Sivuston vierailijoista kerätään edellä kuvatun tyyppisiä tietoja erityisesti sen takia, että palvelua voidaan muokata kävijöiden tarpeisiin mahdollisimman hyvin soveltuvaksi.

Tietojen jakaminen / kolmannet osapuolet:

Lainakartta käyttää sivustollaan esimerkiksi Google Analytics ja Lucky Orange -palveluita, nämä kolmansien osapuolten ohjelmat keräävät tietoja käyttäjistä ja niiden ylläpitäjillä on myös mahdollisesti pääsy tietoihin. Lainakartta käyttää näitä ohjelmia kävijäliikenteen analysoimiseen ja sivuston hyödyllisyyden / toimivuuden varmistamiseen.

Sivustolla olevien tietojen oikeellisuus:

Sivuston tietojen oikeellisuus pyritään varmistamaan. On kuitenkin mahdollista, että tiedot ovat joissakin kohdin tarkoituksettomasti virheellisiä tai aiemmin oikea tieto on esimerkiksi vanhentunut. Lainakartta ei ole vastuussa mahdollisten virheellisten tietojen aiheuttamista taloudellisista tai muista vahingoista.

Mainoslinkit:

Sivustolla voidaan käyttää mainoslinkkejä. Näiden käyttäminen on avainasemassa siinä, että sivustoa voidaan ylläpitää.

Evästeet:

Sivustolla voidaan käyttää evästeitä aiemmin mainittujen tietojen keräämiseen sekä käyttäjäkokemuksen parantamiseen.

Immateriaalioikeudet:

Lainakartta pidättää oikeudet siinä määrin kuin se on sopivaksi katsottavaa.

Sivuston käyttämisen hinta:

Sivuston käyttäminen on ilmaista.

Kehotamme varoivaisuuteen lainojen kanssa:

Monet tällä sivustolla mainostetut lainat ovat koroiltaan huomattavasti kalliimpia kuin perinteiset pankkilainat. Tästä syystä näiden kohdalla onkin syytä noudattaa erityisen tarkkaa harkintaa, ennen kuin niitä hakee.